Aliexpress kuponları nasıl çalışır?

Aliexpress ucuz bir çevrimiçi mağaza olarak kabul edilmesine rağmen, alışveriş yapanlar ekstra indirim almanın yollarını arıyor. Kuponlar ve promosyon kodları, bir siparişin maliyetini düşürme fırsatlarından biridir. Ancak, satın almak istediğiniz şeyde indirim almak kolay değildir. Bu yazıda size Aliexpress kuponları nasıl çalışır ve bunlardan tam olarak istediğiniz üründe nasıl yararlanabileceğinizi anlatacağız. Ve ayrıca mevcut indirim teklifleri veritabanına bir bağlantı vereceğiz.

AliHelper kupon vitrininin avantajları

Alışverişinize bir promosyon kodu arayarak başlayın! Sizin için 13000’den fazla geçerli AliExpress kuponu topladık.

Aliexpress kuponları nasıl çalışır?

Aliexpress kuponları belirli bir ürün için nasıl çalışır?

1. Ne istediğinizi tam olarak biliyorsanız, arama işlevini kullanın. Arama kutusuna satın almak istediğiniz ürünün adını girin;

2. Sorgunuz için indirim tekliflerinin bir arama çıktısını göreceksiniz. Kolaylık sağlamak için ürün fiyatı filtresini kullanabileceksiniz. Ayrıca burada fotoğraflar üzerinde derecelendirmeli daireler göreceksiniz. Kırmızı, turuncu veya yeşil olabilirler. Bu özellik, satıcının güvenilirliğini 5 objektif kritere göre toplu olarak gösteren tarayıcı uzantımız AliHelper’ınkine benzer. Kırmızı, önceden incelemeleri inceleyerek satıcıdan dikkatli bir şekilde sipariş vermeniz gerektiği anlamına gelir. Turuncu, küçük kusurları gösterir. Yeşil ise Aliexpress’teki mağazanın iyi bir üne sahip olduğunu gösterir. Satıcının ayrıntılı derecelendirmesini öğrenmek istiyorsanız, daha önce ücretsiz AliHelper uzantısını yükledikten sonra ürünlerinden birinin kartına gidin;

3. Beğendiğiniz ürünün yanındaki turuncu renkli “Promosyon kodu” butonuna tıklayın;

4. Yanındaki çift dikdörtgen simgesine tıklayarak indirim kodunu kopyalayın ve “Ürüne git” butonuna tıklayın;

5. Seçilen ürünün Aliexpress’teki kartı açılacaktır. Sepete ekleyin veya doğrudan kasaya gidin;

6. Ödeme sayfasında, kopyalanan promosyon kodunu özel alana girin ve “Uygula” düğmesine tıklayın.

Aliexpress kuponları nasıl çalışır Ödeme sayfasında

Aliexpress promosyon kodlarını kategoriye göre arayın

Birbiriyle yakından ilişkili birkaç ürün satın almak istiyorsanız (örneğin, sadece bir T-shirt değil, genel olarak erkek kıyafetleri; sadece bir telefon değil, aynı zamanda bunun için aksesuarlar) veya seçiminize henüz tam olarak karar vermediyseniz, kategoriye göre kupon araması size uygun olacaktır.

Aliexpress kuponları nasıl çalışır

Burada, bu kategoriye giren ürünleri satan Aliexpress mağazalarından promosyon kodları bulacaksınız. Önce yüksek reytingli satıcılar, sonra ortalama reytingli satıcılar vb. gelir. Kategoriler ayrıca indirim tutarı, satın alma tutarı ve aya göre filtrelenir.

Bir indirim teklifinden yararlanmak için “Promosyon kodu” düğmesine tıklayın ve kopyalayın. Ardından bağlantı üzerinden mağazaya gidin, minimum satın alma tutarı için ürünleri seçin ve ödeme sayfasında kodu girin.

Artık Aliexpress kuponları nasıl çalışır ve en büyük indirimli ürünü nasıl seçeceğinizi biliyorsunuz.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.
Abone Olun
Bildir
guest
0 yorumlar
Inline Geri Bildirimleri
Tüm yorumları görüntüle

Etiketler:

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!