Aliexpress’te Satışlar Eylül 2024

Sonbahar özlemi alışveriş çılgınlığıyla giderilebilir. Aliexpress’te satışlar Eylül 2024:

Diğer aylardaki popüler satışlar

Aliexpress Satış Takvimi 2024

Ancak, bazı satıcıların satışları müşterilerden kar elde etmek için bir fırsat olarak kullandığını unutmamalıyız. Kartta “indirimden önce” herhangi bir fiyat belirtebilir ve promosyon fiyatını normalde olduğundan daha da yükseğe koyabilirler. Ücretsiz tarayıcı uzantısı AliHelper’daki “AliExpress’te Fiyat Değişikliği” işlevi, bu tür “indirimleri” bulmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca paketleri takip etmek, satıcıların güvenilirliğini kontrol etmek, benzer ürünleri bulmak vb. için de kullanabilirsiniz.

Eylül ayında Aliexpress’ten satın alabilecekleriniz

Okul için hazırlık

Aliexpress’te, diğer çevrimiçi mağazalarda bulamayacağınız veya çok daha pahalı bulacağınız çeşitli ofis malzemeleri satın alabilirsiniz.

Sonbahar için kıyafet ve ayakkabılar

Sonbaharın başlamasıyla birlikte dolabınızı güncellemeye değer. Aliexpress’te montlar, kazaklar, botlar, çizmeler ve aksesuarlar gibi çok çeşitli moda ve şık ürünler bulabilirsiniz. Alıcıların yorumlarını ve fotoğraflarını içeren bölümlerde sezon için rahat ve sıcak tutan kıyafet seçeneklerini arayın. Başlık yanlış bilgi içerebileceğinden, ürün kartındaki malzemeleri ve beden aralığını dikkatlice inceleyin. Beden konusunda şüpheniz varsa, ölçülerinizi alın ve satıcıyla iletişime geçin.

Ev Eşyaları

Mevsim değişikliği, iç mekanınızı güncellemek için harika bir zamandır. Evinize rahat ve şık bir görünüm kazandırmak için yeni yatak takımları, ekoseler, yastıklar, tabaklar veya dekoratif öğeler satın alabilirsiniz.

Hobiler ve eğlence için ürünler

Yeni bir şeyler denemek veya hobilerinizi geliştirmek istiyorsanız, Eylül ayı uygun ürünler satın almak için harika bir zamandır. Örneğin, boyama malzemeleri, rahat sonbahar akşamları için el işi kitleri, bahçe aletleri satın alabilirsiniz. Ya da açık hava oyunları.

Spor malzemeleri ve aksesuarları

Sağlık ve aktif bir yaşam tarzı sizin için önemliyse, yıl boyunca spor malzemeleri bölümünü keşfedebilirsiniz. Burada egzersiz ekipmanları, spor kıyafetleri, fitness aksesuarları ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Eylül ayı, harika fırsatlardan yararlanmak ve ihtiyacınız olan ürünleri sonbaharın başlarında almak için Aliexpress ‘ten alışverişinizi planlamaya başlamanın tam zamanı. Diğer müşterilerin yorumlarına dikkat etmeli, güvenilir satıcıları seçmelisiniz. Ve online alışveriş için güvenlik önerilerini takip edin. Artık Aliexpress’te Satışlar Eylül 2024 biliyorsunuz.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.

Etiketler: ,

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!