Aliexpress’te Satışlar Mayıs 2024

Daha sıcak günlerin beklentisiyle, yaz dolabınızı yenilemeye, bahçe aletlerinizi güncellemeye, plaj aksesuarları için alışveriş yapmaya vb. değer. Aliexpress’te Satışlar Mayıs 2024:

Ancak satışlarda bazı mağazaların sahte indirimler sağladığını unutmamalısınız. Onlar yüzünden, kendiniz fark etmeden ürün için fazla ödeme yapabilirsiniz. Ücretsiz tarayıcı uzantısı AliHelper’ın işlevi – Aliexpress’te fiyat izleme – bunları görmenize yardımcı olacaktır.

Diğer aylardaki popüler satışlar

Aliexpress Satış Takvimi 2024

Mayıs ayında Aliexpress’ten satın alabilecekleriniz

İlkbahar ve yaz sezonu için kıyafet ve aksesuarlar

Mayıs ayı birçok bölgede sıcak mevsimin başlangıcı olduğundan, dolabınızı hafif ve renkli kıyafetlerle güncellemek için harika bir zamandır. Ayrıca, kendiniz için mayo ve yüzme aksesuarları satın almaya özen göstermelisiniz. Ve sevdiklerinize şimdiden.

Bahçe ekipmanları ve bitkiler

Sıcaklığın başlamasıyla birlikte birçok insan bahçesiyle ilgilenmeye başlar. AliExpress’te tohum, fide, bitki dikim ve bakım araçlarının yanı sıra bahçe için çeşitli dekoratif unsurlar sipariş edebilirsiniz.

Bahçe aletleri, bahçe ve sebze bahçesi bakımı için gereken çeşitli alet ve aksesuarları içerir. Temel öğeler arasında kürekler, tırmıklar, budayıcılar, budama makasları, çapalar, kültivatörler ve toprağı kazmak için çatallar bulunur. İşçiliği otomatikleştirmek için motor blokları ve kültivatörler kullanılır. Ayrıca budama makası ve çim havalandırıcı gibi özel aletler de bulunmaktadır. Ayrıca, bahçe işlerini kolaylaştırmak için çeşitli tipte arabalar, bahçe hortumları, sulama sistemleri ve kafesler ve payandalar gibi bitki destekleri de sıklıkla kullanılmaktadır. Bu aletler, bitki bakımını daha verimli ve daha az emek yoğun hale getirmeye yardımcı olur.

Açık hava etkinlikleri ve spor için ürünler

Bisikletler, patenler, çadırlar, uyku tulumları, sırt çantaları ve turizm ve açık hava rekreasyonuna yönelik diğer ürünler talep görmektedir.

Elektronik ve aksesuarlar

Taşınabilir hoparlörler, akıllı saatler, fitness bileklikleri. Bunlar doğa yürüyüşlerinde veya günlük açık hava yaşamında faydalı olabilir.

Ev eşyaları ve mücevherat

İç mekanınızı yeni dekor unsurları, tekstil ürünleri veya mevsimlik aksesuarlarla dönüştürün. Hafif perdeler, parlak desenli yastıklar ve rahat akşamlar için lambalar gibi.

Mutfak aletleri ve aksesuarları

Piknik ve barbekü sezonundan önce yeni pişirme kalıpları, ızgara aksesuarları veya şık servis setleri satın alarak mutfak ekipmanlarınızı güncelleyin.

AliExpress’te Mayıs ayında alışveriş yapmak, genellikle bu dönemde sunulan çeşitli promosyonlar ve indirimler sayesinde kârlı olabilir. Bu, yaz için ihtiyacınız olan her şeyi satın alırken tasarruf etmenin harika bir yoludur. Artık Aliexpress’te Satışlar Mayıs 2024 hakkında her şeyi biliyorsunuz.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.

Etiketler:

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!