Vânzări pe Aliexpress Mai 2024

În așteptarea zilelor mai calde, merită să vă refaceți garderoba de vară, să vă actualizați uneltele de grădinărit, să cumpărați accesorii pentru plajă etc. Vânzări Aliexpress mai 2024:

Dar trebuie să țineți cont de faptul că, la reduceri, unele magazine oferă reduceri false. Din cauza lor, este posibil să plătiți prea mult pentru produs fără să vă dați seama de acest lucru. Funcția extensiei gratuite pentru browser AliHelper – monitorizarea prețurilor pe Aliexpress – vă va ajuta să le vedeți.

Vânzări populare în alte luni

Calendarul vânzărilor Aliexpress 2024

Ce puteți cumpăra de pe Aliexpress în luna mai

Îmbrăcăminte și accesorii pentru sezonul de primăvară și vară

Deoarece luna mai este începutul sezonului cald în multe regiuni, este un moment excelent pentru a vă actualiza dulapul cu haine ușoare și colorate. În plus, ar trebui să aveți grijă să vă cumpărați costume de baie și accesorii de înot pentru dumneavoastră. Și pentru cei dragi în avans.

Echipamente și plante de grădinărit

Odată cu debutul căldurii, mulți oameni încep să aibă grijă de grădina lor. Pe AliExpress puteți comanda semințe, răsaduri, unelte pentru plantarea și îngrijirea plantelor, precum și diverse elemente decorative pentru grădină.

Bunuri pentru activități în aer liber și sport

Bicicletele, patinele cu rotile, corturile, sacii de dormit, rucsacurile și alte bunuri pentru turism și recreere în aer liber devin la mare căutare.

Electronice și accesorii

Difuzoare portabile, ceasuri inteligente, brățări de fitness. Care pot fi utile în drumeții sau pur și simplu în viața de zi cu zi în aer liber.

Articole pentru casă și bijuterii

Transformați-vă interiorul cu noi elemente de decor, textile sau accesorii de sezon. Cum ar fi perdele ușoare, perne cu imprimeuri luminoase și lămpi pentru seri confortabile.

Gadgeturi și accesorii de bucătărie

Actualizați-vă echipamentul de bucătărie înainte de sezonul picnicurilor și grătarelor, achiziționând noi forme de copt, accesorii pentru grătar sau seturi de servire elegante.

Cumpărăturile în luna mai pe AliExpress pot fi profitabile datorită diverselor promoții și reduceri care sunt oferite de obicei în această perioadă. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi bani în timp ce cumpărați tot ce aveți nevoie pentru vară. Acum știți totul despre vânzări Aliexpress Mai 2024.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.

Etichete:

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!