Vânzările pe Aliexpress 2024

Vânzările pe Aliexpress 2024 promit să fie bogate și atractive pentru cumpărători. Electronice, haine la modă, accesorii, produse pentru casă și grădină, toate vor fi disponibile la prețuri atractive. Consultați acest articol pentru un program complet al evenimentelor viitoare.

Nu uitați, însă, că unii vânzători pot pune la cale reduceri false prin editarea prețului “după”. Și să pună prețul “înainte” chiar mai mare decât era înainte de reduceri. Pentru a vedea cum s-a modificat efectiv prețul unui articol, folosiți AliHelper. AliHelper este o extensie gratuită pentru browserul dumneavoastră. Aceasta vă va arăta istoricul modificărilor de preț pe AliExpress. De asemenea, o puteți utiliza pentru a urmări coletele, a monitoriza reducerile, a verifica comercianții și multe altele.

Распродажи на Алиэкспресс 2023

Calendarul vânzărilor Aliexpress 2024

Ianuarie

În această lună, reducerile statistice sunt mai mari decât la sfârșitul anului. Vânzătorii își dau seama că trebuie să stimuleze interesul cumpărătorilor, așa că nu le manipulează.

Reducerile din ianuarie

Februarie

În fiecare an, piața organizează o vânzare care coincide cu sărbătorirea Anului Nou local. Deoarece acesta este sărbătorit la date diferite, astfel de vânzări au loc în februarie și ianuarie.

Anul Nou chinezesc

Martie

Marea vânzare chinezească

Aprilie

Vânzare

Mai

Este timpul să faceți cumpărături pentru haine noi și accesorii sportive pentru lunile mai calde.

Oh, May!

Iunie

Vânzarea roșie

Iulie

Iulie vânzare

August

Vânzarea de aur

Septembrie

Vânzare

Octombrie

Vânzare

  • 14.10 încălzire
  • 15.10-19.10 vânzare

Noiembrie

Ziua mondială a cumpărăturilor – vânzare 11.11

======================================

Black Friday

Decembrie

Nu în fiecare an, Aliexpress are o vânzare în această lună. Cu toate că, având în vedere că unii dintre vânzători cresc prețurile pentru 11.11 și Black Friday, ar putea fi un moment bun pentru a cumpăra în decembrie. Mai ales cadouri pentru Anul Nou și Crăciun, care vor trebui să ajungă la timp.

Vânzări

Concluzie

Pentru a fi la curent cu toate reducerile, abonați-vă la newsletter-ul AliExpress și urmăriți paginile oficiale de socializare ale platformei. În acest fel, veți fi la curent cu toate evenimentele și ofertele actuale.

Cu toate acestea, pe lângă reducerile la anumite date, pe AliExpress puteți găsi întotdeauna articole la prețuri avantajoase, datorită unui sistem de reduceri și promoții constante de la diverși vânzători. Fiți atenți la pictograma de reducere de pe pagina produsului. Pentru a vedea reducerile și ofertele speciale disponibile.

Este important de reținut că vânzările de pe AliExpress sunt foarte populare, așa că unele articole se pot epuiza foarte repede. Pentru a putea cumpăra produsul dorit la un preț avantajos, este recomandat să vă pregătiți din timp pentru vânzare. Adăugați articolele în coș și monitorizați disponibilitatea acestora.

Așadar, așteptați-vă la numeroase vânzările pe Aliexpress 2024, pregătiți-vă din timp pentru ele. Faceți o listă cu articolele pe care le doriți și bucurați-vă de cumpărături la preț de chilipir. Este o modalitate excelentă de a economisi bani și de a cumpăra produse de calitate.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.

Etichete: ,

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!