Verkoop op Aliexpress 2024

De verkoop op Aliexpress 2024 belooft rijk en aantrekkelijk te worden voor shoppers. Elektronica, modieuze kleding, accessoires, huis- en tuinproducten zullen allemaal beschikbaar zijn tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk dit artikel voor een volledig overzicht van de komende evenementen.

Vergeet echter niet dat sommige verkopers valse kortingen kunnen geven door de “na”-prijs te bewerken. En de “voor”-prijs nog hoger zetten dan voor de uitverkoop. Om te zien hoe de prijs van een item is veranderd, gebruik je AliHelper. AliHelper is een gratis extensie voor je browser. Het toont je de geschiedenis van prijswijzigingen op AliExpress. Je kunt het ook gebruiken om pakketten te volgen, kortingen te controleren, verkopers te controleren en nog veel meer.

Распродажи на Алиэкспресс 2023

Aliexpress Verkoopkalender 2024

Januari

Deze maand zijn de kortingen statistisch gezien hoger dan aan het einde van het jaar. Verkopers beseffen dat ze de interesse van kopers moeten stimuleren, dus ze manipuleren ze niet.

Kortingen in januari

Februari

Elk jaar organiseert de marktplaats een uitverkoop die samenvalt met de viering van het plaatselijke nieuwjaar. Omdat dit op verschillende data wordt gevierd, vindt deze uitverkoop plaats in februari en januari.

Chinees Nieuwjaar

Maart

Grote Chinese Uitverkoop

April

Verkoop

Mei

Het is tijd om nieuwe kleren en sportaccessoires te kopen voor de warmere maanden.

Oh, May!

Juni

Rode verkoop

Juli

Juli verkoop

Augustus

Gouden uitverkoop

September

Verkoop

Oktober

Uitverkoop

  • 14.10 opwarmen
  • 15.10-19.10 uitverkoop

November

Wereldwinkeldag – uitverkoop 11.11

======================================

Zwarte vrijdag

December

Aliexpress heeft niet elk jaar een uitverkoop in deze maand. Hoewel, met sommige verkopers die hun prijzen verhogen voor 11.11 en Black Friday, is het misschien een goed moment om in december te kopen. Vooral cadeaus voor Nieuwjaar en Kerstmis, die nog net op tijd moeten komen.

Uitverkoop

Conclusie

Om op de hoogte te blijven van alle sales, kun je je aanmelden voor de AliExpress nieuwsbrief en de officiële social media pagina’s van het platform volgen. Zo blijf je op de hoogte van alle actuele gebeurtenissen en aanbiedingen.

Naast de uitverkoop op bepaalde data kun je op AliExpress echter altijd items vinden tegen spotprijzen, dankzij een systeem van constante kortingen en promoties van verschillende verkopers. Let op het kortingspictogram op de productpagina. Om de beschikbare kortingen en speciale aanbiedingen te zien.

Het is belangrijk om te onthouden dat de uitverkoop op AliExpress erg populair is, dus sommige artikelen kunnen snel uitverkocht zijn. Om het product dat je wilt hebben tegen een voordelige prijs te kunnen kopen, is het aan te raden om je van tevoren voor te bereiden op de uitverkoop. Voeg artikelen toe aan je winkelwagen en houd de beschikbaarheid in de gaten.

Verwacht dus talrijke verkoop op Aliexpress 2024, bereid je er van tevoren op voor. Maak een lijst met artikelen die je wilt hebben en geniet van winkelen tegen spotprijzen. Het is een geweldige manier om geld te besparen en kwaliteitsproducten te kopen.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.

Tags: ,

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!