Aliexpress’te Satış 2024

Aliexpress’te Satış 2024, alışveriş yapanlar için zengin ve cazip olmayı vaat ediyor. Elektronik, moda kıyafetler, aksesuarlar, ev ve bahçe ürünlerinin tümü cazip fiyatlarla satışa sunulacak. Yaklaşan etkinliklerin tam programı için bu makaleye göz atın.

Ancak bazı satıcıların “sonraki” fiyatı düzenleyerek sahte indirimler yapabileceğini unutmayın. Ve “önceki” fiyatı indirimden önceki fiyattan daha da yükseğe koyabilirler. Bir ürünün fiyatının gerçekte nasıl değiştiğini görmek için AliHelper’ı kullanın. AliHelper tarayıcınız için ücretsiz bir eklentidir. Size AliExpress’teki fiyat değişikliklerinin geçmişini gösterecektir. Ayrıca paketleri takip etmek, indirimleri izlemek, satıcıları kontrol etmek ve daha fazlası için de kullanabilirsiniz.

Распродажи на Алиэкспресс 2023

Aliexpress Satış Takvimi 2024

Ocak

Bu ay istatistiksel olarak indirimler yıl sonuna göre daha yüksek. Satıcılar, alıcı ilgisini canlandırmaları gerektiğinin farkında, bu yüzden onları manipüle etmiyorlar.

Ocak indirimleri

Şubat

Pazar yeri her yıl yerel Yeni Yıl kutlamalarına denk gelen bir satış düzenlemektedir. Farklı tarihlerde kutlandığı için bu tür satışlar Şubat ve Ocak aylarında gerçekleşmektedir.

Çin Yeni Yılı

Mart

Büyük Çin İndirimi

Nisan

Satış

Mayıs

Sıcak aylar için yeni kıyafet ve spor aksesuarları alışverişi yapma zamanı.

Oh, May!

Haziran

Kırmızı satış

Temmuz

Temmuz satışı

Ağustos

Altın satış

Eylül

Satış

Ekim

Satış

  • 14.10 ısınma
  • 15.10-19.10 satış

Kasım

Dünya Alışveriş Günü – satış 11.11

======================================

Kara Cuma

Aralık

Aliexpress’in bu ay indirim yapması her yıl rastlanan bir durum değil. Yine de, bazı satıcıların 11.11 ve Kara Cuma için fiyatları artırmasıyla, Aralık ayında satın almak için iyi bir zaman olabilir. Özellikle de Yeni Yıl ve Noel hediyelerinin zamanında yetişmesi gerekecek.

Satış

Sonuç

Tüm satışlardan haberdar olmak için AliExpress haber bültenine abone olun ve platformun resmi sosyal medya sayfalarını takip edin. Bu şekilde tüm güncel etkinliklerden ve tekliflerden haberdar olacaksınız.

Bununla birlikte, belirli tarihlerdeki satışlara ek olarak, çeşitli satıcıların sürekli indirim ve promosyon sistemi sayesinde AliExpress’te her zaman uygun fiyatlarla ürün bulabilirsiniz. Ürün sayfasındaki indirim simgesine dikkat edin. Mevcut indirimleri ve özel teklifleri görmek için.

AliExpress ‘teki satışların çok popüler olduğunu unutmamak önemlidir, bu nedenle bazı ürünler çok çabuk tükenebilir. İstediğiniz ürünü uygun fiyata satın alabilmek için satışa önceden hazırlıklı olmanız önerilir. Ürünleri sepetinize ekleyin ve stok durumunu takip edin.

Bu nedenle, Aliexpress’te Satış 2024 bekleyin, bunlara önceden hazırlanın. İstediğiniz ürünlerin bir listesini yapın ve uygun fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfini çıkarın. Paradan tasarruf etmenin ve kaliteli ürünler satın almanın harika bir yoludur.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.

Etiketler: ,

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!