Aliexpress’te Satış Temmuz 2024

Aliexpress, dünyanın dört bir yanından milyonlarca satıcının bulunduğu, dünyanın en büyük çevrimiçi pazarlarından biridir. Bu da satıcılar arasındaki rekabetin çok yüksek olduğu anlamına geliyor. Ve birçoğu müşterileri çekmek için cazip indirimler ve promosyonlar sunuyor. Aliexpress’te Satış Temmuz 2024, mevsimsel promosyonlar, tatiller veya sadece bir promosyon stratejisi ile ilgili olabilir.

Temmuz İndirimi

Satış Aliexpress Temmuz 2024 bir ve basit ve tahmin edilebilir bir şekilde – Temmuz satışı olarak adlandırılır.

Aliexpress Satış Takvimi 2024

Sahte indirimler

Bununla birlikte, bazı Aliexpress mağazalarının küçük bir hileye başvurduğunu unutmayın. Ürün kartını istedikleri gibi düzenleyebilirler. Bu yüzden satıştan önce indirimden önceki fiyatın olabileceğinden çok daha yüksek olduğunu yazıyorlar. Bazen iş gülünç bir noktaya varıyor. Sözde bir dizüstü bilgisayar fiyatına %95 indirimli bir tişört bulabiliyorsunuz.

Ne yazık ki, diğer satıcılar sadece sahte indirim yapmakla kalmıyor. Satış sırasında müşterilerden para kazanmaya da çalışıyorlar. Heyecandan yararlanarak ürünün fiyatını artırıyor ve büyük bir sahte indirim yapıyorlar.

Gerçek bir indirim bulmak için ücretsiz AliHelper uzantısını kullanın. Bu size AliExpress’teki fiyat değişikliklerinin bir grafiğini gösterecek ve bilgiler satıcı tarafından uydurulmamış, objektif olacaktır. Ayrıca paketinizi takip etmenize, belirli ürünlerdeki indirimleri bulmanıza, benzer ürünleri bulmanıza ve daha fazlasına yardımcı olacaktır.

Aliexpress satışları neden popüler?

Распродажа Алиэкспресс июль 2023

Aliexpress, üreticilerden ve satıcılardan doğrudan gönderiler için bir platformdur. Bu, birçok ürünün aracılar ve ek fiyat artışları olmadan satıldığı anlamına gelir. Bu da satıcıların daha cazip fiyatlar belirlemesine olanak tanır. Aracılar olmadan, satıcılar geleneksel perakendecilerden daha iyi fiyatlar sunabilir.

Aliexpress ayrıca geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Giyim ve ayakkabıdan elektronik ve ev eşyalarına kadar. Bu çeşitlilik nedeniyle, Aliexpress’te her zaman cazip fiyatlarla ürünler bulabilirsiniz. Özellikle de satışlar sırasında. Ürün ve satıcı çeşitliliği, çok sayıda teklif arasından seçim yapmanıza ve en iyi fırsatları bulmanıza olanak tanır.

Ayrıca, Aliexpress’te kuponlar, indirim kodları kullanabilir ve çeşitli promosyonlara katılabilirsiniz. Satın alımlarda ek indirimler elde etmek için. Bu, daha da fazla para tasarrufu yapmanızı sağlar. Ve satın alma işleminizi daha da iyi hale getirin.

Genel olarak, bu büyük Çin platformunda iyi satışlar var. Satıcılar arasındaki rekabet sayesinde aracı yok. Geniş bir ürün yelpazesi ve kupon ve indirim kullanma olanağı. Bununla birlikte, her satın alma işleminde olduğu gibi, dikkatli olmak ve iyi bir üne sahip kanıtlanmış satıcıları seçmek önemlidir. Malın kalitesinden ve anlaşmanın güvenilirliğinden emin olmak için. Artık Aliexpress’te Satış Temmuz 2024 ne olacağını biliyorsunuz.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.

Etiketler: , ,

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!