Müük Aliexpressi juuli 2024

Aliexpress on üks maailma suurimaid online-turuplatse, kus on miljoneid müüjaid üle kogu maailma. See tähendab, et konkurents müüjate vahel on väga suur. Ja paljud neist pakuvad klientide meelitamiseks atraktiivseid allahindlusi ja kampaaniaid. Müük Aliexpressi juuli 2024 võib olla seotud hooajaliste kampaaniate, pühade või lihtsalt müügiedendusstrateegiaga.

Juuli müük

Müük Aliexpress juuli 2024 üks ja seda nimetatakse lihtsalt ja ettearvatavalt – juuli müük.

Aliexpressi müügikalender 2024

Võltsitud allahindlused

Pidage siiski meeles, et mõned Aliexpressi kauplused kasutavad väikest trikitamist. Nad võivad tootekaarti ise muuta nii, nagu neile meeldib. Nii kirjutavad nad enne müüki, et hind enne allahindlust on palju kõrgem, kui see võiks olla. Mõnikord läheb see naeruväärseks. Sa võid leida T-särgi väidetavalt sülearvuti hinnaga 95% allahindlusega.

Kahjuks ei tee teised müüjad lihtsalt võltsitud allahindlust. Nad üritavad ka müügi ajal kliente rahaks teha. Kasutades põnevust ära, tõstavad nad toote hinda ja teevad suure võltsallahinna.

Tõelise allahindluse leidmiseks kasutage tasuta laiendust AliHelper. See näitab teile AliExpressi hinnamuutuste graafikut ja teave on objektiivne, mitte müüja poolt välja mõeldud. Samuti aitab see teil jälgida oma paketti, leida allahindlusi konkreetsetele kaupadele, leida sarnaseid kaupu ja palju muud.

Miks on Aliexpressi müük populaarne

Распродажа Алиэкспресс июль 2023

Aliexpress on platvorm tootjate ja edasimüüjate otsetarnete jaoks. See tähendab, et paljud esemed müüakse ilma vahendajate ja täiendavate hinnalisanditeta. Mis võimaldab müüjatel kehtestada atraktiivsemaid hindu. Ilma vahendajateta saavad müüjad pakkuda paremaid hindu kui traditsioonilised jaemüüjad.

Aliexpress pakub ka laia kaubavalikut. Alates riietest ja jalatsitest kuni elektroonika ja kodukaupadeni. Selle mitmekesisuse tõttu võite Aliexpressist alati leida tooteid atraktiivsete hindadega. Eriti müügi ajal. Toodete ja müüjate mitmekesisus võimaldab teil valida suure hulga ettepanekute hulgast ja leida parimad pakkumised.

Lisaks saate Aliexpressil kasutada kuponge, allahindluskoode ja osaleda erinevates kampaaniates. Et saada ostude puhul täiendavaid soodustusi. See võimaldab teil säästa veelgi rohkem raha. Ja teha oma ostu veelgi paremaks.

Üldiselt on sellel suurel Hiina platvormil hea müük. Tänu müüjate vahelisele konkurentsile, ilma vahendajateta. Lai valik tooteid ja võimalus kasutada kuponge ja allahindlusi. Kuid nagu iga ostu puhul, on oluline olla ettevaatlik ja valida hea mainega tõestatud müüjad. Et olla kindel kauba kvaliteedis ja tehingu usaldusväärsuses. Nüüd teate, mis on Aliexpressi müük juuli 2024.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid: , ,

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!