Verkoop op Aliexpress juli 2024

Aliexpress is een van de grootste online marktplaatsen ter wereld, met miljoenen verkopers van over de hele wereld. Dit betekent dat de concurrentie tussen verkopers erg groot is. En veel van hen bieden aantrekkelijke kortingen en promoties om klanten aan te trekken. De verkoop op Aliexpress juli 2024 kan verband houden met seizoensgebonden promoties, feestdagen of gewoon een promotiestrategie.

Uitverkoop juli

De verkoop op Aliexpress juli 2024 heet eenvoudig en voorspelbaar – juli sale.

Aliexpress Verkoopkalender 2024

Valse kortingen

Houd er echter rekening mee dat sommige Aliexpress-winkels hun toevlucht nemen tot een klein trucje. Ze kunnen de productkaart naar eigen inzicht bewerken. Zo schrijven ze vóór de verkoop dat de prijs vóór de korting veel hoger is dan hij zou kunnen zijn. Soms wordt het zelfs belachelijk. Je kunt een T-shirt vinden voor de prijs van een laptop met 95% korting.

Helaas maken andere verkopers niet alleen een valse korting. Ze proberen ook te profiteren van klanten tijdens de uitverkoop. Ze maken gebruik van de opwinding, verhogen de prijs van het product en geven een grote nepkorting.

Om een echte korting te vinden, gebruik je de gratis extensie AliHelper. Deze toont je een grafiek van prijsveranderingen op AliExpress en de informatie is objectief, niet verzonnen door de verkoper. Het zal je ook helpen om je pakket te volgen, kortingen op specifieke items te vinden, vergelijkbare items te vinden en nog veel meer.

Waarom de verkoop op Aliexpress populair is

Распродажа Алиэкспресс июль 2023

Aliexpress is een platform voor rechtstreekse verzendingen van fabrikanten en wederverkopers. Dit betekent dat veel artikelen zonder tussenpersonen en extra toeslagen worden verkocht. Hierdoor kunnen verkopers aantrekkelijkere prijzen hanteren. Zonder tussenpersonen kunnen verkopers betere prijzen bieden dan traditionele verkopers.

Aliexpress biedt ook een breed scala aan koopwaar. Van kleding en schoenen tot elektronica en huishoudelijke artikelen. Door deze diversiteit kun je op Aliexpress altijd producten vinden tegen aantrekkelijke prijzen. Vooral tijdens de uitverkoop. Door de verscheidenheid aan producten en verkopers kun je kiezen uit een groot aantal voorstellen en de beste deals vinden.

Daarnaast kun je op Aliexpress gebruikmaken van coupons, kortingscodes en deelnemen aan verschillende promoties. Zo krijg je extra korting op aankopen. Zo kun je nog meer geld besparen. En je aankoop nog beter maken.

Over het algemeen zijn er goede verkopen op dit enorme Chinese platform. Dankzij de concurrentie tussen verkopers, geen tussenpersonen. Een breed assortiment en de mogelijkheid om coupons en kortingen te gebruiken. Maar zoals bij elke aankoop is het belangrijk om voorzichtig te zijn en te kiezen voor beproefde verkopers met een goede reputatie. Om zeker te zijn van de kwaliteit van de koopwaar en de betrouwbaarheid van de deal. Nu weet je wat de Aliexpress uitverkoop in juli 2024 zal zijn.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.

Tags: , ,

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!