Hoe verwijder kaart van Aliexpress in 2024

Het verwijderen van een kaart van je AliExpress account is vrij eenvoudig en kost niet veel tijd. In de huidige versie van het platform kan het in een paar klikken. Hier zijn de stap-voor-stap up-to-date instructies voor 2024 over hoe je veilig en efficiënt een verwijder kaart van AliExpress kunt. Houd er rekening mee dat de betaalmethoden op de website en mobiele app niet gesynchroniseerd zijn – als je een kaart verwijdert die is gekoppeld aan beide versies van Aliexpress op de website, blijft deze in de mobiele app staan.

Zo verwijder je een gekoppelde kaart van de website van Aliexpress

1. Ga naar aliexpress.com;

2. Beweeg je cursor over het profielpictogram en selecteer het gedeelte “Betaling”;

Hoe verwijder kaart van Aliexpress in 2024

3. Selecteer de kaart die je wilt ontgrendelen en let daarbij op het nummer. Druk op de drie puntjes en vervolgens op “Verwijderen”;

Hoe verwijder kaart van Aliexpress in 2024 website

4. Bevestig de actie door op “OK” te klikken;

5. Gereed – de betalingsgegevens zijn van je profiel op de site verwijderd. Het is je gelukt om bankkaarten van Aliexpress te verwijderen.

Hoe ontkoppel ik een kaart van Aliexpress in de mobiele applicatie?

1. Ga naar je profiel;

2. Selecteer in de sectie “Diensten” de subsectie “Portemonnee”;

3. Selecteer de kaart die je wilt ontkoppelen aan de hand van het nummer. Druk op de drie puntjes en vervolgens op “Verwijderen”;

4. Bevestig de actie door op “Verwijderen” te klikken;

5. Klaar – je betalingsgegevens zijn verwijderd uit je profiel in de mobiele applicatie van Aliexpress. Het is je gelukt om je bankgegevens te verwijderen.

Waarom kaartgegevens verwijderen van Aliexpress

Het verwijderen van bankgegevens van de AliExpress website kan verschillende redenen hebben, zoals persoonlijke voorkeuren, veranderingen in de financiële situatie of de wens om extra veiligheid te bieden. Hier volgt een uitgebreide lijst met mogelijke redenen waarom shoppers zich afvragen hoe zij een kaart van Aliexpress kunnen verwijderen:

Veranderingen in persoonlijke gegevens

Veiligheid en privacy

Financiële planning en beheer

Technische redenen

Persoonlijke en emotionele motieven

Juridische omstandigheden

How to unlink card from Aliexpress

Deze redenen weerspiegelen de verscheidenheid aan situaties en omstandigheden waarmee gebruikers van AliExpress te maken kunnen krijgen. Het is belangrijk om te onthouden dat het verwijderen van een kaart met een specifiek nummer van AliExpress een eenvoudig proces is dat je kan helpen om je financiën beter onder controle te houden, je persoonlijke gegevens veilig te bewaren en je aan te passen aan veranderende levensomstandigheden.

Het verwijderen van gegevens van je AliExpress account is een eenvoudig proces dat je kan helpen controle te krijgen over je betaalgegevens en je online financiële transacties veilig te houden. Nu weet je hoe je een verwijder kaart van AliExpress.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.

Tags:

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!