Jak odstranit kartu z Aliexpressu v roce 2024

Proces odstranění karty z účtu AliExpress je poměrně jednoduchý a nezabere mnoho času. V současné verzi platformy to lze provést na několik kliknutí. Zde jsou krok za krokem aktuální pokyny pro rok 2024, jak bezpečně a efektivně odstranit kartu z AliExpressu. Mějte na paměti, že platební metody na webových stránkách a v mobilní aplikaci nejsou synchronizovány – pokud odstraníte kartu vázanou na obě verze Aliexpressu na webových stránkách, v mobilní aplikaci zůstane.

Jak odstranit kartu propojenou s webovou stránkou Aliexpress

1. Přejděte na stránku aliexpress.com;

2. Najeďte kurzorem na ikonu profilu a vyberte sekci “Payment”;

Jak odstranit kartu z Aliexpressu webovou

3. Vyberte kartu, kterou chcete odvázat, a zaměřte se na číslo. Stiskněte tři tečky a poté “Remove”;

Jak odstranit kartu z Aliexpressu

4. Akci potvrďte kliknutím na tlačítko “OK”;

5. Hotovo – platební údaje jsou z vašeho profilu na webu odpojeny. Podařilo se vám odstranit bankovní karty z Aliexpressu.

Jak zrušit propojení karty s Aliexpressem v mobilní aplikaci

1. Přejděte do svého profilu;

2. V části “Služby” vyberte podsekci “Peněženka”;

3. Podle čísla karty vyberte kartu, kterou chcete odvázat. Stiskněte tři tečky a poté “Delete”;

4. Akci potvrďte stisknutím tlačítka “Delete”;

5. Hotovo – vaše platební údaje jsou odpojeny od vašeho profilu v mobilní aplikaci Aliexpress. Podařilo se vám odstranit bankovní údaje.

Proč odstranit údaje o kartě z Aliexpressu

K odstranění bankovních údajů z webu AliExpress může dojít z různých důvodů, které odrážejí osobní preference uživatele, změny ve finanční situaci nebo přání zajistit dodatečné zabezpečení. Zde je komplexní seznam možných důvodů, proč se nakupující mohou zajímat o to, jak odstranit kartu z Aliexpressu:

Změny v osobních údajích

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Finanční plánování a řízení

Technické důvody

Osobní a emocionální motivy

Právní okolnosti

Tyto důvody odrážejí různé situace a okolnosti, se kterými se uživatelé AliExpress mohou setkat. Je důležité si uvědomit, že odstranění karty s konkrétním číslem z AliExpress je jednoduchý proces, který vám může pomoci lépe kontrolovat své finance, udržet své osobní údaje v bezpečí a přizpůsobit se měnícím se životním okolnostem.

Odstranění údajů z účtu AliExpress je jednoduchý proces, který vám může pomoci převzít kontrolu nad svými platebními údaji a zajistit bezpečnost vašich finančních transakcí online. Nyní víte, jak odstranit kartu z AliExpress.

Maria Kolman
Internetový marketér a autor s 10 lety zkušeností. Pravidelný zákazník AliExpress od roku 2015, uskutečnil jsem více než 350 objednávek a vyhrál 23 sporů s prodejci. Studuji nuance nákupů a prodejů na čínském tržišti, sdílím získané informace a aktuální zprávy. Pomáhám kupujícím na AliExpress najít výhodné nabídky a vyhrávat spory. Odpovídám na otázky v komentářích.

Štítky:

Rubriky: AliHelper Průvodce - blog o nákupu na AliExpress, O nakupování na AliExpress
Zkopírováno!