Kuidas eemaldada kaart Aliexpressist 2024. aastal

Kaardi kustutamine AliExpressi kontolt on üsna lihtne ja ei võta palju aega. Platvormi praeguses versioonis saab seda teha paari klikiga. Siin on samm-sammult ajakohased juhised 2024. aasta kohta, kuidas eemaldada kaart Aliexpressist ohutult ja tõhusalt. Pidage meeles, et veebisaidi ja mobiilirakenduse makseviisid ei ole sünkroniseeritud – kui kustutate Aliexpressi mõlema versiooniga seotud kaardi veebisaidil, jääb see mobiilirakenduses alles.

Kuidas eemaldada kaart Aliexpressist veebisaidilt

1. Mine aadressile aliexpress.com;

2. Viige kursor profiili ikooni kohale ja valige jaotis “Payment”;

Kuidas eemaldada kaart Aliexpressist veebisaidilt

3. Valige kaart, mida soovite lahti siduda, keskendudes numbrile. Vajutage kolmele punktile ja seejärel “Remove”;

Kuidas eemaldada kaart Aliexpressist

4. Kinnitage toiming, klõpsates nuppu “OK”;

5. Valmis – makseandmed on teie profiilist veebilehel eemaldatud. Teil on õnnestunud pangakaardid Aliexpressist eemaldada.

Kuidas kaardilinki Aliexpressist mobiilirakenduses eemaldada

1. Minge oma profiili;

2. Valige jaotises “Teenused” alajaotus “Rahakott”;

3. Valige numbri alusel kaart, mida soovite lahti siduda. Vajutage kolmele punktile ja seejärel “Delete”;

4. Kinnitage toiming, vajutades “Delete”;

5. Valmis – teie makseandmed on Aliexpressi mobiilirakenduses teie profiilist eemaldatud. Teil on õnnestunud oma pangaandmed kustutada.

Miks kustutada kaardiandmed Aliexpressist

Pangarekvisiitide kustutamine AliExpressi veebisaidilt võib toimuda erinevatel põhjustel, mis kajastavad kasutaja isiklikke eelistusi, muutusi finantsolukorras või soovi pakkuda täiendavat turvalisust. Siin on põhjalik loetelu võimalikest põhjustest, miks ostjad võivad mõelda, kuidas kaardi Aliexpressilt eemaldada:

Muudatused isikuandmetes

Turvalisus ja privaatsus

Finantsplaneerimine ja -juhtimine

Tehnilised põhjused

Isiklikud ja emotsionaalsed motiivid

Õiguslikud asjaolud

Need põhjused kajastavad erinevaid olukordi ja asjaolusid, millega AliExpressi kasutajad võivad kokku puutuda. Oluline on meeles pidada, et konkreetse numbriga kaardi eemaldamine AliExpressilt on lihtne protsess, mis aitab teil oma rahaasju paremini kontrollida, hoida oma isikuandmeid turvaliselt ja kohaneda muutuvate eluoludega.

Andmete eemaldamine AliExpressi kontolt on lihtne protsess, mis aitab teil oma makseandmeid kontrolli alla võtta ja hoida oma veebipõhised finantstehingud turvalisena. Nüüd teate, kuidas eemaldada kaart Aliexpressist.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!