Kuidas saada Aliexpressi sooduskoodi allahindlust

Aliexpress on massiivne platvorm veebiostude harrastajatele, mis pakub laia valikut tooteid atraktiivsete hindadega. Et oma ostud veelgi kasumlikumaks muuta, tasub ära kasutada saidi pakutavaid sooduskoode ja kuponge, mis on sisuliselt sama asi. Selles artiklis vaatame üksikasjalikult, milliseid kupongitüüpe on platvormil olemas. Nagu ka seda, kust ja kuidas saada Aliexpressi sooduskoodi 2024. aastal.

Aliexpressi kupongitüübid

Aliexpressi partnerkupongid

Aliexpressil on lai partnerite võrgustik, mis hõlmab veebisaite, teenuseid ja isegi üksikisikuid. Platvorm pakub partneritele unikaalseid kuponge. Tasuta brauseripikendus AliHelper pakub oma kasutajatele ja blogi lugejatele ka eksklusiivseid kehtivaid AliExpressi sooduskoode. Allahindluse sooduskoode saab filtreerida tootekategooria, allahindluse summa ja tellimuse väärtuse järgi. Samuti on võimalik otsida konkreetset müüjat.

Kuidas saada Aliexpressi sooduskoodi

Kupongid algajatele

AliExpress hoolib uute klientide ligimeelitamisest, pakkudes neile eriti soodsaid tingimusi nende esimesteks ostudeks. See meetod mitte ainult ei suurenda platvormi klientide arvu, vaid võimaldab ka uustulnukatel täielikult hinnata kõiki eeliseid, mida sait pakub. Tervitusboonuste hulka kuuluvad märkimisväärsed allahindlused esimesel tellimisel, mis võimaldavad teil osta kaupu eriti soodsate hindadega; eksklusiivsed pakkumised ja kingitused, mis on mõeldud ainult uutele kasutajatele, mis teeb AliExpressil ostlemise alguse eriti meeldivaks.

Need esialgsed sooduskoodid muutuvad kättesaadavaks kohe pärast saidil registreerumist ja neil on ajaline piirang, mis julgustab teid pakutavaid soodustusi kiiresti ära kasutama. Niisiis, kui olete uus kasutaja AliExpress, mis promo koodi valida te teate. Siiski jälgib platvormi administratsioon tähelepanelikult uute kasutajate promokoodide kuritarvitamise juhtumeid. Nende saamiseks ei ole soovitatav mitu korda saidil registreeruda. Kõik teie kontod võidakse blokeerida, ei ole lihtne saada tellimusi või saada raha tagasi nende eest.

Aliexpressi sooduskoodid

Allahindlused laiale tootevalikule, mis ei piirdu ühe müüja valikuga. Sellised kupongid on eriti väärtuslikud suuremahuliste müügi- ja kampaaniate ajal, kui ostjad püüavad oma tellimuste pealt maksimaalselt säästa.

Müüja kupongid

Kujutavad endast ostjatele ainulaadset võimalust säästa raha konkreetselt jaemüüjalt tehtavatel ostudel. Need promokoodid võib leida poe leheküljelt või otse toote leheküljelt. Müüjad pakuvad neid stiimulina ostjatele, julgustades neid rohkem oma kauplustes ostma. Oluline on märkida, et sellised promokoodid võivad olla ajaliselt ja koguseliselt piiratud, seega peaksid ostjad regulaarselt kontrollima pakkumiste asjakohasust ja mitte jätma kasutamata võimalust tulusate allahindluste kasutamiseks. Lisaks sellist tüüpi saada AliExpressi sooduskoodi saamiseks võtta ühendust müüjaga ja küsida allahindlust.

Kupongid mobiilirakenduses

Aliexpress julgustab oma mobiilirakenduse aktiivset kasutamist, pakkudes kasutajatele ainulaadseid soodustusi ja boonuseid. Need on unikaalsed sooduskoodid, mis on saadaval ainult rakenduse kasutajatele, rõhutades mobiilse ostlemise eeliseid. Samuti koheseid teavitusi kehtivate kampaaniate ja allahindluste kohta, mis tagab, et te ei jää vahele tulusatest pakkumistest.

Kupongide kasutamise lihtsus ja mugavus otse mobiilseadmest, muutes ostuprotsessi mugavamaks ja tõhusamaks.

Valikulised kupongid

On suunatud konkreetsetele tootekategooriatele või kaupmeestele ning neid saab kas osalevate kampaaniate osana või otse valitud kategooria lehekülgedelt. See võimaldab ostjatel säästa raha otsitud kaupade pealt ja julgustab neid uurima uusi kategooriaid ja tooteid. Valikulised sooduskoodid võivad pakkuda nii fikseeritud kui ka protsentuaalseid allahindlusi, mis teeb need atraktiivseks erinevatele ostueelistustele.

Konkreetsetele kuupäevadele ajastatud sooduskoodid

Aliexpress korraldab palju hooajalisi ja pühadeaegseid müüki, millega kaasneb spetsiaalsete kupongide väljaandmine. Sellised kampaaniad hõlmavad selliseid ülemaailmseid sündmusi nagu Black Friday ja Cyber Monday, mil pakutakse muljetavaldavaid allahindlusi paljudele toodetele, samuti perioodid enne olulisi riiklikke ja rahvusvahelisi pühi. Näiteks aastavahetuse või sõbrapäeva puhul, mil on saadaval teemakoode temaatilistele toodetele.

Sellised allahindlused ja sooduskoodid muudavad pühade- ja hooajalised ostud AliExpressis eriti kasumlikuks ja atraktiivseks, pakkudes ainulaadseid võimalusi kingituste ja kodukaupade hindade alandamiseks. Ärge unustage AliExpressi kupongi rakendada, kui sellega on seotud kampaania.

Kuidas saada AliExpressi sooduskoodi

Registreeruge platvormil

Aliexpressi uutele kasutajatele pakutakse sageli tervituskuponge. Pärast registreerimist kontrollige oma konto jaotist “Minu kupongid”.

Mobiilirakenduse installimine

Laadides AliExpressi rakenduse oma nutitelefoni, saavad kasutajad sageli eksklusiivseid sooduskoode ja pakkumisi. Samuti korraldab platvorm regulaarselt erinevaid mänge ja üritusi, milles osalemine võib tuua teile kuponge ja sooduskoode.

Uudiste tellimine

AliExpressi uudiskirja tellides. Te saate teada jooksvatest kampaaniatest ja eripakkumistest, sealhulgas müükidest ja aktiivsetest kupongidest.

AliExpressi ametlikud ja partnerite leheküljed sotsiaalvõrgustikes

AliExpress kasutab aktiivselt sotsiaalvõrgustikke klientidega suhtlemiseks ning postitab sageli oma kontodel sooduskoode ja promokoode. Samuti leiate soodustusi platvormi partnerite temaatilistes gruppides

Eriüritused

Suuremate müügipäevade ajal, nagu 11.11 (poissmeeste päev) või must reede, pakub Aliexpress palju sooduskoode ja allahindlusi.

Aliexpressi sooduskoodide kasutamine võib märkimisväärselt vähendada teie ostude maksumust. Muutes ostlemise veelgi meeldivamaks ja rahuldust pakkuvamaks. Isegi sellises odavas veebipoes. Järgides meie soovitusi, saate maksimeerida kõiki kupongide eeliseid ühel kõige populaarsemal veebipõhisel ostuplatvormil. Nüüd teate, kust ja kuidas leida Aliexpressi sooduskoodi 2024.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!