Kuidas leida odavaid tooteid AliExpressis

Kuigi Hiina turuplats on tuntud oma madalate hindade poolest, on odavaid tooteid AliExpressis aktuaalne ülesanne. Siin on mõned nõuanded ja nipid, mis aitavad teil odavamalt osta.

Kuidas otsida odavaid tooteid ja madalaid hindu

AliHelper

Tasuta laiendus AliHelper näitab AliExpressi hindade dünaamikat. Te saate teada, kui palju toode tavaliselt tegelikult maksab, ja te ei maksa selle eest üle. Laienduses on ka funktsioon “hinna jälgimine”. Kui mõni toode tundub teile kallis, saate tellida teavituse, mis annab teile teada, kui hind langeb. Müüja kontroll aitab valida usaldusväärse kaupluse ja funktsioon “sarnased tooted” – leida sama asja odavamalt teiselt müüjalt.

Kuidas leida odavaid tooteid kategooriates

Odavate toodete otsimisel AliExpressis soovitatakse kasutada kategooriafiltrit. Valige teid huvitav kaubakategooria, näiteks rõivad, elektroonika või aksessuaarid, ja avage selle kategooria toodete loend. Seejärel rakendage hinnafiltrit, et kuvada madalaima hinnaga tooted.

Otsimine märksõnade järgi

Odavate toodete otsimiseks võite kasutada märksõnu, mis on seotud teie vajadustega. Näiteks kui otsite odavat rõivast, proovige sisestada otsinguribale “odav rõivas” või “rõivaste allahindlused”. See aitab filtreerida tooteid ja leida taskukohasemaid variante.

Sorteerimine hinna järgi

AliExpress pakub võimalust sorteerida tooteid hinna järgi. Võite valida valiku “madalast kõrgeni” või “kõrgest madalani” hinna järgi, et kuvada kõige odavamad tooted esimesena. Nii leiate kiiresti madalaima hinnaga pakkumised.

Allahindlused ja soodustused

Regulaarselt kontrollige AliExpressi “Allahindlused” sektsiooni, et olla kursis viimaste allahindluste ja soodustustega. Siit leiate eripakkumisi ja ajutisi kampaaniaid, mis võimaldavad teil tooteid veelgi madalama hinnaga soetada.

Kupongid ja sooduskoodid

AliExpress pakub erinevaid kuponge ja sooduskoodid, mis võimaldavad saada lisasoodustusi toodetele. Kontrollige platvormi sektsiooni “Kupongid ja allahindlused”. Jälgige kampaaniaid ja uudiskirju, et olla kursis viimaste kupongide ja sooduskoodidega. Meie veebisaidi jaotises AliExpressi aktiivsed sooduskoodid leiate eksklusiivseid sooduskoodid.

Tooted keshbäkiga

On olemas palju partnerlusprogramme, mis maksavad teie ostude eest keshbäki. Uurige neid ja valige see, mis sobib teile isiklikult. Keshbäki protsent võib varieeruda sõltuvalt tootekategooriast. Neil programmidel on ka kohalikud kampaaniad.

Kuidas leida madalaid hindu mobiilirakenduses

AliExpressil on lojaalsusprogramm, mis sisaldab hõbedast, kulda, plaatina ja briljant tasemeid. Selle abil saate tellida odavamalt. Järgmisele tasemele üleminekuks peate teenima punkte. Punkte antakse ostude, jäetud arvustuste jms eest ning need põlevad teatud aja möödudes ära. Mida kõrgem on teie tase, seda suuremat allahindlust saate ja seda rohkem keshbäki tagastatakse teile ostude eest.

Kuidas osta odavamalt AliExpressis – mõned nõuanded

Põhjalikult uurige toote kirjeldust ja ülevaateid

Enne ostmist lugege hoolikalt läbi toote kirjeldus ja kontrollige selle tehnilisi näitajaid. Uurige ülevaateid ja nendega kaasasolevaid fotosid. Veenduge, et toode vastab teie nõudmistele ja ootustele. Samuti pöörake tähelepanu müüja tagastuspoliitikale ja garantiile, et olla kindel oma ostus. See aitab säästa teie raha, kuna mõned poed kaunistavad oma tooteid erineval määral, kasutades tootekaartides komplementaarseid nimesid või fotosid. Kui saate midagi, mis ei vasta teie ootustele, kuid vastab toote kirjeldusele, on ebatõenäoline, et saate oma raha tagasi.

Jälgige hinnamuutusi

Hinna muutuste ajalugu on soodsa ostu alus. See aitab mõista toote tegelikku väärtust ja näha tõelist allahindlust tootele, mis võib osutuda isegi negatiivseks. 97% juhtudest on tootekaardil näidatud allahindlus võltsitud. Näitame seda nende pükste näitel.

Tootekaardil on märgitud, et sellele on antud 35% allahindlus ja see müüakse hinnaga 155,59 eurot. Tekib meeldiva boonuse mulje. Kuid kui vaadata hinna muutuste ajalugu, siis muutub pilt.

Praegune hind määrati päeval, mil ekraanipilt tehti, kuid enne seda maksid püksid 34 eurot vähem. Selgub, et igaüks, kes ostab selle toote justkui allahindlusega, tegelikult lihtsalt maksab selle eest üle.

Otsige odavamat kaupa teistelt müüjatelt

Ilmne viis, kuid sellest on lihtne unustada, eriti suure allahindluse nägemisel. Kasutades laiendust sarnaste toodete otsimiseks või leides need käsitsi, saate valida endale kõige soodsama pakkumise.

Valige tasuta kohaletoimetamine

Otsides kaupu AliExpressist 2024. aastal, pöörake tähelepanu kohaletoimetamise hinnale. Võite filtreerida ainult tasuta kohaletoimetamisega tooteid, kuid on olukordi, kus isegi tasulise saatmisega asi osutub odavamaks. Seega uurige kaupade kaarte ise, et leida võimalikult madal hind.

Odavate toodete otsimine AliExpressis võib olla kaasahaarav ja meeldiv protsess. Järgige ülalnimetatud nõuandeid ja strateegiaid, et leida parimad pakkumised ja säästa ostude pealt. Kuid ärge unustage ettevaatlikkust ja tähelepanu toodete ja müüjate valimisel, et tagada turvaline ja meeldiv ostukogemus. Nüüd teate, kuidas leida odavaid tooteid AliExpressis.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

AliExpressis on võimalik leida odavaid tooteid mitmel põhjusel. Paljud müüjad AliExpressis töötavad otse tootjatega, mis võimaldab vähendada kulutusi vahendajatele ja logistikale. Müüjate kõrge konkurents platvormil sunnib neid pakkuma madalamaid hindu, et meelitada ligi ostjaid. AliExpress on üks suurimaid veebiplatvorme ja suured müügimahud võimaldavad müüjatel pakkuda tooteid taskukohaste hindadega. Ostja ja müüja vaheliste vahendajate puudumine võimaldab vähendada täiendavaid kulusid ja kehtestada madalad hinnad. Samuti korraldab AliExpress regulaarselt allahindlusi ja soodustusi, pakkudes lisasoodustusi toodetele. Paljud müüjad pakuvad tasuta või odavat saatmist, mis muudab tehingud veelgi atraktiivsemaks ostjatele.

Kui te ei kiirusta – tellige AliHelperi kaudu teavitusi hinnalanguse kohta erinevate müüjate pakkumiste kohta. Kui aga vajate midagi kiiresti osta, otsige esemeid allahindluste jaotistest, uurige kupongide ja erirakenduste sektsioone ning võrrelge toodete hindu erinevates poodides.

See sõltub konkreetsetest müüjatest. AliExpressis on perioode, kus toimuvad suured allahindlused. Osa kauplusi tõepoolest langetab oma toodete hinda, teised aga kasutavad üldist ostubuumi ära ning tõstavad hindu oma äranägemise järgi. Kolmandad jätab hinnad samaks, nii enne kui ka pärast allahindlust, muutes aga “algse hinna”, et jätta mulje allahindlusest. Seega on madalate hindade otsimine AliExpressis alati aktuaalne, peamine on mitte sattuda võltsitud allahindluse ohvriks ja mitte üle maksta.


Sildid: ,

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!