Produse ieftine pe AliExpress

Cu toate că piața chineză este renumită pentru prețurile scăzute, găsirea produse ieftine pe AliExpress rămâne o sarcină actuală. Iată câteva sfaturi și trucuri care vă vor ajuta să cumpărați mai ieftin.

Cum să căutați produse ieftine și prețuri mici

AliHelper

Extensia gratuită AliHelper vă va arăta dinamica prețurilor pe AliExpress. Veți ști cât costă de fapt un produs și nu veți plăti un preț excesiv. De asemenea, în extensie există funcția de „urmarire a prețului”. Dacă un produs vi se pare scump, vă puteți abona la o notificare care vă va informa când prețul scade. Verificarea vânzătorului vă va ajuta să alegeți un magazin de încredere, iar funcția „produse similare” să găsiți același articol mai ieftin la un alt vânzător.

Cum să găsiți produse ieftine în categorii

Când căutați produse ieftine pe AliExpress, se recomandă utilizarea filtrului de categorii. Alegeți categoria de produs care vă interesează, de exemplu, îmbrăcăminte, electronice sau accesorii, și deschideți lista de produse din acea categorie. Apoi, aplicați filtrul de preț pentru a afișa produsele cu cel mai mic preț.

Căutare după cuvinte cheie

Pentru a căuta produse ieftine, puteți utiliza cuvinte cheie legate de nevoile dvs. De exemplu, dacă căutați îmbrăcăminte ieftină, încercați să introduceți „îmbrăcăminte ieftină” sau „reduceri la îmbrăcăminte” în bara de căutare. Acest lucru vă va ajuta să filtrați produsele și să găsiți opțiuni mai accesibile.

Sortare după preț

AliExpress oferă posibilitatea de a sorta produsele după preț. Puteți alege opțiunea „de la mic la mare” sau „de la mare la mic” pentru a afișa cele mai ieftine produse la începutul listei. Astfel, veți putea găsi rapid oferte la cel mai mic preț.

Promoții și reduceri

Verificați regulat secțiunea „Promoții” pe AliExpress pentru a fi la curent cu cele mai recente reduceri și vânzări. Aici veți găsi oferte speciale și promoții temporare care vă vor permite să achiziționați produse la prețuri mai mici.

Cupoane și coduri promoționale

AliExpress oferă diverse cupoane și coduri promoționale care permit obținerea unei reduceri suplimentare la produse. Verificați secțiunea „Cupoane și reduceri” pe platformă. Fiți atenți la promoții și newslettere pentru a fi la curent cu cele mai recente cupoane și coduri promoționale. Iar pe site-ul nostru, în secțiunea coduri promoționale active AliExpress, veți găsi coduri exclusive.

Produse cu cashback

Există multe programe partenere care oferă cashback pentru cumpărăturile dvs. Explorați-le și alegeți-o pe cea care vi se potrivește. Procentul de cashback poate varia în funcție de categoria produsului. Aceste programe au, de asemenea, promoții locale.

Cum să găsiți prețuri mici în aplicația mobilă

AliExpress are un program de loialitate care include nivele argint, aur, platină și diamant. Cu ajutorul lui puteți comanda mai avantajos. Pentru a trece la nivelul următor, trebuie să acumulați puncte. Acestea se acordă pentru cumpărături, recenzii lăsate etc. și expiră după o anumită perioadă. Cu cât nivelul dvs. este mai înalt, cu atât veți primi o reducere mai mare și mai mult cashback vă va fi returnat pentru cumpărături.

Cum să cumpărați mai ieftin pe AliExpress – câteva sfaturi

Examinați cu atenție descrierea produsului și recenziile

Înainte de a cumpăra, citiți cu atenție descrierea produsului și verificați specificațiile sale. Studiați recenziile și fotografiile atașate. Asigurați-vă că produsul corespunde cerințelor și așteptărilor dvs. De asemenea, acordați atenție politicii de returnare și garanției vânzătorului pentru a fi sigur de achiziția dvs. Acest lucru vă va ajuta să economisiți bani, deoarece unele magazine își îmbunătățesc produsele în diferite grade, folosind nume sau fotografii complementare în descrierile produselor. Dacă primiți ceva care corespunde descrierii produsului, dar nu așteptărilor dvs., este puțin probabil să vă puteți recupera banii.

Fiți atenți la istoricul prețurilor

Istoricul schimbării prețurilor este baza unei achiziții avantajoase. Vă ajută să înțelegeți adevăratul cost al produsului și să vedeți adevărata reducere la produs. Care poate fi și negativă. În 97% din cazuri, reducerea indicată în descrierea produsului este falsă. Vă vom arăta cu exemplul acestui dispozitiv.

În descrierea produsului se indică faptul că beneficiază de o reducere de 27% și se vinde cu 20,54 euro. Se creează impresia unui bonus plăcut. Cu toate acestea, dacă ne uităm la istoricul schimbărilor de preț, imaginea se schimbă.

Prețul actual a fost stabilit în ziua în care a fost făcută captura de ecran, dar înainte de aceasta, dispozitivul a costat cu 10 euro mai puțin pentru o lungă perioadă de timp. Rezultă că oricine va cumpăra acest produs cu presupusa reducere. De fapt, va plăti de două ori mai mult pentru el.

Căutați produsul mai ieftin la alți vânzători

Un mod evident, dar ușor de uitat, mai ales când vedeți o reducere mare. Folosind o extensie pentru căutarea produselor similare sau căutând manual. Puteți alege cea mai avantajoasă ofertă pentru dvs.

Alegeți livrarea gratuită

Când căutați produse pe AliExpress în 2024, acordați atenție prețului de livrare. Puteți filtra doar produsele cu livrare gratuită, dar există situații în care chiar și cu o livrare plătită, produsul se dovedește a fi mai ieftin. Este necesar să examinați descrierile ofertelor comerciale individual pentru a găsi cel mai mic preț.

Căutarea pe AliExpress pentru produse mai ieftine poate fi un proces captivant și plăcut. Urmați sfaturile și strategiile enumerate mai sus pentru a găsi cele mai bune oferte și pentru a economisi la cumpărături. Cu toate acestea, nu uitați să fiți precauți și atenți la alegerea produselor și a vânzătorilor. Pentru a asigura o experiență de cumpărare sigură și plăcută. Acum știți cum să găsiți produse ieftine pe AliExpress.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.

Pe AliExpress se pot găsi produse ieftine din mai multe motive. Mulți vânzători de pe AliExpress lucrează direct cu producătorii, ceea ce permite reducerea costurilor cu intermediarii și logistica. Competiția ridicată între vânzători pe platformă îi determină să ofere prețuri mai mici pentru a atrage cumpărători. AliExpress este una dintre cele mai mari platforme online, iar volumele mari de vânzări permit vânzătorilor să ofere produse la prețuri mici. Absența intermediarilor între cumpărător și vânzător permite reducerea costurilor suplimentare și stabilirea unor prețuri scăzute. De asemenea, AliExpress organizează regulat promoții și reduceri, oferind reduceri suplimentare la produse. Mulți vânzători oferă, de asemenea, livrare gratuită sau ieftină, făcând tranzacțiile și mai atractive pentru cumpărători.

Dacă nu vă grăbiți – abonați-vă la notificări privind scăderea prețurilor pentru oferte de la diverși vânzători pe AliHelper. Dacă aveți nevoie să cumpărați ceva urgent, căutați produsul în secțiunile de promoții, explorați secțiunile cu cupoane și aplicații speciale, comparați prețurile produselor în diferite magazine.

Depinde de vânzătorii specifici. Pe AliExpress există perioade de reduceri mari. O parte dintre magazine reduc cu adevărat prețurile produselor, în timp ce altele, profitând de agitația generală și de faptul că pot schimba prețurile în descrierea produsului după cum doresc, cresc prețurile. Altele păstrează prețul același, atât înainte, cât și după vânzare, dar schimbă “prețul anterior” pentru a crea impresia unei reduceri. Astfel, pentru prețuri mici pe AliExpress puteți veni oricând, principalul lucru este să nu cădeți în capcana unei reduceri false și să nu plătiți în plus.


Etichete: ,

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!