Levné produkty na AliExpress

I když je čínský tržiště známé svými nízkými cenami, nalezení levné produkty na AliExpress je aktuálním úkolem. Zde je několik tipů a triků, které vám pomohou nakupovat levněji.

Jak hledat levné produkty a nízké ceny

AliHelper

Bezplatné rozšíření AliHelper vám ukáže cenovou dynamiku na AliExpress. Budete vědět, kolik produkt obvykle stojí, a nezaplatíte za něj víc. Rozšíření také obsahuje funkci „sledování ceny“. Pokud se vám zdá nějaký produkt drahý, můžete se přihlásit k odběru upozornění, které vás informuje, když cena klesne. Kontrola prodejce vám pomůže vybrat spolehlivý obchod a funkce „podobné produkty“ najít stejnou věc levněji u jiného prodejce.

Jak najít levné produkty v kategoriích

Při hledání levných produktů na AliExpress se doporučuje použít filtr kategorií. Vyberte kategorii produktu, který vás zajímá, například oblečení, elektroniku nebo doplňky, a otevřete seznam produktů v této kategorii. Pak aplikujte filtr ceny, aby se zobrazily produkty s nejnižší cenou.

Hledání podle klíčových slov

Pro hledání levných produktů můžete použít klíčová slova související s vašimi potřebami. Například, pokud hledáte levné oblečení, zkuste zadat „levné oblečení“ nebo „slevy na oblečení“ do vyhledávacího pole. To vám pomůže filtrovat produkty a najít dostupnější možnosti.

Řazení podle ceny

AliExpress nabízí možnost řazení produktů podle ceny. Můžete si vybrat možnost „od nejnižší po nejvyšší“ nebo „od nejvyšší po nejnižší“ cenu. Tím se zobrazí nejlevnější produkty na začátku seznamu. Takto rychle najdete nabídky s nejnižší cenou.

Akce a výprodeje

Pravidelně kontrolujte sekci „Akce“ na AliExpress, abyste byli informováni o nejnovějších slevách a výprodejích. Zde najdete speciální nabídky a dočasné akce, které vám umožní nakupovat produkty za nižší ceny.

Kupóny a slevové kódy

AliExpress nabízí různé kupóny a slevové kódy, které vám umožňují získat dodatečnou slevu na produkty. Zkontrolujte sekci „Kupóny a slevy“ na platformě. Sledujte akce a newslettery, abyste byli informováni o nejnovějších kupónech a promo kódech. A na našem webu v sekci aktivní promo kódy AliExpress najdete exkluzivní promo kódy.

Produkty s cashbackem

Existuje mnoho partnerských programů, které vám platí cashback za vaše nákupy. Prozkoumejte je a vyberte ten, který vám nejlépe vyhovuje. Procento cashbacku se může lišit v závislosti na kategorii produktu. Tyto programy také nabízejí místní akce.

Jak najít nízké ceny v mobilní aplikaci

AliExpress má program věrnosti, který zahrnuje stříbrnou, zlatou, platinovou a diamantovou úroveň. S její pomocí můžete nakupovat levněji. Pro postup na další úroveň musíte získávat body. Ty se připisují za nákupy, zanechané recenze atd. a po určité době propadají. Čím vyšší je váš úroveň, tím větší slevu dostanete a tím více cashbacku vám bude vráceno za nákupy.

Jak nakupovat levněji na AliExpress – několik tipů

Pečlivě si přečtěte popis produktu a recenze

Před nákupem pečlivě přečtěte popis produktu a zkontrolujte jeho specifikace. Prostudujte recenze a přiložené fotografie. Ujistěte se, že produkt odpovídá vašim požadavkům a očekáváním. Také si všimněte politiky vrácení a záruky prodejce, abyste měli jistotu ve svém nákupu. To vám pomůže ušetřit peníze, protože některé obchody různě zdobí své produkty, používajíce doplňující názvy nebo fotografie v kartách produktů. Pokud dostanete něco, co odpovídá popisu produktu, ale ne vašim očekáváním, pravděpodobně nebudete moci vrátit své peníze.

Sledujte historii cen

Historie změn cen je základem výhodného nákupu. Pomáhá pochopit skutečnou hodnotu produktu a vidět skutečnou slevu na produkt, která může být i negativní. Ve 97 % případů je sleva uvedená v kartě produktu falešná. Ukážeme to na příkladu tohoto zařízení.

V kartě produktu je uvedeno, že na něj je poskytnuta sleva 27% a prodává se za 20,97 eura. Vytváří se pocit příjemného bonusu. Pokud se však podíváme na historii změn cen, obrázek se mění.

Současná cena byla stanovena v den, kdy byl pořízen snímek obrazovky, ale předtím dlouhou dobu stál zařízení o 10 eur levněji. Vyplývá z toho, že kdokoli, kdo koupí tento produkt údajně se slevou, ve skutečnosti za něj zaplatí dvojnásobek.

Hledejte produkt levněji u jiných prodejců

Zřejmý způsob, ale snadno na něj zapomenete, obzvláště když uvidíte velkou slevu. Používáním rozšíření pro hledání podobných produktů nebo jejich ručním vyhledáváním si můžete vybrat nejvýhodnější nabídku.

Vyberte si bezplatné doručení

Při hledání produktů na AliExpress v roce 2024 věnujte pozornost ceně dopravy. Můžete filtrovat produkty pouze s bezplatným doručením, ale někdy i s placenou přepravou vychází věc levněji. Je vhodné samostatně prozkoumat karty obchodních nabídek, aby jste našli co nejnižší cenu.

Hledání levnějších nákupů na AliExpress může být vzrušujícím a příjemným procesem. Sledujte výše uvedené rady a strategie, abyste našli nejlepší nabídky a ušetřili při nákupu. Nicméně, nezapomeňte na opatrnost a pozornost při výběru produktů a prodejců, abyste zajistili bezpečný a příjemný nákupní zážitek výhodný. Nyní víte, jak najít levné produkty na AliExpress.

Maria Kolman
Internetový marketér a autor s 10 lety zkušeností. Pravidelný zákazník AliExpress od roku 2015, uskutečnil jsem více než 350 objednávek a vyhrál 23 sporů s prodejci. Studuji nuance nákupů a prodejů na čínském tržišti, sdílím získané informace a aktuální zprávy. Pomáhám kupujícím na AliExpress najít výhodné nabídky a vyhrávat spory. Odpovídám na otázky v komentářích.

Štítky: ,

Rubriky: AliHelper Průvodce - blog o nákupu na AliExpress, O nakupování na AliExpress
Zkopírováno!