Goedkopere producten op AliExpress

Hoewel de Chinese marktplaats bekend staat om zijn lage prijzen, blijft het vinden van goedkopere producten op AliExpress een relevante taak. Hier zijn enkele tips en trucs die u zullen helpen goedkoper te kopen.

Hoe goedkope producten en lage prijzen te vinden

AliHelper

De gratis AliHelper-extensie toont de prijsdynamiek van AliExpress. U weet wat een product normaal gesproken echt kost en betaalt niet te veel. Er is ook een ‘prijsvolg’-functie in de extensie. Als een product duur lijkt, kunt u zich abonneren op een melding die u laat weten wanneer de prijs daalt. Verkoper controle helpt u bij het kiezen van een betrouwbare winkel, en de functie ‘vergelijkbare producten’ helpt u om hetzelfde item goedkoper te vinden bij een andere verkoper.

Hoe goedkope producten in categorieën te vinden

Bij het zoeken naar goedkopere producten op AliExpress wordt aanbevolen de categoriefilter te gebruiken. Kies de productcategorie die u interesseert, zoals kleding, elektronica of accessoires, en open de lijst met producten in die categorie. Pas vervolgens de prijsfilter toe om de producten met de laagste kosten weer te geven.

Zoeken op trefwoord

Om goedkope producten te vinden, kunt u trefwoorden gebruiken die gerelateerd zijn aan uw behoeften. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar goedkope kleding. Probeer dan ‘goedkope kleding’ of ‘kortingen op kleding’ in te voeren in de zoekbalk. Dit helpt u om producten te filteren en meer betaalbare opties te vinden.

Sorteren op prijs

AliExpress biedt de mogelijkheid om producten op prijs te sorteren. U kunt de optie ‘van laag naar hoog’ of ‘van hoog naar laag’ kiezen om de goedkoopste producten bovenaan de lijst weer te geven. Zo kunt u snel aanbiedingen vinden met de laagste kosten.

Acties en uitverkoop

Controleer regelmatig de ‘Acties’-sectie op AliExpress om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen en uitverkopen. Hier vindt u speciale aanbiedingen en tijdelijke acties die u in staat stellen producten tegen lagere prijzen te kopen.

Coupons en promotiecodes

AliExpress biedt verschillende coupons en promotiecodes die extra korting op producten mogelijk maken. Controleer het gedeelte ‘Coupons en kortingen’ op het platform. Blijf op de hoogte van acties en nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van de nieuwste coupons en promotiecodes. Op onze website vindt u in de sectie actieve promotiecodes van AliExpress exclusieve promotiecodes.

Producten met cashback

Er zijn veel partnerprogramma’s die cashback betalen voor uw aankopen. Onderzoek ze en kies degene die het beste bij u past. Het cashback-percentage kan variëren afhankelijk van de productcategorie. Deze programma’s hebben ook lokale acties.

Hoe lage prijzen te vinden in de mobiele app

AliExpress heeft een loyaliteitsprogramma met zilveren, gouden, platina en diamanten niveaus. Met behulp hiervan kunt u voordeliger bestellen. Om naar het volgende niveau te gaan, moet u punten verdienen. Ze worden toegekend voor aankopen, achtergelaten beoordelingen, enz., En vervallen na een bepaalde tijd. Hoe hoger uw niveau, hoe meer korting u krijgt en hoe meer cashback u ontvangt voor aankopen.

Hoe goedkoper te kopen op AliExpress – enkele tips

Bestudeer zorgvuldig de productbeschrijving en beoordelingen

Lees voor de aankoop zorgvuldig de productbeschrijving en controleer de specificaties. Bekijk de beoordelingen en de bijgevoegde foto’s. Zorg ervoor dat het product voldoet aan uw eisen en verwachtingen. Let ook op het retourbeleid en de garantie van de verkoper om zeker te zijn van uw aankoop. Dit helpt u geld te besparen, aangezien sommige winkels hun producten tot op zekere hoogte verfraaien door complementaire namen of foto’s op de productkaarten te gebruiken. Als u iets ontvangt dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Maar wel overeenkomt met de productbeschrijving, is het onwaarschijnlijk dat u uw geld terugkrijgt.

Volg de prijsgeschiedenis

De geschiedenis van prijswijzigingen is de basis van een voordelige aankoop. Het helpt u de echte waarde van een product te begrijpen en de echte korting op een product te zien, die soms negatief kan zijn. In 97% van de gevallen is de korting vermeld op de productkaarten nep. We laten het zien aan de hand van dit apparaat.

Op de productkaart staat vermeld dat er 27% korting is gegeven en dat het wordt verkocht voor 20,97 euro. Het creëert het gevoel van een aangename bonus. Maar als we naar de prijsgeschiedenis kijken, verandert het beeld.

De huidige prijs werd vastgesteld op de dag dat de screenshot werd genomen, maar daarvoor was het apparaat lange tijd 10 euro goedkoper. Dit betekent dat iedereen die dit product zogenaamd met korting koopt, in werkelijkheid gewoon twee keer zoveel betaalt.

Zoek naar goedkopere producten op AliExpress bij andere verkopers

Een voor de hand liggende manier, maar gemakkelijk te vergeten. Vooral bij het zien van grote kortingen. Door gebruik te maken van een extensie om vergelijkbare producten te zoeken of deze handmatig te vinden, kunt u voor uzelf de meest voordelige aanbieding selecteren.

Kies voor gratis verzending

Bij het zoeken naar producten op AliExpress in 2024, let op de verzendkosten. U kunt producten filteren die alleen met gratis verzending worden aangeboden. Maar er zijn situaties waarin zelfs met betaalde verzending het item goedkoper uitkomt. U moet zelf de handelsaanbiedingskaarten onderzoeken om de laagst mogelijke prijs te vinden. Zo kun je goedkoper kopen.

Zoeken naar goedkopere producten op AliExpress kan een leuk en aangenaam proces zijn. Volg de bovenstaande adviezen en strategieën om de beste aanbiedingen te vinden en te besparen bij het winkelen. Maar vergeet niet om voorzichtig en attent te zijn bij het kiezen van producten en verkopers om een veilige en aangename winkelervaring te garanderen. Nu weet u hoe u goedkope producten op AliExpress kunt vinden.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.

Er zijn verschillende redenen waarom u goedkope producten kunt vinden op AliExpress. Veel verkopers op AliExpress werken rechtstreeks samen met fabrikanten, waardoor ze kosten kunnen verlagen op tussenpersonen en logistiek. De hoge concurrentie tussen verkopers op het platform dwingt hen om lagere prijzen aan te bieden om klanten aan te trekken. AliExpress is een van de grootste online platforms en grote verkoopvolumes stellen verkopers in staat producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Het gebrek aan tussenpersonen tussen koper en verkoper maakt het mogelijk om extra kosten te verlagen en lage prijzen vast te stellen. Ook voert AliExpress regelmatig acties en uitverkopen uit, waardoor extra kortingen op producten mogelijk zijn. Bovendien bieden veel verkopers gratis of goedkope verzending aan, waardoor de deals nog aantrekkelijker worden voor kopers.

Als u niet haastig bent, abonneer u dan op prijsverlagingsmeldingen voor aanbiedingen van verschillende verkopers in AliHelper. Als u iets dringend moet kopen, zoek dan naar het item in de secties met acties, bekijk de secties met coupons en speciale applicaties, en vergelijk de prijzen van het product in verschillende winkels.

Dit hangt af van de specifieke verkopers. Op AliExpress zijn er perioden van grote uitverkoop. Sommige winkels verlagen daadwerkelijk de kosten van hun producten, terwijl anderen, profiterend van de algemene hype en het feit dat ze de prijzen op hun productkaarten naar eigen inzicht kunnen wijzigen, de prijzen verhogen. Nog anderen houden de prijs hetzelfde als voor en na de uitverkoop, maar veranderen de ‘prijs voor’, waardoor de indruk van korting ontstaat. Dus voor lage prijzen op AliExpress kun je op elk moment komen, het belangrijkste is om niet te vallen voor nepkortingen en niet te veel te betalen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 opmerkingen
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tags: ,

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!