Hoe krijg Aliexpress promotiecode voor korting

Aliexpress is een enorm platform voor liefhebbers van online winkelen en biedt een breed scala aan producten tegen aantrekkelijke prijzen. Om je aankopen nog winstgevender te maken, is het de moeite waard om gebruik te maken van de promotiecodes en coupons van de site, die in wezen hetzelfde zijn. In dit artikel bekijken we in detail welke soorten coupons er op het platform zijn. En ook waar en hoe krijg Aliexpress promotiecode voor korting in 2024 kunt krijgen.

Soorten coupons op Aliexpress

Aliexpress partner coupons

Aliexpress heeft een breed affiliate netwerk dat websites, diensten en zelfs individuen omvat. Het platform voorziet partners van unieke coupons. De gratis browser extensie AliHelper voorziet haar gebruikers en blog lezers ook van exclusieve geldige Aliexpress kortingscodes. De kortingspromo’s kunnen worden gefilterd op productcategorie, kortingsbedrag en bestelwaarde. Er is ook een zoekfunctie voor een specifieke verkoper.

Hoe krijg Aliexpress promotiecode

Coupons voor beginners

AliExpress vindt het belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken door hen bijzonder gunstige voorwaarden te bieden voor hun eerste aankopen. Deze methode vergroot niet alleen het aantal klanten van het platform, maar stelt nieuwkomers ook in staat om alle voordelen die de site biedt ten volle te benutten. Tot de welkomstbonussen behoren aanzienlijke kortingen op de eerste bestelling, waardoor je goederen kunt kopen tegen bijzonder gunstige prijzen; exclusieve aanbiedingen en cadeaus die alleen bedoeld zijn voor nieuwe gebruikers, waardoor het begin van winkelen op AliExpress bijzonder aangenaam is.

Deze eerste promotiecodes zijn direct beschikbaar na het registratieproces op de site en hebben een tijdslimiet, wat je aanmoedigt om snel te profiteren van de aangeboden voordelen. Als je een nieuwe gebruiker van AliExpress bent, weet je dus welke promotiecode je moet kiezen. De administratie van het platform houdt echter nauwlettend toezicht op gevallen van misbruik van promocodes voor nieuwe gebruikers. Het is niet aan te raden om je meerdere keren op de site te registreren om ze te krijgen. Al je accounts kunnen worden geblokkeerd, het zal niet eenvoudig zijn om bestellingen te krijgen of geld terug te krijgen.

Aliexpress promocodes

Kortingen op een breed scala aan producten, niet beperkt tot het assortiment van één verkoper. Dergelijke coupons zijn vooral waardevol tijdens grootschalige verkopen en promoties, wanneer kopers maximaal willen besparen op hun bestellingen.

Coupons voor verkopers

Een unieke kans voor shoppers om geld te besparen op aankopen bij een specifieke verkoper. Deze promocodes zijn te vinden op de winkelpagina of direct op de productpagina. Verkopers bieden ze aan als een stimulans voor shoppers om meer aankopen te doen in hun winkels. Het is belangrijk om op te merken dat dergelijke promocodes beperkt kunnen zijn in tijd en hoeveelheid, dus shoppers moeten regelmatig de relevantie van de aanbiedingen controleren en geen kans missen om te profiteren van lucratieve kortingen. Bovendien kun je contact opnemen met de verkoper en om een korting vragen om een dergelijke AliExpress-promotiecode te krijgen.

Coupons in de mobiele applicatie

Aliexpress moedigt actief gebruik van haar mobiele app aan door unieke kortingen en bonussen aan te bieden aan haar gebruikers. Dit zijn unieke promotiecodes die alleen beschikbaar zijn voor app-gebruikers, waarmee de voordelen van mobiel winkelen worden benadrukt. Ook krijg je direct meldingen over lopende promoties en kortingen, zodat je geen lucratieve aanbiedingen mist.

Het gemak van het gebruik van coupons direct vanaf een mobiel apparaat, waardoor het winkelproces comfortabeler en efficiënter wordt.

Selectieve coupons

Gericht op specifieke productcategorieën of verkopers en kunnen worden verkregen als onderdeel van deelnemende promoties of direct op geselecteerde categoriepagina’s. Hierdoor kunnen shoppers geld besparen op de artikelen die ze zoeken en worden ze aangemoedigd om nieuwe producten te ontdekken. Hierdoor kunnen shoppers geld besparen op de artikelen die ze zoeken en worden ze aangemoedigd om nieuwe categorieën en producten te ontdekken. Selectieve promotiecodes kunnen zowel vaste als procentuele kortingen bieden, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor verschillende winkelvoorkeuren.

Promocodes getimed op specifieke data

Aliexpress organiseert veel seizoens- en vakantie-uitverkopen die gepaard gaan met de uitgifte van speciale coupons. Dergelijke promoties hebben betrekking op wereldwijde evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, wanneer indrukwekkende kortingen op een breed scala aan producten worden aangeboden, evenals periodes voor belangrijke nationale en internationale feestdagen. Bijvoorbeeld oudejaarsavond of Valentijnsdag, wanneer promotiecodes voor themaproducten beschikbaar zijn.

Dergelijke kortingen en promotiecodes maken winkelen tijdens de feestdagen en seizoenen op AliExpress bijzonder winstgevend en aantrekkelijk, en bieden unieke kansen om de prijzen van cadeaus en huishoudelijke artikelen te verlagen. Vergeet niet een AliExpress coupon toe te passen wanneer er een promotie aan verbonden is.

Hoe krijg Aliexpress promotiecode?

Registreer je op het platform

Nieuwe gebruikers van Aliexpress krijgen vaak welkomstcoupons aangeboden. Controleer na het registreren het gedeelte “Mijn Coupons” in je account.

De mobiele app installeren

Door de AliExpress app te downloaden op je smartphone, ontvangen gebruikers vaak exclusieve promo codes en aanbiedingen. Het platform organiseert ook regelmatig verschillende spelletjes en evenementen, waaraan je coupons en promotiecodes kunt verdienen.

Abonneren op nieuws

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van AliExpress. Je wordt dan op de hoogte gehouden van lopende promoties en speciale aanbiedingen, waaronder sales en actieve coupons.

AliExpress officiële en partner pagina’s in sociale netwerken

AliExpress maakt actief gebruik van sociale netwerken om met klanten te communiceren en plaatst vaak promo codes en kortingscodes in hun accounts. Je kunt ook kortingen vinden in de thematische groepen van de partners van het platform

Speciale evenementen

Tijdens grote uitverkopen, zoals 11.11 (Vrijgezellendag) of Black Friday, biedt Aliexpress veel promotiecodes en kortingen aan.

Door gebruik te maken van promotiecodes op Aliexpress kun je de kosten van je aankopen aanzienlijk verlagen. Zo wordt winkelen nog leuker en belonender. Zelfs bij zo’n goedkope online winkel. Door onze aanbevelingen op te volgen, kun je maximaal profiteren van alle voordelen van kortingsbonnen op een van de populairste platforms voor online winkelen. Nu weet je hoe krijg Aliexpress promotiecode.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.

Tags:

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!