Jak získat Aliexpress promo kód pro slevu

Aliexpress je obrovská platforma pro milovníky online nakupování, která nabízí širokou škálu produktů za atraktivní ceny. Aby byly vaše nákupy ještě výhodnější, vyplatí se využít promo kódů a kupónů, které stránky poskytují, což je v podstatě totéž. V tomto článku se podrobně podíváme na to, jaké typy kupónů na této platformě existují. A také kde a jak získat Aliexpress promo kód pro slevu v roce 2024.

Typy kupónů na Aliexpress

Kupony partnerů Aliexpress

Aliexpress má širokou partnerskou síť, která zahrnuje webové stránky, služby a dokonce i jednotlivce. Platforma poskytuje partnerům jedinečné kupony. Bezplatné rozšíření prohlížeče AliHelper poskytuje svým uživatelům a čtenářům blogu také exkluzivní platné promo kódy AliExpress. Slevové promo kódy lze filtrovat podle kategorie produktů, výše slevy a hodnoty objednávky. K dispozici je také vyhledávání konkrétního prodejce.

Jak získat Aliexpress promo kód

Kupony pro začátečníky

AliExpress se stará o přilákání nových zákazníků tím, že jim nabízí obzvláště výhodné podmínky pro jejich první nákupy. Tento způsob nejenže zvyšuje počet zákazníků platformy, ale také umožňuje nováčkům plně ocenit všechny výhody, které stránky nabízejí. Mezi uvítací bonusy patří výrazné slevy na první objednávku, které umožňují nákup zboží za obzvláště výhodné ceny; exkluzivní nabídky a dárky určené pouze pro nové uživatele, které začátek nakupování na AliExpress obzvláště zpříjemní.

Tyto úvodní promo kódy jsou k dispozici ihned po registraci na stránkách a jsou časově omezené, což vás vybízí k rychlému využití nabízených výhod. Pokud jste tedy novým uživatelem AliExpress, který promo kód zvolit, víte. Správa platformy však pečlivě sleduje případy zneužívání promokódů pro nové uživatele. Nedoporučuje se registrovat se na webu několikrát, abyste je získali. Všechny vaše účty mohou být zablokovány, nebude snadné získat objednávky nebo za ně získat peníze zpět.

Aliexpress promo kódy

Slevy na širokou škálu produktů, neomezené na sortiment jednoho prodejce. Takové kupony jsou cenné zejména během rozsáhlých výprodejů a propagačních akcí, kdy se kupující snaží maximalizovat úspory na svých objednávkách.

Kupony prodejců

Představují pro nakupující jedinečnou příležitost ušetřit peníze při nákupu u konkrétního prodejce. Tyto promokódy lze nalézt na stránce obchodu nebo přímo na stránce produktu. Prodejci je nabízejí jako pobídku pro nakupující a podporují tak častější nákupy ve svých obchodech. Je důležité si uvědomit, že tyto promo kódy mohou být časově a množstevně omezené, takže nakupující by měli pravidelně kontrolovat aktuálnost nabídek a nepropásnout příležitost využít lukrativních slev. Navíc pro získat Aliexpress promo kód tohoto typu můžete kontaktovat prodejce a požádat ho o slevu.

Kupóny v mobilní aplikaci

Aliexpress podporuje aktivní používání své mobilní aplikace tím, že svým uživatelům nabízí jedinečné slevy a bonusy. Jedná se o jedinečné promo kódy, které jsou k dispozici pouze uživatelům aplikace, což zdůrazňuje výhody mobilního nakupování. Stejně jako okamžitá oznámení o aktuálních akcích a slevách, díky nimž vám neuniknou lukrativní nabídky.

Snadné a pohodlné používání kupónů přímo z mobilního zařízení, díky čemuž je proces nakupování pohodlnější a efektivnější.

Výběrové kupóny

Zaměřené na konkrétní kategorie výrobků nebo obchodníky a lze je získat buď v rámci zúčastněných propagačních akcí, nebo přímo na stránkách vybraných kategorií. To umožňuje nakupujícím ušetřit peníze za zboží, které hledají, a povzbuzuje je k prozkoumávání nových kategorií a produktů. Selektivní promo kódy mohou nabízet jak pevné, tak procentuální slevy, díky čemuž jsou atraktivní pro různé nákupní preference.

Propagační kódy načasované na konkrétní data

Aliexpress pořádá mnoho sezónních a svátečních výprodejů, které jsou doprovázeny vydáváním speciálních kupónů. Tyto akce se týkají celosvětových akcí. Jako je Černý pátek a Kybernetické pondělí, kdy jsou nabízeny působivé slevy na širokou škálu produktů, a také období před významnými národními a mezinárodními svátky. Například Silvestr nebo Valentýn. Kdy jsou k dispozici promo kódy na tematické produkty.

Díky takovým slevám a promo kódům jsou sváteční a sezónní nákupy na AliExpress obzvláště výhodné a atraktivní a poskytují jedinečné příležitosti ke snížení cen dárků a zboží pro domácnost. Nezapomeňte uplatnit kupón AliExpress, dokud je s ním spojena nějaká akce.

Jak získat Aliexpress promo kód

Zaregistrujte se na platformě

Novým uživatelům Aliexpressu jsou často nabízeny uvítací kupony. Po registraci zkontrolujte ve svém účtu sekci “Moje kupóny”.

Instalace mobilní aplikace

Stažením aplikace AliExpress do svého chytrého telefonu uživatelé často získávají exkluzivní propagační kódy a nabídky. Platforma také pravidelně pořádá různé hry a akce. Jejichž účast vám může přinést kupony a promo kódy.

Přihlášení k odběru novinek

Přihlášením k odběru novinek AliExpress. Budete informováni o aktuálních akcích a speciálních nabídkách, včetně výprodejů a aktivních kupónů.

Oficiální a partnerské stránky AliExpress na sociálních sítích

AliExpress aktivně využívá sociální sítě ke komunikaci se zákazníky a na svých účtech často zveřejňuje propagační kódy a slevové akce. Slevy můžete najít také v tematických skupinách partnerů platformy

Speciální akce

Během velkých výprodejů, jako je 11.11 (Den svobodných mládenců) nebo Černý pátek. Nabízí Aliexpress mnoho promo kódů a slev.

Používání propagačních kódů na Aliexpressu může výrazně snížit náklady na vaše nákupy. Nakupování se tak stane ještě příjemnějším a prospěšnějším. Dokonce i v tak levném internetovém obchodě. Dodržováním našich doporučení můžete maximalizovat všechny výhody kupónů na jedné z nejoblíbenějších online nákupních platforem. Nyní už víte, kde a jak najít promo kód Aliexpress v roce 2024.

Maria Kolman
Internetový marketér a autor s 10 lety zkušeností. Pravidelný zákazník AliExpress od roku 2015, uskutečnil jsem více než 350 objednávek a vyhrál 23 sporů s prodejci. Studuji nuance nákupů a prodejů na čínském tržišti, sdílím získané informace a aktuální zprávy. Pomáhám kupujícím na AliExpress najít výhodné nabídky a vyhrávat spory. Odpovídám na otázky v komentářích.

Štítky:

Rubriky: AliHelper Průvodce - blog o nákupu na AliExpress, O nakupování na AliExpress
Zkopírováno!