Müük Aliexpressil märts 2024

Märts on Aliexpressi teine enim müüdud kuu. Paljud inimesed teavad novembris toimuvat poissmeeste päeva ja musta reedet, kuid platvormi sünnipäevale ajastatud müük on vähem populaarne. Müük Aliexpressil märts 2024:

1. Trendijaht

2. Suur Hiina müük

Kuid pidage meeles, et suurtel müügipäevadel pakuvad müüjad võltsitud allahindlusi isegi sagedamini kui tavaliselt. Neid aitab ära tunda tasuta brauseripikenduse AliHelper – Aliexpressi hinnaseire funktsioon.

Teiste kuude populaarsed müügitehingud

Aliexpressi müügikalender 2024

Mida saab märtsis Aliexpressilt osta

Kevadeks oma garderoobi uuendamine

Veel jahe märts on ideaalne aeg oma kevadist garderoobi uuendada. Moesõprade jaoks on Aliexpressil suur valik rõivaid ja aksessuaare. Alates eksklusiivsetest õhtukleitidest kuni stiilsete vabaaja riietuseni võib igaüks leida midagi, mis vastab tema maitsele. Lisaks aitavad iga kuvandit täiendada paljud aksessuaarid, nagu kotid, ehted ja kellad.

Aiatöödeks mõeldud kaubad

Märtsis on mõistlik hakata ostma tooteid taimede istutamiseks ja kasvatamiseks ning üldiselt asju puhkamiseks ja tööks värskes õhus.

Spordikaubad

Sportlikele ja aktiivsetele inimestele on Aliexpressil palju kaupu fitnessi ja vaba aja veetmise jaoks. Need võivad olla nii mugavad tossud, spordirõivad kui ka treeningvahendid, näiteks hantlid, joogamatt või treeningvahendid.

Ärge unustage ka mitmesuguseid vidinaid ja tarvikuid autole, mänguasju igas vanuses lastele, samuti tooteid tervisele ja ilule, sealhulgas kosmeetikatooted, parfüümid ja massaažiseadmed. Kokkuvõttes pakub Aliexpress märtsis laias valikus tooteid igale maitsele ja vajadusele, mis teeb ostlemise mugavaks ja nauditavaks. Pole olemas toodet, mida te Aliexpressist ei leiaks. See platvorm rahuldab täiskasvanute ja laste vajadusi igas soos, vanuses, sissetuleku ja hobide osas. See on turvaline veebipood, millel on lihtne kasutajaliides ja lojaalne juhtimine. Olenemata sellest, kas olete huvitatud spordist, albumi koostamisest, tikkimisest, autodest või hooldusest, leiate Aliexpressist kõik, mida vajate oma vaba aja veetmiseks. Ja meeldivad hinnad on teie ostu veel üks eelis.

Seega ärge jätke kasutamata võimalust sukelduda Aliexpressi mitmekesiste pakkumiste ja ainulaadsete toodete maailma, et muuta see kuu rõõmu, uuenduste ja eriliste üllatuste perioodiks. Siin on kõik, mida peaksite teadma müük Aliexpressil märts 2024. aasta müügi kohta.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!