Müük Aliexpressil aprill 2024

Tulevikus on ideaalne aeg uuendada oma riidekappi, koduseid aksessuaare jne. Siin on, mida müük Aliexpress aprill 2024 on meile varuks:

Kuid te peaksite meeles pidama, et müügil pakuvad mõned kauplused võltsitud allahindlusi. Nende tõttu võite kauba eest üle maksta, ilma et te seda ise märkaksite. Neid aitab näha tasuta brauseripikenduse AliHelper – Aliexpressi hinnaseire funktsioon.

Teiste kuude populaarsed müügitehingud

Aliexpressi müügikalender 2024

Mida osta AliExpressilt aprillis

Aprillis, kui kevad on täies hoos ja me kõik tahame uuendada mitte ainult oma riidekappi, vaid ka oma kodust mugavust, täiendada vidinate kollektsiooni või lihtsalt meeldida endale midagi uut. AliExpress pakub tohutut kaubavalikut igale maitsele ja rahakotile. Siin on mõned ideed, mida peaksite aprillis AliExpressilt ostma. Et see kuu oleks veelgi meeldivam ja huvitavam.

Kodu aksessuaarid

Kevade saabudes mõtlevad paljud inimesed üldisele koristamisele ja sisustuse uuendamisele. Robottolmuimejast saab teie asendamatu abiline koristamisel. Ja nutikas lamp lisab õhtutundidel mugavust tänu võimalusele muuta valguse värvi ja heledust. Vaadake ka köögi säravaid tarvikuid. Ja ärge unustage oma koristustarbeid uuendama.

Kevadised riided ja aksessuaarid

Ära jäta kasutamata võimalust uuendada oma riidekappi kevadiste kleitide, kergete jakide ja heledate aksessuaaridega. AliExpress pakub laia valikut riideid igale maitsele. Alates juhuslikest valikutest kuni kleitlike lahendusteni eriliste sündmuste jaoks.

Kaubad välitegevuseks

Soojuse saabudes soovite üha enam aega õues veeta. Kaasaskantav piknikukõlar, jalgrattatarvikud. Või grillikomplekt sobivad suurepäraselt õuesõpradele.

Kaubad aianduseks

Kui sul on suvila või aed, on aprillis ideaalne aeg selle korrastamiseks. AliExpressilt leiad käepäraseid tööriistu aias töötamiseks, dekoratiivseid elemente koha kaunistamiseks ja taimede seemneid.

Mobiiltelefonide vidinad ja tarvikud

Uuendage oma vidinaid uute tarvikutega. Osta näiteks kevadmotiividega ümbriseid, kaitseprille, väliseid akusid pikkade jalutuskäikude ja reiside jaoks. See mitte ainult ei suurenda teie seadme funktsionaalsust, vaid annab sellele ka isikupärase välimuse.

AliExpressist ostlemine võib olla suurepärane võimalus mitte ainult enda või oma lähedaste rõõmustamiseks. Aga ka selleks, et tuua oma ellu uusi värve, lihtsustada igapäevaseid ülesandeid või arendada oma loomingulisi võimeid. Peamine on teha teadlik valik. Eelistada neid kaupu, mis tõesti rõõmu või kasu toovad. Nüüd teate kõike müük Aliexpress aprill 2024.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!