Müük Aliexpressil 2024

Müük Aliexpressil 2024 lubab olla ostjatele rikkalik ja atraktiivne. Elektroonika, moerõivad, aksessuaarid, kodu- ja aiatooted on kõik saadaval soodsate hindadega. Vaadake käesolevat artiklit, et tutvuda eelseisvate ürituste täieliku ajakavaga.

Ärge aga unustage, et mõned müüjad võivad “pärast” hinda redigeerides panna välja võltsitud allahindlusi. Ja panevad “enne” hinna isegi kõrgemaks, kui see oli enne müüki. Selleks, et näha, kuidas toote hind tegelikult muutus, kasutage AliHelperit. AliHelper on tasuta laiendus teie brauserile. See näitab teile AliExpressi hinnamuutuste ajalugu. Samuti saate seda kasutada pakkide jälgimiseks, allahindluste jälgimiseks, kaupmeeste kontrollimiseks ja muuks.

Распродажи на Алиэкспресс 2023

Aliexpressi müügikalender 2024

Jaanuar

Sel kuul on statistiliselt allahindlused suuremad kui aasta lõpus. Müüjad mõistavad, et nad peavad stimuleerima ostjate huvi, nii et nad ei manipuleeri nendega.

Jaanuari allahindlused

Veebruar

Igal aastal korraldatakse turul müük, mis langeb kokku kohaliku uue aasta tähistamisega. Kuna seda tähistatakse erinevatel kuupäevadel, toimuvad sellised müügid veebruaris ja jaanuaris.

Hiina uusaasta

Märts

Suur Hiina müük

Aprill

Müük

Mai

On aeg osta uusi riideid ja sporditarvikuid soojemateks kuudeks.

Oh, May!

Juuni

Punane müük

Juuli

Juuli müük

August

Kuldne müük

September

Müük

Oktoober

Müük

  • 14.10 soojendus
  • 15.10-19.10 müük

November

Ülemaailmne ostupäev – müük 11.11

======================================

Must reede

Detsember

See ei ole iga aasta, et Aliexpressil on sel kuul müük. Kuigi, kuna mõned müüjad tõstavad hindu 11.11. ja musta reede puhul, võib detsembris olla hea aeg osta. Eriti kingitused uueks aastaks ja jõuludeks, mis tuleb lihtsalt õigel ajal ära teha.

Müük

Kokkuvõte

Et olla kursis kõigi müügitehingutega, tellige AliExpressi uudiskiri ja jälgige platvormi ametlikke sotsiaalmeedia lehekülgi. Nii olete teadlik kõigist jooksvatest sündmustest ja pakkumistest.

Kuid lisaks teatud kuupäevadel toimuvatele müükidele leiate AliExpressilt alati soodsate hindadega kaupu tänu erinevate müüjate pidevate allahindluste ja kampaaniate süsteemile. Pöörake tähelepanu toote lehel olevale allahindluse ikoonile. Et näha olemasolevaid allahindlusi ja eripakkumisi.

Oluline on meeles pidada, et AliExpressi müügid on väga populaarsed, mistõttu mõned esemed võivad väga kiiresti välja müüa. Selleks, et saaksite soovitud toote soodsalt osta, on soovitatav müügiks ette valmistuda. Lisage esemed oma ostukorvi ja jälgige nende saadavust.

Seega, oodake arvukaid müük Aliexpressil 2024, valmistuge selleks ette. Tehke nimekiri soovitud esemetest ja nautige soodsate hindadega ostlemist. See on suurepärane võimalus säästa raha ja osta kvaliteetseid tooteid.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid: ,

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!