Müük Aliexpressil august 2024

Viimane suvekuu tekitab paljudel inimestel koduigatsust, sest lähenev kohtumine sügisega ootab ees. AliExpress otsustas sooja hooaja lõpus oma kliente allahindlustega rõõmustada. Müük Aliexpressil august 2024:

See toimub nendel kuupäevadel:

Kuid pidage meeles, et müüjate poolt antud allahindlused võivad olla võltsitud. Ja hind ise on isegi kõrgem kui tavaliselt. Uurige AliExpressi hinnajalugu tasuta laienduse AliHelper abil, et näha, kas toode on varem maksnud vähem.

Populaarsed müügid teistel kuudel

Siit leiate selle aasta müügi täieliku nimekirja.

Aliexpressi müügikalender 2024

AliExpress pakub alati hämmastavat tootevalikut soodsate hindadega ja august ei ole erandiks. See kuu on suurepärane aeg edukateks ostudeks, eriti kui teate, mida otsida. Siin on mõned kõige atraktiivsemad tootekategooriad, mida AliExpressi augustis külastades arvesse võtta.

Mida saab augustis Aliexpressist osta

Suvised rõivad ja kingad

Augustis leiad palju allahindlusi stiilsetele ja kergetele suveriietele. Rannarõivad, mütsid, kerged kleidid ja lahtised kingad on hea ost suvehooaja lõpu või tulevaste puhkuste jaoks.

Kontoritarbed

Enne uue kooliaasta või tööhooaja algust tasub vaadata kontoritarvete sektsiooni. Pliiatsid, märkmikud, organisaatorid ja muud loovustehnika. Ja tööd võib leida toredate hindadega.

Lastekaubad

Kooliaasta algust ootavatele vanematele. AliExpress pakub laia valikut lastekaupu, sealhulgas seljakotte, koolivormi, jalatseid ja mänguasju. See on suurepärane võimalus valmistada oma last uueks kooliaastaks ette ilma üle maksmata.

Spordikaubad

Kui te hoolite oma tervisest ja tegelete aktiivselt spordiga. Siis on teil huvitav vaadata spordikaupade sektsiooni. Augustis pakuvad paljud kauplused allahindlusi spordirõivastele, jalanõudele, spordivarustusele. Ja muid kaupu.

Oluline on meeles pidada, et AliExpressil toimuvad sageli mitmesugused kampaaniad ja müük koos märkimisväärsete allahindlustega. Peaaegu iga kuu toimub müük ja mõnikord ka kaks. Seetõttu on soovitatav tähelepanelikult jälgida uuendusi ja kontrollida kaupluste kuponge täiendavate allahindluste saamiseks. Pöörake tähelepanu ka müüja hinnangule ja klientide hinnangutele, et olla kindel kauba kvaliteedis. Selles aitab teid tasuta brauseripikendus AliHelper. Soovime teile mõnusat ja rahuldust pakkuvat ostukogemust Aliexpressil sel kuul!Nüüd teate kõike Müük Aliexpressil august 2024 kohta.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!