Aliexpress’te Satışlar Ağustos 2024

Son yaz ayı, sonbaharla buluşmanın yaklaşması nedeniyle pek çok kişinin ev hasreti çekmesine neden oluyor. AliExpress, sıcak sezonun sonunda müşterilerini indirimlerle memnun etmeye karar verdi. Aliexpress’te Satışlar Ağustos 2024:

Bu tarihlerde gerçekleşecektir:

Ancak, satıcılar tarafından verilen indirimlerin sahte olabileceğini unutmayın. Ve fiyatın kendisi normalden bile yüksek olabilir. Bir ürünün geçmişte daha ucuza mal olup olmadığını görmek için ücretsiz AliHelper uzantısı ile AliExpress’teki fiyat geçmişini araştırın.

Diğer aylardaki popüler satışlar

Aliexpress Satış Takvimi 2024

AliExpress her zaman cazip fiyatlarla inanılmaz çeşitlilikte ürünler sunar ve Ağustos da bir istisna değildir. Bu ay, özellikle nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyorsanız, başarılı bir alışveriş için harika bir zamandır. İşte Ağustos ayında AliExpress’i ziyaret ederken göz önünde bulundurmanız gereken en cazip ürün kategorilerinden bazıları.

Ağustos ayında Aliexpress’ten satın alabilecekleriniz

Yazlık giysi ve ayakkabılar

Ağustos ayında, şık ve hafif yazlık kıyafetlerde bol miktarda indirim bulabilirsiniz. Plaj kıyafetleri, şapkalar, hafif elbiseler ve burnu açık ayakkabılar yaz sezonunun sonu veya gelecekteki tatiller için harika bir satın alma olacaktır.

Ofis malzemeleri

Yeni bir okul yılına veya iş sezonuna başlamadan önce ofis malzemeleri bölümüne göz atmalısınız. Kalemler, not defterleri, ajandalar ve yaratıcılık için diğer aksesuarlar. Ve iş güzel fiyatlarla bulunabilir.

Çocuk ürünleri

Okul yılının başlamasını bekleyen ebeveynler için. AliExpress, sırt çantaları, okul üniformaları, ayakkabılar ve oyuncaklar da dahil olmak üzere çok çeşitli çocuk ürünleri sunmaktadır. Bu, çocuğunuzu yeni okul yılına fazla ödeme yapmadan hazırlamak için harika bir fırsat.

Spor malzemeleri

Sağlığınıza önem veriyorsanız ve aktif spor yapıyorsanız. O zaman spor malzemeleri bölümüne bakmak ilginizi çekecektir. Ağustos ayında birçok mağaza spor kıyafetlerinde, ayakkabılarda, fitness ekipmanlarında indirimler sunuyor. Ve diğer ürünlerde.

AliExpress’te sık sık promosyonlar ve satışlar düzenlendiğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle, güncellemeleri takip etmeniz ve ek indirimler için kuponları kontrol etmeniz önerilir. Ayrıca, ürünlerin kalitesinden emin olmak için satıcının puanına ve müşteri yorumlarına dikkat edin. Ağustos ayında AliExpress ‘te alışverişin tadını çıkarın! Artık Aliexpress’te Satışlar Ağustos 2024 hakkında her şeyi biliyorsunuz.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.

Etiketler:

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!