Aliexpress’te Satışlar Ekim 2024

Sıcak tutan giysiler ve renkli hediyelik eşyalar Ekim karıyla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Aliexpress’in sizin için, ihtiyacınız olan her şeyde pazarlık yapabileceğiniz birkaç indirimi var. Aliexpress’te Satışlar Ekim 2024:

İndirimler sırasında tasarruf etmek için ücretsiz AliHelper tarayıcı uzantısını yükleyin ve “AliExpress’teki Fiyat Değişiklikleri” özelliğini kullanarak indirimleri izleyin.

Diğer aylardaki popüler satışlar

Aliexpress Satış Takvimi 2024

Ekim ayında Aliexpress’ten satın alabilecekleriniz

1. Kıyafet ve ayakkabılar. Ekim ayında AliExpress’teki birçok mağaza, demi-sezon ve kış koleksiyonları da dahil olmak üzere kıyafet ve ayakkabılarda indirimler sunuyor. Şık ve sıcak tutan dış giyim, ayakkabı ve aksesuarları uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ancak, lütfen beden cetvellerine dikkat edin, ölçümlerinizi dikkatlice yapın. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen mesaj yoluyla satıcının temsilcisiyle iletişime geçin.

2. Teknoloji ve elektronik. Ekim ayı aynı zamanda elektronik ürünlerde promosyon ve indirim zamanıdır. Akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, aletler ve aksesuarları cazip fiyatlarla bulabilirsiniz. Satışları takip etmeye ve güvenilir satıcıları seçmeye çalışın. Özellikle cihazın gerçek performansının satıcı tarafından belirtilenden farklı olduğunu belirtiyorlarsa, yorumları dikkatlice okuyun.

3. Ev Eşyaları. Bu ay ev eşyaları satın almak için de harika bir ay. Bunlar sıcak ekoseler, yatak örtüleri, kokulu mumlar, renkli mutfak eşyaları, mobilya ve dekor olabilir. Evinizi daha aydınlık ve rahat hale getirin!

4. Kozmetik ve cilt bakımı. AliExpress’te çok çeşitli kozmetik ve cilt bakım ürünlerini uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Sonbaharda cildinizin kıştan önce en çok bakıma ve korunmaya ihtiyacı vardır.

5. Takı. Takı arıyorsanız, AliExpress size yüzükler, bilezikler, küpeler ve kolyeler dahil olmak üzere birçok seçenek sunabilir. Kendiniz için veya hediye olarak takı bulabilirsiniz.

6. Tatil Ürünleri. Ekim ayında tatil hazırlıkları başlar ve Cadılar Bayramı ve Yılbaşı takılarını, hediyeliklerini ve ürünlerini uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Tatil öncesi satışlar Ekim ayında başlıyor ve AliExpress’ten alışveriş yapmak için harika bir zaman! Bunlar Aliexpress’te Satışlar Ekim 2024 bizim için sakladığı türden satışlar. Ancak AliHelper ile indirimleri kontrol etmeyi unutmayın.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.

Etiketler: , ,

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!