Verkoop op Aliexpress oktober 2024

Warme kleding en kleurrijke souvenirs kunnen je helpen om de oktobermaand door te komen. Aliexpress heeft een paar uitverkopen voor je, waar je een koopje kunt scoren op alles wat je nodig hebt. Verkoop Aliexpress oktober 2024:

Om geld te besparen tijdens de uitverkoop, installeer je de gratis browserextensie AliHelper en houd je de kortingen in de gaten met de functie “Prijswijzigingen op AliExpress“.

Populaire uitverkopen in andere maanden

Aliexpress Verkoopkalender 2024

Wat je in oktober op Aliexpress kunt kopen

1. Kleding en schoenen. In oktober geven veel winkels op AliExpress korting op kleding en schoenen, waaronder demi-season en wintercollecties. Je kunt stijlvolle en warme bovenkleding, schoenen en accessoires kopen tegen betaalbare prijzen.

2. Technologie en elektronica. Oktober is ook een tijd van promoties en kortingen op elektronica. Je kunt smartphones, tablets, laptops, gadgets en accessoires vinden tegen aantrekkelijke prijzen. Probeer de uitverkoop te volgen en kies betrouwbare verkopers.

3. Huishoudelijke artikelen. Deze maand is ook ideaal voor het kopen van spullen voor in huis. Dit kunnen warme plaids zijn, beddengoed, geurkaarsen, kleurrijke keukenartikelen, meubels en decoraties.

4. Cosmetica en huidverzorging. Op AliExpress vind je een grote selectie cosmetica en huidverzorgingsproducten tegen betaalbare prijzen. In de herfst heeft je huid de meeste verzorging en bescherming nodig voor de winter.

5. Sieraden. Als je op zoek bent naar sieraden, dan kun je bij AliExpress terecht voor ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. Je kunt sieraden vinden voor jezelf of om cadeau te geven.

6. Feestartikelen. In oktober beginnen de voorbereidingen voor de feestdagen en kun je Halloween en Oud & Nieuw sieraden, cadeaus en merchandise vinden tegen spotprijzen.

Pre-vakantie sales beginnen in oktober en het is een geweldige tijd om te shoppen op AliExpress! Dit zijn de verkoop die AliExpress oktober 2024 voor ons in petto heeft. Maar vergeet niet om te kijken of er kortingen zijn met AliHelper.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.

Tags: , ,

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!