Vânzări pe Aliexpress Octombrie 2024

Hainele călduroase și suvenirurile colorate vă pot ajuta să faceți față nămeților din octombrie. Aliexpress are câteva reduceri pentru dumneavoastră, unde puteți face o afacere la tot ce aveți nevoie. Vânzări Aliexpress octombrie 2024:

Pentru a economisi bani în timpul reducerilor, instalați extensia gratuită AliHelper pentru browser și monitorizați reducerile cu ajutorul funcției “Modificări de preț pe AliExpress“.

Vânzări populare în alte luni

Calendarul vânzărilor Aliexpress 2024

Ce puteți cumpăra de pe Aliexpress în luna octombrie

1. Îmbrăcăminte și încălțăminte. În octombrie, multe magazine de pe AliExpress oferă reduceri la haine și încălțăminte, inclusiv la colecțiile demi-sezon și de iarnă. Puteți cumpăra îmbrăcăminte exterioară, încălțăminte și accesorii elegante și călduroase la prețuri accesibile.

2. Tehnologie și electronice. Octombrie este, de asemenea, o perioadă de promoții și reduceri la electronice. Puteți găsi smartphone-uri, tablete, laptopuri, gadgeturi și accesorii la prețuri atractive. Încercați să urmăriți reducerile și alegeți vânzători de încredere.

3. Articole pentru casă. Această lună este, de asemenea, excelentă pentru a cumpăra articole pentru casă. Acestea pot fi carouri calde, lenjerii de pat, lumânări parfumate, articole de bucătărie colorate, mobilier și decorațiuni.

4. Cosmetice și îngrijire a pielii. Pe AliExpress puteți găsi o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii la prețuri accesibile. Toamna, pielea ta are nevoie de cea mai multă îngrijire și protecție înainte de iarnă.

5. Bijuterii. Dacă sunteți în căutarea de bijuterii, AliExpress vă poate oferi multe opțiuni, inclusiv inele, brățări, cercei și coliere. Puteți găsi bijuterii pentru dumneavoastră sau ca și cadouri.

6. Produse de vacanță. Octombrie dă startul pregătirilor pentru sărbători și puteți găsi bijuterii, cadouri și mărfuri pentru Halloween și Revelion la prețuri avantajoase.

Vânzările de dinaintea sărbătorilor încep în octombrie, iar acesta este un moment excelent pentru a face cumpărături pe AliExpress! Acestea sunt genul de vânzări AliExpress Octombrie 2024. Dar nu uitați să verificați reducerile cu AliHelper.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.

Etichete: , ,

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!