Vânzări pe Aliexpress Septembrie 2024

Dorul de casă de toamnă poate fi contracarat cu o sesiune de cumpărături. Vânzări pe Aliexpress septembrie 2024:

Vânzări populare în alte luni

Calendarul vânzărilor Aliexpress 2024

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că unii vânzători folosesc vânzările ca pe o oportunitate de a profita de pe urma clienților. Aceștia pot specifica în card orice preț “înainte de reducere” și pot pune prețul promoțional chiar mai mare decât este de obicei. Funcția “Schimbarea prețului pe AliExpress” din extensia gratuită pentru browser AliHelper vă va ajuta să găsiți astfel de “reduceri”. De asemenea, o puteți utiliza pentru a urmări coletele, a verifica fiabilitatea vânzătorilor, a găsi produse similare și așa mai departe.

Ce puteți cumpăra de pe Aliexpress în luna septembrie

Pregătirea pentru școală

Pe Aliexpress puteți cumpăra o varietate de articole de birotică pe care nu le veți găsi în alte magazine online sau pe care le veți găsi mult mai scumpe.

Haine și încălțăminte pentru toamnă

Odată cu începutul toamnei, merită să vă actualizați garderoba. Pe Aliexpress puteți găsi o gamă largă de articole la modă și elegante – paltoane, pulovere, cizme, bocanci și accesorii. Căutați opțiuni de îmbrăcăminte confortabilă și caldă pentru acest sezon în secțiunile cu recenzii și fotografii de la cumpărători.

Produse pentru casă

Schimbarea de sezon este un moment excelent pentru a vă actualiza interiorul. Puteți achiziționa lenjerie de pat nouă, carouri, perne, vase sau obiecte decorative pentru a da casei dvs. un aspect confortabil și elegant.

Bunuri pentru hobby-uri și divertisment

Dacă doriți să încercați ceva nou sau să vă dezvoltați hobby-urile, septembrie este un moment excelent pentru a cumpăra bunuri adecvate. De exemplu, puteți cumpăra materiale de pictură, kituri de artizanat pentru seri de toamnă confortabile, unelte de grădinărit. Sau jocuri în aer liber.

Articole și accesorii sportive

Dacă sănătatea și un stil de viață activ sunt importante pentru dumneavoastră, puteți explora secțiunea de articole sportive pe tot parcursul anului. Aici veți găsi echipamente pentru exerciții fizice, îmbrăcăminte sportivă, accesorii de fitness și multe altele.

Septembrie este momentul să începeți să vă planificați cumpărăturile pe Aliexpress pentru a profita de ofertele avantajoase și pentru a obține articolele de care aveți nevoie până la începutul toamnei. Ar trebui să acordați atenție recenziilor altor cumpărători, să alegeți vânzători de încredere. Și urmați recomandările de siguranță pentru cumpărăturile online. Acum știți despre Vânzări Aliexpress septembrie 2024.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.

Etichete: ,

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!