Müük Aliexpressil oktoober 2024

Soojad riided ja värvilised suveniirid aitavad teil oktoobrikuu lörtsiga toime tulla. Aliexpressil on teile paar soodusmüüki, kus saate soodsalt osta kõike, mida vajate. Müük Aliexpressil oktoober 2024:

Et säästa raha müügi ajal, installige tasuta AliHelper brauseripikendus ja jälgige allahindlusi, kasutades funktsiooni “Hinnamuutused AliExpressil“.

Teiste kuude populaarsed müügitehingud

Aliexpressi müügikalender 2024

Mida saab oktoobris Aliexpressilt osta

1. Rõivad ja kingad. Oktoobris pakuvad paljud AliExpressi kauplused allahindlusi riietele ja kingadele, sealhulgas demi- ja talvekollektsioonidele. Saate osta stiilseid ja sooje üleriideid, jalanõusid ja aksessuaare taskukohaste hindadega. Palun olge siiski ettevaatlik suurusjoonlaudadega, võtke oma mõõtmised hoolikalt. Kui teil on küsimusi, võtke müüja esindajaga sõnumite kaudu ühendust.

2. Tehnoloogia ja elektroonika. Oktoober on ka elektroonika sooduspakkumiste ja allahindluste aeg. Saate leida nutitelefone, tahvelarvuteid, sülearvuteid, vidinaid ja tarvikuid soodsate hindadega. Püüdke jälgida müüki ja valige usaldusväärsed müüjad. Lugege hoolikalt kommentaare, eriti kui neis on märgitud, et seadme tegelik jõudlus erineb müüja poolt väidetavast.

3. Kodutarbed. See kuu on suurepärane ka esemete ostmiseks koju. Need võivad olla soojad ruudud, voodipesu, lõhnaküünlad, värvilised köögitarbed, mööbel ja sisustus. Tehke oma kodu heledamaks ja hubasemaks!

4. Kosmeetika ja nahahooldus. AliExpressilt leiad suure valiku kosmeetika- ja nahahooldustooteid taskukohaste hindadega. Sügisel vajab teie nahk enne talve kõige rohkem hooldust ja kaitset. Isegi kui teie näonahk ja käed ei ole kuivad, vajavad nad täiendavat niisutamist ja kaitset. Ärge unustage huulepulkasid või -palsameid, ka teie huuled vajavad täiendavat kaitset.

5. Ehted. Kui otsite ehteid, pakub AliExpress teile palju võimalusi, sealhulgas sõrmuseid, käevõrusid, kõrvarõngaid ja kaelakeesid. Võite leida ehteid endale või kingituseks. Talvel tänaval on neid raske märgata, kuid tööl või külaskäigul väärid sa sära!

6. Pühadekaubad. Oktoobris algavad ettevalmistused pühadeks ja te võite leida Halloweeni ja aastavahetuse ehteid, kingitusi ja kaupu soodsate hindadega.

Oktoobris algab pühade-eelne müük ja see on suurepärane aeg AliExpressil ostlemiseks! Sellised on müük AliExpressil oktoober 2024. Aga ärge unustage AliHelperiga allahindlusi kontrollida.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid: , ,

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!