Aliexpress satışları Mart 2024

Mart ayı Aliexpress’te en çok satış yapılan ikinci ay. Birçok kişi Kasım ayında düzenlenen Bekarlar Günü ve Kara Cuma’yı biliyor, ancak platformun doğum gününe denk gelen satışlar daha az popüler. Aliexpress satışları Mart 2024:

1. Trend avcılığı

2. Büyük Çin İndirimi

Ancak, büyük satışlarda satıcıların normalden daha sık sahte indirimler sağladığını unutmayın. Bunları tanımak, ücretsiz tarayıcı uzantısı AliHelper’ın işlevini tanımanıza yardımcı olacaktır – Aliexpress‘te fiyat izleme.

Diğer aylardaki popüler satışlar

Aliexpress Satış Takvimi 2024

Mart ayında Aliexpress’ten neler satın alabilirsiniz

Bahar için dolabınızı güncellemek

Hala soğuk olan Mart ayı, bahar dolabınızı güncellemek için mükemmel bir zaman. Moda severler için Aliexpress’te çok çeşitli kıyafet ve aksesuar bulabilirsiniz. Özel gece elbiselerinden şık gündelik kıyafetlere kadar herkes kendi zevkine uygun bir şeyler bulabilir. Ayrıca, çanta, mücevher ve saat gibi birçok aksesuar her türlü görüntüyü tamamlamaya yardımcı olacaktır.

Bahçe işleri için ürünler

Mart ayında, bitki dikmek ve yetiştirmek için ürünler ve genel olarak temiz havada rekreasyon ve çalışma için alışverişe başlamak akıllıca olacaktır.

Spor malzemeleri

Aliexpress’te sportif ve aktif insanlar için fitness ve açık hava rekreasyonu için birçok ürün var. Bunlar rahat spor ayakkabılar, spor kıyafetlerinin yanı sıra dambıl, yoga matı veya egzersiz ekipmanı gibi eğitim ekipmanları olabilir.

Ayrıca araba için çeşitli alet ve aksesuarları, her yaştan çocuk için oyuncakları ve kozmetik, parfüm ve masaj cihazları dahil olmak üzere sağlık ve güzellik ürünlerini de unutmayın. Sonuç olarak, Aliexpress Mart ayında her zevke ve ihtiyaca yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunarak alışverişi rahat ve keyifli hale getiriyor. Aliexpress’te bulamayacağınız hiçbir ürün yok. Bu platform, her cinsiyetten, yaştan, gelirden ve hobiden yetişkinlerin ve çocukların ihtiyaçlarını karşılar. Basit bir arayüze ve sadık bir yönetime sahip güvenli bir çevrimiçi mağazadır.

Bu ayı neşe, güncellemeler ve özel sürprizlerle dolu bir döneme dönüştürmek için Aliexpress’teki çeşitli teklifler ve benzersiz ürünler dünyasına dalma fırsatını kaçırmayın. İşte Aliexpress Mart 2024 satışları hakkında bilmeniz gereken her şey.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.
Abone Olun
Bildir
guest
0 yorumlar
Inline Geri Bildirimleri
Tüm yorumları görüntüle

Etiketler:

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!