Verkoop op Aliexpress maart 2024

Maart is de op één na meest uitverkochte maand op Aliexpress. Veel mensen kennen de vrijgezellendag en Black Friday die in november worden gehouden, maar de uitverkoop die samenvalt met de verjaardag van het platform is minder populair. Hier is wat de verkoop op Aliexpress maart 2024 voor ons in petto heeft:

1. Trend jagen

2. Grote Chinese Uitverkoop

Houd er echter rekening mee dat verkopers bij grote uitverkopen nog vaker dan normaal nepkortingen geven. Om ze te herkennen helpt de functie van de gratis browserextensie AliHelper – prijsbewaking op Aliexpress.

Populaire uitverkopen in andere maanden

Aliexpress Verkoopkalender 2024

Wat je in maart op Aliexpress kunt kopen

Je kast bijwerken voor de lente

De nog kille maand maart is het perfecte moment om je voorjaarskast bij te werken. Voor modeliefhebbers is er een enorm aanbod aan kleding en accessoires te vinden op Aliexpress. Van exclusieve avondjurken tot stijlvolle casual outfits, iedereen kan iets naar zijn smaak vinden. Daarnaast zijn er veel accessoires, zoals tassen, sieraden en horloges, die elk imago compleet maken.

Goederen voor in de tuin

In maart is het verstandig om te beginnen met winkelen voor producten voor het planten en kweken van planten, en in het algemeen, dingen voor recreatie en werk in de frisse lucht.

Sportartikelen

Voor sportieve en actieve mensen zijn er op Aliexpress veel goederen voor fitness en buitenrecreatie. Dit kunnen comfortabele sneakers zijn, sportkleding, maar ook apparatuur om te trainen, zoals halters, yogamatten of trainingsapparatuur.

Vergeet ook niet een verscheidenheid aan gadgets en accessoires voor de auto, speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, evenals producten voor gezondheid en schoonheid, waaronder cosmetica, parfums en massage-apparaten. Al met al biedt Aliexpress in maart een breed scala aan producten voor elke smaak en behoefte, waardoor winkelen gemakkelijk en plezierig is.

Mis dus niet de kans om een duik te nemen in de wereld van diverse aanbiedingen en unieke producten op Aliexpress om van deze maand een periode van vreugde, updates en speciale verrassingen te maken. Hier is alles wat je moet weten over de verkoop op Aliexpress maart 2024.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.

Tags:

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!