Kuidas kasutada AliHelperit – üksikasjalik juhend

Tänapäeva online-ostude maailmas võivad paljud teenused muuta ostlemise mitte ainult nauditavaks, vaid ka kasumlikuks. Üks sellistest vahenditest on AliHelper. See on brauseripikendus, mis on loodud AliExpressi platvormil ostlemise lihtsustamiseks. See aitab ostjatel leida suurimad allahindlused, jälgida hinnamuutusi, jälgida pakke jne. Uurime, kuidas kasutada AliHelperit.

Mis on AliHelper

AliHelper on tasuta brauseripikendus, mis integreerub AliExpressi kasutajaliidesesse ja pakub ostjatele lisateavet toodete ja müüjate kohta. Laiendus on saadaval kõigile populaarsetele brauseritele, sealhulgas Google Chrome’ile, Firefoxile, Operale ja Safarile.

Kuidas kasutada AliHelperit

AliHelper töötab automaatselt kohe, kui külastate AliExpressi. AliHelperi täielik funktsionaalsus töötab aga tootelehekülgedel. Igal juhul peate pärast installimist pluginate tööriistakomplekti pääsemiseks klõpsama koerakujulisel pildiribal. See asub ekraani vasakus allosas. Järgnevalt käsitleme laienduse tööd kõigi funktsioonide näitel.

Mis on AliHelper

AliHelper-funktsioonid

Hinnamuutuste ajalugu

AliHelper näitab graafikut toote hinnamuutuste kohta teatud perioodi jooksul. See võimaldab ostjal kindlaks teha, kas praegune hind on soodne või on toode juba madalama hinnaga müüdud. Graafikut saab vaadata nii tootekaardil, foto all kui ka laienduse kasutajaliideses jaotises “Hinnamuutus”, klõpsates summa eelviimasel jaotisel.

Kuidas kasutada AliHelperit - Hinnamuutuste ajalugu

Kui sümbolid on punased, tähendab see, et toote hind on hiljuti tõusnud, kui roheline – langenud. Ja kui selles kohas on valge null, tähendab see, et hind ei ole hiljuti muutunud.

Allahindluste jälgimine

Kui näete, et hinda on hiljuti tõstetud, kuid tavaliselt on toode odavam või soovite lihtsalt oodata paremat pakkumist, siis klõpsake AliHelperi jaotises “Hinnamuutus” nupule “+ Vaata hinda”.

Kuidas kasutada AliHelperit - Allahindluste jälgimine

Kui hind langeb, saate AliHelperist sõltuvalt teie seadetest push-teate või e-posti hoiatuse.

Seadete aken ilmub, kui klõpsate pähkli ikoonil.

Seal saate muuta ka värviskeemi, keelt jne.

Müüjate usaldusväärsuse kontrollimine

Teine oluline nüanss turuplatsidel ostlemisel on konkreetse poe, kust kavatsete tellida, hinnang. See on eriti oluline nüüd, kui saidi Aliexpressi praegune venekeelne versioon näitab kärbitud reitingut, pealegi võib müüja seda võltsida. Vaikimisi näete seda otsingu ajal kohe, kauba fotodel olevatel ribadel.

Roheline värv tähistab usaldusväärsete müüjate pakkumisi, oranž – neid, kelle töös on mõningaid puudusi. Ja punane värv tähistab kaupluste kaupu, mille teeninduse ja sortimendi kohta on palju küsimusi.

Üksikasjalikuma hinnangu nägemiseks minge selle toote kaardile, millest olete huvitatud, ja avage AliHelperis jaotis “Müüja hinnang”.

Kuidas kasutada AliHelperit - Müüjate usaldusväärsuse kontrollimine

Need on 5 objektiivset kriteeriumi, mida ei saa võltsida. Need põhinevad reaalsete kasutajate tagasisidel ja teabel, mille laiendus saab Aliexpressi platvormilt.

1. Kaupade vastavus kirjeldusele;

2. Vastamise kiirus kirjavahetuse ajal;

3. Tellimuste väljasaatmise kiirus;

4. Müüja kohaloleku kestus AliExpressil;

5. Rahulolematute ostjate osakaal.

Paki jälgimine

Saate kasutada AliHelperi paki jälgimise funktsiooni igal Aliexpressi lehel. Sisestage jälgimisnumber lahtrisse, klõpsake “Lisa” ja teie tellimus ilmub nimekirja. Kui klõpsate numbrile – saate muuta paki nime, et te ei satuks neis segadusse. Ja kui pakk saabub – klõpsake kalendri ikooni all oleval ristisikoonil.

Kui klõpsate ise kalendriikoonil, näitab AliHelper akent, kus on kogu teave selle paki kohta.

Tagasiside vaatamine

Kasutaja mugavuse huvides on AliHelperil funktsioon, mis võimaldab vaadata kommentaare kompaktses aknas, filtreerides neid asukohariigi ja fotode kättesaadavuse järgi.

Kuidas kasutada AliHelperit - Tagasiside vaatamine

Ja kui soovite vaadata mõnda lisatud fotot, klõpsake selle pisipildil ülevaates.

Kokkuvõte

AliHelper on tööriist kõigile, kes soovivad teha oma ostud AliExpressil võimalikult kasumlikuks ja turvaliseks. Tänu oma mugavatele funktsioonidele lihtsustab laiendus oluliselt veebiostude tegemise protsessi, muutes selle läbipaistvamaks ja kättesaadavamaks. Seda kasutades saate mitte ainult raha säästa, vaid ka suurendada oma usaldust ostetud kaupade kvaliteedi suhtes. Nüüd teate, kuidas kasutada AliHelperit.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!