Jak používat AliHelper – podrobný průvodce

V dnešním světě online nakupování vám nakupování může zpříjemnit, ale také zpříjemnit. Jedním z takových nástrojů je AliHelper. Jedná se o rozšíření prohlížeče vytvořené za účelem zjednodušení nakupování na platformě AliExpress. Pomáhá nakupujícím najít největší slevy, sledovat změny cen, sledovat zásilky atd. Pojďme zjistit, jak používat AliHelper.

Co je AliHelper

AliHelper je bezplatné rozšíření prohlížeče, které se integruje do rozhraní AliExpress a poskytuje nakupujícím další informace o produktech a prodejcích. Rozšíření je k dispozici pro všechny oblíbené prohlížeče včetně Google Chrome, Firefox, Opera a Safari.

Jak používat AliHelper

AliHelper funguje automaticky, jakmile navštívíte AliExpress. Plná funkčnost nástroje AliHelper však funguje na stránkách produktů. Každopádně pro přístup k sadě nástrojů pluginu po instalaci musíte kliknout na lištu s obrázky pejsků. Nachází se v levém dolním rohu obrazovky. Dále se budeme zabývat prací rozšíření na příkladu všech funkcí.

Co je AliHelper

Funkce AliHelper

Historie změn cen

AliHelper zobrazuje graf změn ceny položky za určité období. Díky tomu může kupující zjistit, zda je aktuální cena výhodná, nebo zda byl výrobek již prodán za nižší cenu. Graf lze zobrazit jak na kartě produktu pod fotografií, tak v rozhraní rozšíření v sekci “Změna ceny” kliknutím na předposlední část s částkou.

Jak používat AliHelper - Historie změn cen

Pokud jsou symboly červené, znamená to, že cena výrobku byla v poslední době zvýšena, pokud zelené – snížena. A pokud je na tomto místě bílá nula, znamená to, že se cena v poslední době nezměnila.

Sledování slev

Pokud vidíte, že cena byla nedávno zvýšena, ale obvykle je výrobek levnější, nebo chcete jen počkat na lepší nabídku, klikněte v části “Změny cen” aplikace AliHelper na tlačítko “+ Sledovat cenu”.

Jak používat AliHelper - Sledování slev

Jakmile se cena sníží, obdržíte z AliHelperu push oznámení nebo e-mailové upozornění, v závislosti na vašem nastavení.

Okno nastavení se zobrazí, pokud kliknete na ikonu matice.

V něm můžete také změnit barevné schéma, jazyk atd.

Kontrola spolehlivosti prodejců

Další důležitou nuancí při nakupování na tržištích je hodnocení konkrétního obchodu, ze kterého plánujete objednávat. To je důležité zejména nyní, kdy současná ruská verze webu Aliexpress zobrazuje zkrácené hodnocení, navíc ho prodejce může zfalšovat. Ve výchozím nastavení ho vidíte okamžitě, na lištách u fotografií zboží během vyhledávání.

Zelenou barvou jsou označeny nabídky spolehlivých prodejců, oranžovou ti, jejichž práce má nějaké nedostatky. A červená barva označuje zboží obchodů, k jejichž službám a sortimentu existuje mnoho otázek.

Chcete-li zobrazit podrobnější hodnocení, přejděte na kartu produktu, který vás zajímá, a otevřete v aplikaci AliHelper sekci “Hodnocení prodejce”.

Jak používat AliHelper - Kontrola spolehlivosti prodejců

Jedná se o 5 objektivních kritérií, která nelze zfalšovat. Jsou založena na zpětné vazbě od skutečných uživatelů a na informacích, které rozšíření získává z platformy Aliexpress.

1. Shoda zboží s popisem;

2. Rychlost reakce při korespondenci;

3. Rychlost odeslání objednávek;

4. Doba přítomnosti prodejce na AliExpress;

5. Procento nespokojených kupujících.

Sledování zásilek

Funkci sledování zásilek AliHelper můžete použít na kterékoli stránce Aliexpressu. Do pole zadejte číslo zásilky, klikněte na tlačítko “Přidat” a vaše objednávka se objeví v seznamu. Pokud kliknete na číslo – můžete změnit název zásilky, abyste se v nich nepletli. A až zásilka dorazí – klikněte na ikonu křížku pod ikonou kalendáře.

Pokud kliknete na samotnou ikonu kalendáře, AliHelper zobrazí okno se všemi informacemi o této zásilce.

Zobrazit zpětnou vazbu

Pro pohodlí uživatelů má AliHelper funkci pro zobrazení recenzí v kompaktním okně s filtrováním podle země umístění a dostupnosti fotografií.

Jak používat AliHelper - Zobrazit zpětnou vazbu

A pokud si chcete prohlédnout přiloženou fotografii, klikněte na její miniaturu v recenzi.

Závěr

AliHelper je nástroj pro všechny, kteří chtějí, aby jejich nákupy na AliExpress byly co nejvýhodnější a nejbezpečnější. Díky svým praktickým funkcím toto rozšíření výrazně zjednodušuje proces online nakupování a činí jej přehlednějším a přístupnějším. Jeho používáním můžete nejen ušetřit peníze. Ale také zvýšit svou důvěru v kvalitu nakupovaného zboží. Nyní již víte, jak používat AliHelper.

Maria Kolman
Internetový marketér a autor s 10 lety zkušeností. Pravidelný zákazník AliExpress od roku 2015, uskutečnil jsem více než 350 objednávek a vyhrál 23 sporů s prodejci. Studuji nuance nákupů a prodejů na čínském tržišti, sdílím získané informace a aktuální zprávy. Pomáhám kupujícím na AliExpress najít výhodné nabídky a vyhrávat spory. Odpovídám na otázky v komentářích.

Rubriky: AliHelper Průvodce - blog o nákupu na AliExpress, O nakupování na AliExpress
Zkopírováno!