Kuidas kasutada Aliexpressi kuponge

Online-ostude maailmas mängivad kupongid võtmerolli, võimaldades ostjatel oma tellimuste pealt raha säästa. Aliexpress, üks maailma suurimaid ostuplatvorme, pakub laia valikut kuponge ja sooduskoode, mida saate kasutada, muutes oma ostukogemuse veelgi kasumlikumaks. Selles artiklis kirjeldame üksikasjalikult, kuidas kasutada Aliexpressi kuponge, et maksimeerida oma kokkuhoidu.

Mis vahe on sooduskoodil ja kupongil Aliexpressil?

Kupongid ja sooduskoodid AliExpressil on kaks populaarset säästuvahendit, mida platvorm soovitab kasutada ostude kulude vähendamiseks. Kuigi mõlema eesmärk on pakkuda ostjatele allahindlusi, on nende vahel olulisi erinevusi, mis mõjutavad nende kasutamist ja kasu.

AliExpressi sooduskupongid

Saab kasutada otse konkreetsete müüjate kaupadele või kogu platvormi tootevalikule. Tavaliselt on fikseeritud allahindluse summa (nt 2 dollarit 15 dollari suurusest ostust) ja nende aktiveerimiseks võib olla vajalik teatud minimaalse tellimuse summa saavutamine. Need jagunevad kahte põhitüüpi: müüjatelt ja AliExpressi platvormilt.

Müüjakuponge pakuvad AliExpressi konkreetsed kauplused ja neid saab kasutada ainult nende kaupluste kaupadele.

AliExpressi kupongid on universaalsed ja neid saab kasutada platvormi erinevate müüjate juures, tingimusel, et minimaalne ostusumma on täidetud.

Isiklikud pakkumised leiate oma isikliku profiili samanimelisest jaotisest veebilehel või mobiilirakenduses.

AliExpressi sooduskoodid allahindluse saamiseks

Need on unikaalsed tähtede ja numbrite kombinatsioonid, mida saab kasutada kassas, et saada allahindlust kogu tellimuselt või konkreetsetele toodetele. Promokoode võib pakkuda laiale sihtrühmale või olla isikupärastatud, suunatud konkreetsetele kasutajatele.

Kampaaniakoodid võivad pakkuda protsentuaalset allahindlust (nt 10% tellimuse väärtusest) või fikseeritud rahalist allahindlust (nt 5 dollarit sõltumata tellimuse väärtusest). Erinevalt kupongidest saab sooduskoode sageli kasutada paljude toodete puhul, piiramata rangelt kaupmehi.

Peamised erinevused

Peamine erinevus nende kahe vahel on nende kasutamise paindlikkus ja kasutusviis. Kupongid on tavaliselt seotud konkreetsete toodete või kauplustega ja võivad nõuda minimaalset ostusummat, samas kui sooduskoodid pakuvad laiemat valikut allahindluste võimalusi mitmesuguste toodete puhul, sageli ilma rangete miinimumsummade nõueteta.

Valik sõltub kampaania konkreetsetest tingimustest, ostu ajal kättesaadavatest võimalustest ja ostja isiklikest eelistustest AliExpressi kokkuhoiu osas.

Ainulaadsed aktiivsed AliExpressi kupongid leiate lingilt.

Kuidas sisestada Aliexpressi sooduskoodi

1. Lisage soovitud tooted ostukorvi;

2. Leidke kassaleheküljel väli kupongi või sooduskoodi sisestamiseks ja rakendage seda;

Kuidas kasutada Aliexpressi kuponge

3. Pärast sooduskoodi rakendamist veenduge, et allahindlus on teie tellimusele korrektselt rakendatud ja selle hind on vastavalt allahindlusele vähendatud;

4. Kui kupong või sooduskood ei toiminud, võtke ühendust saidi tugiteenusega. Konkreetse poe administratsiooniga sõnumites või kirjutage platvormi partneri esindajale. Sõltuvalt sellest, kust saite selle sooduskoodi.

Kuidas sisestada Aliexpressi sooduskoodi mobiilirakenduses

1. Lisage soovitud tooted ostukorvi;

2. Klõpsake kassalehe allosas “Sisestage kood”;

3. Sisestage sooduskood vastavasse lahtrisse ja klõpsake “Apply”;

4. Pärast sooduskoodi rakendamist veenduge, et allahindlus on teie tellimusele korrektselt rakendatud ja selle hind on vastavalt allahindlusele vähenenud;

5. Kui sooduskood ei toiminud, võtke ühendust saidi tugiteenusega, konkreetse poe administratsiooniga sõnumites või kirjutage platvormi partneri esindajale. Sõltuvalt sellest, kust saite selle sooduskoodi.

Nüüd teate, kuidas kasutada Aliexpressi kupongid mobiilirakenduses.

Näpunäiteid kupongide kasutamiseks Aliexpressis

Lugege hoolikalt tingimusi

Kupongidel on tavaliselt teatavad kasutustingimused, näiteks minimaalne tellimuse summa, kehtivusaeg või tootekategooria piirangud. Lugege neid tingimusi hoolikalt, et tagada allahindluse kasutamine. Kui ostetud toote hind ei ulatu sooduskoodi rakendamiseks nõutavasse miinimumsummasse, on lahendus, kui lisate oma ostukorvi rohkem kaupu, kas samast poest või teistelt müüjatelt. Nii, et kogumaksumus vastaks allahindluse aktiveerimise tingimustele. Pidage ka meeles, et kupongid ei ole tavaliselt tellimuse tühistamisel tagastatavad.

Kombineerige kupongid teiste pakkumistega

Aliexpress võimaldab sageli kombineerida kupongid muude allahindluste ja kampaaniatega. Näiteks müüja erikupongide või tootesoodustustega. See võib viia veelgi suurema kokkuhoiuni. Siiski on oluline meeles pidada, et kõiki neist ei saa kasutada koos teiste pakkumistega. Seega kontrollige hoolikalt tingimusi.

Jälgige aegumiskuupäevi

Need kehtivad sageli piiratud aja jooksul. Nende aegumiskuupäevade jälgimine aitab teil neid kasutada enne nende aegumist. Meeldetuletuste seadmine või aktiivsete erikupongide nimekirja pidamine võib olla kasulik viis nende haldamiseks.

Aliexpressi kupongide kasutamine on suurepärane võimalus muuta oma ostukogemus veelgi paremaks. Kui järgite ülaltoodud näpunäiteid ja nippe, saate kasutada kõiki platvormil pakutavaid soodustusi maksimaalselt ära. Tagades märkimisväärse kokkuhoiu iga ostu puhul. Nüüd teate, kuidas kasutada Aliexpressi kuponge ja sooduskoodid.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!