Müük Aliexpressil mai 2024

Oodates soojemaid päevi, tasub täiendada oma suvine riidekapp, uuendada oma aiatööriistu, osta rannatarvikuid jne. Müük Aliexpress mai 2024:

Kuid sa peaksid meeles pidama, et müügil pakuvad mõned kauplused võltsitud allahindlusi. Nende tõttu võite toote eest üle maksta, ilma et te seda ise märkaksite. Tasuta brauseripikenduse AliHelper – Aliexpressi hinnaseire – funktsioon aitab teil neid näha.

Teiste kuude populaarsed müügitehingud

Aliexpressi müügikalender 2024

Mida saab osta Aliexpressilt mais

Rõivad ja aksessuaarid kevad- ja suvehooaja jaoks

Kuna paljudes piirkondades algab maikuus soe hooaeg, on see suurepärane aeg uuendada oma riidekappi kergete ja värviliste riietega. Lisaks peaksite hoolitsema enda jaoks ujumisriiete ja ujumistarvikute ostmise eest. Ja lähedastele ette.

Aiatehnika ja taimed

Soojuse saabudes hakkavad paljud inimesed oma aia eest hoolitsema. AliExpressilt saate tellida seemneid, istikuid, tööriistu taimede istutamiseks ja hooldamiseks, samuti mitmesuguseid aia dekoratiivseid elemente.

Aiatööriistad hõlmavad mitmesuguseid tööriistu ja tarvikuid, mida on vaja aia ja köögiviljaaia hooldamiseks. Põhitarvikute hulka kuuluvad labidad, hargid, oksakäärid, oksakäärid, kobarad, kultivaatorid ja kahvlid maa üle kaevamise jaoks. Töö automatiseerimiseks kasutatakse mootorplokke ja kultivaatoreid. On olemas ka spetsiaalseid tööriistu, nagu oksakäärid ja muruõhutajad. Lisaks sellele kasutatakse sageli mitmesuguseid kärusid, aiavoolikuid, kastmissüsteeme ja taimede toetusi, nagu näiteks trellid ja tugipostid, mis lihtsustavad aiatööd. Need tööriistad aitavad muuta taimede hooldamise tõhusamaks ja vähem töömahukaks.

Kaubad välitegevuseks ja sportimiseks

Jalgrattad, rulluisud, telgid, magamiskotid, seljakotid ja muud turismi ja vabaõhu jaoks mõeldud kaubad on muutumas nõutuks.

Elektroonika ja tarvikud

Kaasaskantavad kõlarid, nutikellad, fitness-käevõrud. Mis võivad olla kasulikud matkamisel või lihtsalt igapäevaelus õues.

Kodutarbed ja ehted

Muuda oma interjöör uute sisustuselementide, tekstiilide või hooajaliste aksessuaaridega. Näiteks heledad kardinad, heledate printidega padjad ja lambid hubaste õhtute jaoks.

Köögiseadmed ja aksessuaarid

Uuendage oma köögitehnikat enne pikniku- ja grillihooaega, ostes uusi küpsetusvorme, grilltarvikuid või stiilseid serveerimiskomplekte.

Maikuus AliExpressil ostlemine võib olla kasumlik tänu erinevatele kampaaniatele ja allahindlustele, mida sel perioodil tavaliselt pakutakse. See on suurepärane võimalus säästa raha, ostes samal ajal kõike suveks vajalikku. Nüüd te teate kõike Müük Aliexpress mai 2024. aasta müügi kohta.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!