Vaatamisajalugu AliExpressis – kust leida ja kuidas vaadata

Vaatamisajalugu AliExpressis on mugav funktsioon, mis võib teha teie ostlemise kiiremaks ja lihtsamaks. Selles artiklis pakume teile aktuaalset teavet aastaks 2024.

Miks on vaja vaatamisajalugu

Kiire otsing

AliExpressi külastades vaatame sageli läbi palju tooteid enne, kui otsustame, mida täpselt vajame. Vaatamisajalugu AliExpressis aitab seda protsessi kiirendada ja hõlbustada. Te saate naasta toodete juurde, mis teid huvitasid, ilma vajaduseta neid uuesti otsida. Kuna AliExpress on turuplats, st kaubandusplatvorm tuhandetele erinevatele poodidele, võib ühte ja sama toodet pakkuda erinevad müüjad, kellel võivad olla erinevad hinnad, reitingud ja tarne tingimused. Lisaks, kui leidsite juhuslikult meeldiva toote, mitte otsingupäringu kaudu, võib selle uuesti leidmine olla keeruline, sest Hiina müüjad nimetavad oma tooteid sageli ebatavaliselt.

Toodete võrdlemine

Vaatamisajalugu võimaldab teil hõlpsalt võrrelda erinevaid tooteid. Te saate naasta mitme variandi juurde ja analüüsida nende omadusi, hindu ja ülevaateid enne lõpliku otsuse tegemist.

Hindade jälgimine

Kui te pole valmis kohe ostu sooritama, võib vaatamisajalugu olla kasulik hindade jälgimiseks. Te saate jälgida toodete hinnamuutusi ja osta neid, kui need muutuvad soodsamaks.

Kuigi selleks on palju lihtsam viis – tellida allahindluste jälgimine konkreetsele tootele meie tasuta brauseri laienduse AliHelper abil. Selleks piisab, kui minna toote kaardile, avada jaotis “Hinnamuutus” ja klõpsata nupul “+ Vaata hinda”. Pärast seda saadab laiendus teile e-kirja või teavitused, kui hind langeb.

Nõuanded ja soovitused

AliExpress kasutab teie vaatamisajaloo teavet, et pakkuda teile isikupärastatud soovitusi ja reklaame. See võib aidata teil leida tooteid, mis vastavad teie huvidele ja eelistustele.

Lemmiktooted

Vahel võite kogemata sulgeda lehe tootega, mis teile meeldis. Vaatamisajalugu võimaldab teil hõlpsalt selle juurde tagasi pöörduda ja lisada selle lemmikutesse, et seda silmist mitte kaotada.

Kuidas leida hiljuti vaadatud tooteid AliExpressi veebisaidil

Vaatamisajaloo vaadatud toodete vaatamiseks aliexpress.com lehel peate:

1. Sisse logima veebisaidile;

2. Minema oma profiili, alajaotisesse “Overview”;

3. Klõpsama ikoonil “Viewed”;

4. Avaneb leht vaadatud toodetega.

Kuidas leida hiljuti vaadatud tooteid AliExpressi rakenduses

  1. Avage mobiilirakendus;
  2. Minge jaotisse “Minu profiil”;
  3. Kerige alla “Teenused” jaotiseni, selle all on peidetud jaotis “Viewed”, mida saab vaadata, klõpsates jaotise nimel.

Kuidas kustutada vaatamisajalugu AliExpressis

Veebisait

“Viewed” jaotises klõpsake nupul “Delete All”. Kui soovite üldse peatada vaadatud toodete salvestamise, klõpsake kõrvaloleval nupul “Setting” ja valige “Turn off Recently Viewed Products”.

Kui otsustate salvestamise uuesti sisse lülitada, klõpsake jälle nupul “Setting” ja valige seekord “Turn on Recently Viewed Products”.

Mobiilirakendus

AliExpressi mobiilirakenduses ei ole võimalik vaatamisajalugu lihtsalt puhastada, seda saab ainult välja lülitada. See eemaldab kõik andmed vaadatud toodete kohta.

  1. Avage mobiilirakendus;
  2. Minge jaotisse “Minu profiil”;
  3. Minge “Seaded” jaotisse;
  4. Minge “Viewed” jaotisse;
  5. Lülitage funktsioon välja.

Miks kustutada või keelata Aliexpressi sirvimisajalugu?

Privaatsus

Kui keegi teine kasutab teie arvutit või AliExpressi profiili ostudeks, võib olla mitu põhjust, miks soovite peita oma otsingulooga ajaloo selle isiku või inimeste grupi eest. Siiski pidage meeles, et sel juhul on oluline kustutada ka AliExpressi veebisaidi või rakenduse otsingulooga ajalugu, samuti tühjendada brauseri vahemälu.

Soovituste parandamine

AliExpress kasutab teie vaatamisajaloo andmeid, et pakkuda teile isikupärastatud soovitusi. Vana andmete kustutamine võib aidata neid soovitusi parandada, muutes need teie praegustele huvidele rohkem vastavaks.

Vaatamisajaloo asendamine AliExpressis

Brauseri laiendused

Nagu eespool mainitud, võimaldavad tasuta laiendused, näiteks AliHelper, salvestada teile meeldivaid tooteid ja isegi jälgida nende soodustusi.

Lemmikud

Kui arvate, et hetkel vaadatav toode võib teid mingil määral huvitada, lisage see “Lemmikutesse”, et saaksite hiljem kiiresti selle juurde tagasi pöörduda. Selleks klõpsake südamekujulist ikooni hinna kõrval veebilehel või otsinguriba kõrval mobiilirakenduses.

Mõlemal juhul leiate lemmiktooted oma profiilist vastavast jaotisest.

Brauseri otsingulooga ajalugu

Kui te pole pärast huvipakkuvate toodete vaatamist brauseri otsingulooga ajalugu kustutanud, võite proovida neid seal leida.

Niisiis, vaatamisajalugu AliExpressis pole lihtsalt “spikker” mälu jaoks, vaid kasulik tööriist teie ostukogemuse parandamiseks sellel populaarsel platvormil. See aitab ostjatel olla informeeritumad, säästab teie aega ja raha ning naasta tellimuse vormistamiseks. Samuti on oluline teada vaatamisajaloo kustutamise protsessi.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!