Geschiedenis van bekeken items op AliExpress

De geschiedenis van bekeken items op AliExpress is een handige functie die uw winkelen sneller en gemakkelijker kan maken. In dit artikel zullen we actuele informatie voor het jaar 2024 verstrekken.

Waarom de Geschiedenis van Bekeken Items Nodig is

Snel Zoeken

Bij het bezoeken van AliExpress bekijken we vaak veel producten voordat we beslissen wat we precies nodig hebben. De geschiedenis van bekeken items op AliExpress helpt dit proces te versnellen en te vereenvoudigen. U kunt terugkeren naar producten die uw interesse hebben gewekt, zonder ze opnieuw te hoeven zoeken. Aangezien AliExpress een marktplaats is, d.w.z. een handelsplatform voor duizenden verschillende winkels, kan hetzelfde product door verschillende verkopers worden aangeboden, en kunnen hun kosten, beoordelingen en leveringsvoorwaarden verschillen. Bovendien, als u een product dat u leuk vindt toevallig vond, in plaats van via een zoekopdracht, kan het opnieuw vinden ervan moeilijk zijn vanwege de neiging van Chinese verkopers om hun producten op een ongebruikelijke manier te benoemen.

Producten Vergelijken

De geschiedenis van bekeken items maakt het gemakkelijk om verschillende producten te vergelijken. U kunt terugkeren naar meerdere opties en hun kenmerken, prijzen en beoordelingen analyseren voordat u een definitieve beslissing neemt.

Prijsbewaking

Als u niet meteen klaar bent om een aankoop te doen, kan de geschiedenis van bekeken items nuttig zijn om prijzen te volgen. U kunt prijswijzigingen van producten volgen en ze kopen wanneer ze betaalbaarder worden.

Hoewel hiervoor een veel eenvoudiger methode bestaat – abonneren op prijsmonitoring voor een specifiek product via onze gratis browserextensie AliHelper. Om dit te doen, gaat u gewoon naar de productkaart, opent u het gedeelte “Prijswijziging” en klikt u op de “+ Bekijik prijs” knop. Daarna zal de extensie u e-mails of meldingen sturen wanneer de prijs daalt.

Tips en Aanbevelingen

AliExpress gebruikt informatie uit uw geschiedenis van bekeken items om u gepersonaliseerde aanbevelingen en reclame aan te bieden. Dit kan u helpen producten te vinden die aansluiten bij uw interesses en voorkeuren.

Favoriete Producten

Soms sluit u per ongeluk de pagina van een product dat u leuk vindt. De geschiedenis van bekeken items maakt het gemakkelijk om er naar terug te keren en het aan uw favorieten toe te voegen, zodat u het niet uit het oog verliest.

Hoe Recent Bekeken Producten te Vinden op de AliExpress Website

Om de geschiedenis van bekeken items op aliexpress.com te zien, moet u:

1. Inloggen op de site;

2. Naar uw profiel gaan, naar de subsectie “Overview”;

3. Klikken op het “Viewed” icoon;

4. Een pagina met bekeken producten zal openen.

Hoe Recent Bekeken Producten te Vinden in de AliExpress App

  1. Open de mobiele app;
  2. Ga naar het gedeelte “Mijn Profiel”;
  3. Scroll naar het gedeelte “Diensten”, daaronder zal een verborgen sectie “Viewed” zijn, die u kunt bekijken door op de sectienaam te klikken.

Hoe de Geschiedenis van Bekeken Items te Wissen op AliExpress

Website

In het “Viewed” gedeelte, klik op de “Delete All” knop. Als u het opslaan van bekeken producten in principe wilt uitschakelen, klik dan op de nabijgelegen knop “Setting” en kies “Turn off Recently Viewed Products”.

Wanneer u besluit het opslaan weer in te schakelen, klik dan opnieuw op de knop “Setting” en kies nu “Turn on Recently Viewed Products”.

Mobiele App

In de mobiele app van AliExpress is het niet mogelijk om de geschiedenis gewoon te wissen, u kunt deze alleen uitschakelen. Dit zal echter ook alle gegevens over bekeken producten verwijderen.

  1. Open de mobiele app;
  2. Ga naar het gedeelte “Mijn Profiel”;
  3. Ga naar het gedeelte “Instellingen”;
  4. Ga naar het gedeelte “Viewed”;
  5. Schakel de functie uit.

Waarom de Geschiedenis van Bekeken Items Verwijderen of Uitschakelen op AliExpress

Privacy

Als iemand anders uw computer of AliExpress-profiel gebruikt om aankopen te doen, zijn er verschillende redenen waarom u uw zoekgeschiedenis voor die persoon of groep mensen zou willen verbergen. Onthoud echter dat het in dit geval ook belangrijk is om de zoekgeschiedenis op de website of in de AliExpress-app te verwijderen en de cache van uw browser te wissen.

Verbeteren van Aanbevelingen

AliExpress gebruikt gegevens uit uw geschiedenis van bekeken items om u gepersonaliseerde aanbevelingen te bieden. Het wissen van oude gegevens kan helpen deze aanbevelingen te verbeteren, waardoor ze actueler en relevanter worden voor uw huidige interesses.

Alternatieven voor de Geschiedenis van Bekeken Items op AliExpress

Browserextensies

Zoals eerder vermeld, is het in gratis extensies, zoals AliHelper, mogelijk om favoriete producten op te slaan en zelfs kortingen op hen te volgen.

Favorieten

Als u denkt dat een product dat u momenteel bekijkt enigszins interessant voor u is, voeg het dan toe aan “Favorieten” zodat u er later snel naar terug kunt keren. Dit doet u door op het hartpictogram naast de prijs op de website of naast de zoekbalk in de mobiele app te klikken.

In beide gevallen kunt u uw favoriete producten vinden in het gelijknamige gedeelte van uw profiel.

Zoekgeschiedenis in de Browser

Als u uw browsergeschiedenis niet heeft gewist nadat u de producten waarin u geïnteresseerd was heeft bekeken, kunt u proberen ze daar te vinden.

Dus de geschiedenis van bekeken items op AliExpress is niet alleen een geheugensteuntje, maar ook een nuttig hulpmiddel om uw winkelen op dit populaire platform te verbeteren. Het helpt kopers om beter geïnformeerd te zijn, bespaart u tijd en geld, en maakt het gemakkelijker om terug te keren en een bestelling te plaatsen. Het is ook belangrijk om te weten over het proces van het verwijderen en uitschakelen van de geschiedenis van bekeken items, bestelgeschiedeni.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 opmerkingen
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tags:

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!