Istoricul vizualizărilor pe AliExpress

Istoricul vizualizărilor pe AliExpress este o funcție utilă care poate face cumpărăturile dvs. mai rapide și mai simple. În acest articol, vă vom oferi informații actualizate pentru anul 2024.

De Ce Este Nevoie de Istoricul Vizualizărilor

Căutare Rapidă

Când vizităm AliExpress, adesea vizualizăm o mulțime de produse înainte de a decide ce anume avem nevoie. Istoricul vizualizărilor pe AliExpress ajută la accelerarea și simplificarea acestui proces. Puteți reveni la produsele care v-au interesat, fără a fi nevoie să le căutați din nou. Deoarece AliExpress este un marketplace, adică o platformă de comerț pentru mii de magazine diferite, același produs poate fi prezentat de diferiți vânzători, iar costul, ratingul și condițiile de livrare ale acestora pot varia. În plus, dacă ați găsit un produs care v-a plăcut întâmplător, și nu printr-o căutare, poate fi dificil să-l găsiți din nou datorită tendinței vânzătorilor chinezi de a numi produsele lor în moduri neobișnuite.

Compararea Produselor

Istoricul vizualizărilor permite compararea ușoară a diferitelor produse. Puteți reveni la mai multe opțiuni și analiza caracteristicile, prețurile și recenziile acestora înainte de a lua o decizie finală.

Urmărirea Prețurilor

Dacă nu sunteți gata să faceți o achiziție imediată, istoricul vizualizărilor poate fi util pentru urmărirea prețurilor. Puteți monitoriza schimbările de preț ale produselor și le puteți cumpăra atunci când devin mai accesibile.

Deși pentru aceasta există o metodă mult mai simplă – abonați-vă la monitorizarea reducerilor pentru un produs specific prin intermediul extensiei noastre gratuite de browser AliHelper. Pentru a face acest lucru, este suficient să intrați pe pagina produsului, să deschideți secțiunea „Schimbarea prețului” și să apăsați pe butonul „+ Urmăriți prețul”. După aceea, extensia vă va trimite e-mailuri sau notificări atunci când prețul scade.

Sugestii și Recomandări

AliExpress folosește informațiile din istoricul vizualizărilor dvs. pentru a vă oferi recomandări și publicitate personalizate. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți produse care se potrivesc intereselor și preferințelor dvs.

Produse Favorite

Uneori, puteți închide accidental pagina unui produs care v-a plăcut. Istoricul vizualizărilor vă permite să reveniți ușor la el și să-l adăugați la favorite pentru a nu-l pierde din vedere.

Cum să Găsiți Produsele Vizualizate Recent pe Site-ul AliExpress

Pentru a vedea istoricul produselor vizualizate pe aliexpress.com, trebuie să:

1. Vă autentificați pe site;

2. Accesați profilul dvs., în subsecțiunea „Overview”;

3. Apăsați pe pictograma „Viewed”;

4. Se va deschide o pagină cu produsele vizualizate.

Cum să Găsiți Produsele Vizualizate Recent în Aplicația AliExpress

  1. Deschideți aplicația mobilă;
  2. Accesați secțiunea „Profilul meu”;
  3. Derulați până la secțiunea „Servicii”, sub aceasta va fi o secțiune ascunsă „Viewed”, pe care o puteți vedea apăsând pe numele secțiunii.

Cum să Curățați Istoricul Vizualizărilor pe AliExpress

Site-ul Web

În secțiunea „Viewed”, apăsați pe butonul „Delete All”. Dacă doriți să dezactivați salvarea produselor vizualizate în principiu, apăsați butonul adiacent „Setting” și alegeți „Turn off Recently Viewed Products”.

Când decideți să activați salvarea, apăsați din nou pe butonul „Setting” și alegeți acum „Turn on Recently Viewed Products”.

Aplicația Mobilă

În aplicația mobilă AliExpress nu este posibil să curățați doar istoricul, ci doar să-l dezactivați. Cu toate acestea, acest lucru va șterge și toate datele despre produsele vizualizate.

  1. Deschideți aplicația mobilă;
  2. Accesați secțiunea „Profilul meu”;
  3. Mergi la secțiunea „Setări”;
  4. Mergi la secțiunea „Viewed”;
  5. Dezactivați funcția.

De Ce Să Ștergeți sau Dezactivați Istoricul Vizualizărilor pe AliExpress

Confidențialitate

Dacă cineva altcineva folosește computerul dvs. sau profilul AliExpress pentru cumpărături, există mai multe motive pentru care ați putea dori să ascundeți istoricul căutărilor de acea persoană sau grup de persoane. Cu toate acestea, amintiți-vă că în acest caz este de asemenea important să ștergeți istoricul căutărilor de pe site sau din aplicația AliExpress și să curățați cache-ul browserului.

Îmbunătățirea Recomandărilor

AliExpress utilizează datele din istoricul vizualizărilor dvs. pentru a vă oferi recomandări personalizate. Curățarea datelor vechi poate ajuta la îmbunătățirea acestor recomandări, făcându-le mai actuale și mai relevante pentru interesele dvs. actuale.

Ce Să Înlocuiți cu Istoricul Vizualizărilor pe AliExpress

Extensii de Browser

Așa cum a fost menționat anterior, în extensii gratuite, cum ar fi AliHelper, există posibilitatea de a salva produsele preferate și chiar de a urmări reducerile pentru acestea.

Favorite

Dacă credeți că un produs pe care îl vizualizați în acest moment vă interesează într-o anumită măsură, adăugați-l la „Favorite” pentru a putea reveni rapid la el mai târziu. Pentru a face acest lucru, apăsați pe pictograma în formă de inimă lângă preț pe site sau lângă bara de căutare în aplicația mobilă.

În ambele cazuri, produsele favorite pot fi găsite în profilul dvs. în secțiunea corespunzătoare.

Istoricul Căutărilor în Browser

Dacă nu ați curățat istoricul browserului după ce ați vizualizat produsele care vă interesează, le puteți încerca să le găsiți acolo.

Astfel, istoricul vizualizărilor pe AliExpress nu este doar o „șpagă” pentru memorie, ci un instrument util pentru îmbunătățirea cumpărăturilor dvs. pe această platformă populară. Acesta ajută cumpărătorii să fie mai informați, economisind timp și bani și facilitând întoarcerea pentru a plasați comenzi. De asemenea, este important să cunoașteți procesul de ștergere a istoricului vizualizărilor și lista de comandă.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.

Etichete:

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!