Müük Aliexpressi juuni 2024

Müük Aliexpressi juuni 2024:

Siiski peaksite olema teadlikud, et müügil võite kohata võltsitud allahindlusi. Müüjad võivad kirjutada suvalise hinna “kuni”, siit võetakse 70%, 80% ja isegi 90% allahindlusi. Ja tegelikkuses võite isegi toote eest üle maksta. Aliexpressi südametunnistuseta poeomanikud tõstavad mõnikord müügi ajal hindu, kasutades ära ostuhulka.

Selleks, et vältida võltssoodustusega vahelejäämist, kasutage brauseripikendust, mis näitab Aliexpressi hinnamuutuste graafikut. Näiteks tasuta AliHelper. Samuti aitab see teil jälgida oma pakki, näitab iga müüja objektiivset üksikasjalikku hinnangut 5 kriteeriumi alusel jne.

Teiste kuude populaarsed müügitehingud

Aliexpressi müügikalender 2024

Mida saab osta

Juunikuu on ideaalne aeg oma garderoobi uuendamiseks. Kujutage ette, et saate erinevate riietega kokku panna stiilse suvise välimuse. Kleidid, t-särgid, seelikud, lühikesed püksid ja aksessuaarid, mis on värske disaini ja atraktiivsete hindadega. Olenemata teie stiilist ja eelistustest leiate midagi erilist.

Ärge unustage vaadata elektroonikaosakonda. Sealt leiad uskumatuid allahindlusi nutitelefonidele, tahvelarvutitele, sülearvutitele ja muudele seadmetele. Kinkige endale uus vidin ja nautige tipptasemel tehnoloogiat taskukohase hinnaga. Samuti ootavad teid pakkumised koduelektroonikale, kodumasinatele ja tarvikutele. Mis muudavad teie elu veelgi mugavamaks ja mugavamaks.

Lisaks saate juunis 2024 kasutada ära tervise- ja ilutoodete eripakkumisi ja allahindlusi. Proovige uusi kosmeetikatooteid, hoolitsege oma naha ja juuste eest kvaliteetsete toodetega. Ärge unustage ka tervist ja fitnessi – Aliexpressist leiate palju tooteid aktiivse elustiili säilitamiseks.

Sortige tooteid

Selleks, et mitte jääda ilma parimatest pakkumistest, on soovitatav kasutada Aliexpressi veebisaidi filtreerimis- ja sorteerimisfunktsioone. Valige tootekategooria, rakendage filtreid hinna, kaubamärgi ja muude parameetrite järgi. Et leida kiiresti ideaalne pakkumine. Pöörake tähelepanu ka klientide arvustustele ja müüja hinnangule. Et olla kindel toote kvaliteedis ja müüja usaldusväärsuses.

Kupongid ja sooduskoodid

Ärge unustage Aliexpressi spetsiaalseid kuponge ja sooduskoode, mis võivad veelgi vähendada teie ostude maksumust. Kasutage neid kassas, et saada täiendavat allahindlust või boonuseid. See on see, mida müük Aliexpressi juuni 2024 teile pakub.

Juunikuu on Aliexpressi võimaluste ja kokkuhoiu kuu. Avastage uusi trende, täiendage oma garderoobi, uuendage oma seadmeid ja kaunistage oma kodu. Ärge jätke kasutamata võimalust teha juunis 2024 kõige meeldivamaid ja soodsamaid oste Aliexpressil!

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.
Telli
Teavitage
guest
0 kommentaarid
Inline tagasiside
Vaata kõiki kommentaare

Sildid: ,

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!