Vânzările pe Aliexpress Februarie 2024

După Anul Nou și Crăciun, interesul și capacitatea de a face cumpărături scad în mod natural. Multe magazine, realizând acest lucru, organizează reduceri mari. Această tendință nu a trecut pe lângă Aliexpress. În plus, în China, Anul Nou va veni în 2024, pe 10 februarie, așa că piața organizează o acțiune a cărei durată și amploare depășește chiar și vânzările tradiționale din noiembrie. Iată detaliile vânzările pe Aliexpress februarie 2024:

Și pentru a găsi cele mai mari, reduceri reale, merită să vă uitați la istoricul prețurilor. Acest lucru este posibil numai atunci când se utilizează o extensie terță parte gratuită. De exemplu, AliHelper. Să arătăm pe exemplul acestui încărcător.

Vânzătorul a indicat în fișa produsului că acum are o reducere de 45%, iar mai devreme a costat 3154 de ruble. Cu toate acestea, dacă deschideți“Istoricul prețurilor” în AliHelper, puteți vedea că produsul nu a costat mai mult de 1789 de ruble. Și, de obicei, este mult mai ieftin decât este în acest moment. Vânzătorul a indicat pur și simplu o reducere falsă.

Cu toate acestea, dacă totuși doriți să cumpărați exact acest lucru de la acest vânzător, dar mai ieftin, faceți clic pe butonul “+ Urmăriți prețul”. Când prețul scade, extensia vă va trimite un e-mail sau o notificare. În funcție de setările selectate.

Lista completă a vânzărilor pe Aliexpress în 2024

Ce să cumpărați pe Aliexpress în luna februarie

Распродажи на Алиэкспресс в феврале

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților și de 8 martie

Februarie este luna iubirii și mulți oameni caută cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Datorită faptului că livrarea poate dura câteva săptămâni, este important să comandați cadouri pentru iubita dvs. pentru 8 martie încă din februarie AliExpress oferă o gamă largă de produse potrivite:

Îmbrăcăminte călduroasă de iarnă

Luna februarie este adesea cea mai friguroasă din an. Așa că hainele și accesoriile călduroase sunt întotdeauna la mare căutare:

Produse pentru activitățile de iarnă

Fanii sporturilor de iarnă și ai activităților în aer liber vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei:

Casă și artizanat

Deoarece nu toată lumea îi place să petreacă timp afară iarna. Este totuși important să decorați casa cu accesorii confortabile, farfurii drăguțe, ghirlande, carouri calde și perne decorative. Și, de asemenea, să faceți lucrări de cusut.

AliExpress în februarie oferă o mulțime de opțiuni de cumpărături care se potrivesc sezonului și sărbătorilor. De la cadouri de Ziua Îndrăgostiților la haine de iarnă și echipamente sportive. Toată lumea va găsi ceva pentru sine, făcând zilele de iarnă mai luminoase și mai confortabile. Acum știți totul despre vânzările Aliexpress din februarie 2024.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.

Etichete: ,

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!