Vânzare pe Aliexpress iunie 2024

Vânzare Aliexpress iunie 2024:

Cu toate acestea, trebuie să știți că puteți da peste reduceri false la reduceri. Vânzătorii pot scrie în voie orice preț “până la”, de aici se iau reduceri de 70%, 80% și chiar 90%. Iar în realitate, s-ar putea chiar să plătiți prea mult pentru produs. Proprietarii de magazine lipsiți de scrupule de pe Aliexpress cresc uneori prețurile în timpul vânzărilor, profitând de frenezia de cumpărare.

Pentru a evita să fiți prins de o reducere falsă, utilizați o extensie de browser care va afișa un grafic al modificărilor de preț pe Aliexpress. De exemplu, extensia gratuită AliHelper. De asemenea, vă va ajuta să vă urmăriți coletul, va arăta o evaluare obiectivă detaliată a oricărui vânzător în funcție de 5 criterii etc.

Vânzări populare în alte luni

Calendarul vânzărilor Aliexpress 2024

Ce puteți cumpăra

Luna iunie este momentul perfect pentru a vă actualiza garderoba. Imaginați-vă că puteți alcătui look-uri elegante de vară cu o varietate de haine. Rochii, tricouri, fuste, pantaloni scurți și accesorii care vor avea modele proaspete și prețuri atractive. Oricare ar fi stilul și preferințele dumneavoastră, veți găsi ceva special pentru dumneavoastră.

Nu uitați să vizitați secțiunea de electronice. Acolo veți găsi reduceri incredibile la smartphone-uri, tablete, laptopuri și alte dispozitive. Oferă-ți un gadget nou și bucură-te de tehnologie de ultimă generație la un preț accesibil. De asemenea, te așteaptă oferte la electronice pentru casă, electrocasnice și accesorii. Care vă vor face viața și mai confortabilă și mai convenabilă.

În plus, în iunie 2024 vei putea profita de promoții și reduceri speciale la produse de sănătate și frumusețe. Încearcă produse cosmetice noi, ai grijă de pielea și părul tău cu produse de calitate. De asemenea, nu uitați de sănătate și fitness – pe Aliexpress veți găsi o mulțime de produse pentru a menține un stil de viață activ.

Sortați produsele

Pentru a nu rata cele mai bune oferte, este recomandat să folosiți funcțiile de filtrare și sortare de pe site-ul Aliexpress. Selectați o categorie de produse, aplicați filtre după preț, marcă și alți parametri. Pentru a găsi rapid oferta perfectă. De asemenea, acordați atenție recenziilor clienților și ratingului vânzătorului. Pentru a fi siguri de calitatea produsului și de fiabilitatea vânzătorului.

Cupoane și coduri promoționale

Nu uitați de cupoanele speciale și codurile promoționale ale Aliexpress, care pot reduce și mai mult costul achizițiilor dumneavoastră. Folosiți-le la checkout pentru a obține o reducere suplimentară sau bonusuri. Iată ce vă rezervă vânzare Aliexpress din iunie 2024.

Iunie este luna oportunităților și a economiilor pe Aliexpress. Descoperiți noile tendințe, reîmprospătați-vă garderoba, modernizați-vă aparatele și decorați-vă casa. Nu ratați șansa de a face cele mai plăcute și avantajoase cumpărături în luna iunie 2024 pe Aliexpress!

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.
Abonează-te la
Notificare de
guest
0 comentarii
Inline Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Etichete: ,

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!