Hoe Aliexpress coupons werken

Ondanks het feit dat Aliexpress wordt beschouwd als een goedkope online winkel, zijn shoppers op zoek naar manieren om extra korting te krijgen. Coupons en promotiecodes zijn een van de mogelijkheden om de kosten van een bestelling te verlagen. Het is echter niet eenvoudig om korting te krijgen op het product dat je wilt kopen. In dit artikel vertellen we je hoe Aliexpress coupons werken en hoe je er precies op het gewenste product van kunt profiteren. En geven ook een link naar de huidige database met kortingsaanbiedingen.

Voordelen van AliHelper coupon showcase

Begin met winkelen door te zoeken naar een promo code! We hebben meer dan 14000 geldige AliExpress coupons voor je verzameld.

Hoe Aliexpress coupons werken

Hoe Aliexpress coupons werken voor een bepaald product

1. Als je precies weet wat je wilt, gebruik dan de zoekfunctie. Voer in het zoekvak de naam in van het artikel dat je wilt kopen;

2. Je ziet een zoekresultaat van kortingsaanbiedingen voor je zoekopdracht. Voor het gemak kun je de productprijsfilter gebruiken. Ook hier zie je cirkels met waarderingen op de foto’s. Ze kunnen rood, oranje of groen zijn. Ze kunnen rood, oranje of groen zijn. Deze functie is vergelijkbaar met die van onze browserextensie AliHelper, die de geloofwaardigheid van de verkoper laat zien aan de hand van 5 objectieve criteria. Rood betekent dat je voorzichtig moet bestellen bij de verkoper, nadat je de beoordelingen van tevoren hebt bestudeerd. Oranje duidt op kleine gebreken. En groen duidt op een goede reputatie van de winkel op Aliexpress. Als je de gedetailleerde beoordeling van de verkoper wilt weten, ga dan naar de kaart van een van zijn producten, nadat je de gratis extensie AliHelper hebt geïnstalleerd;

3. Klik op de oranje “Promo code” knop naast het product dat je leuk vindt;

4. Kopieer de kortingscode door op het dubbele rechthoekpictogram ernaast te klikken en klik op de knop “Ga naar product”;

5. De kaart van het geselecteerde product op Aliexpress wordt geopend. Voeg het toe aan het winkelmandje of ga direct naar de kassa;

6. Voer op de afrekenpagina de gekopieerde promotiecode in het speciale veld in en klik op “Toepassen”.

Hoe Aliexpress coupons werken afrekenpagina

Aliexpress promotiecodes zoeken per categorie

Als je verschillende producten wilt kopen die nauw met elkaar verbonden zijn (bijvoorbeeld niet alleen een T-shirt, maar dameskleding in het algemeen; niet alleen een telefoon, maar ook accessoires daarvoor) of je hebt je keuze nog niet helemaal gemaakt, dan is zoeken naar coupons per categorie geschikt voor jou.

Hoe Aliexpress coupons werken

Daar vind je promo codes van Aliexpress shops die items verkopen die in die categorie vallen. Eerst komen verkopers met een hoge beoordeling, dan – met een gemiddelde beoordeling, enz. De categorieën worden ook gefilterd op kortingsbedrag, aankoopbedrag en maand.

Om van de kortingsaanbieding te profiteren, klik je op de knop “Kortingscode” en kopieer je deze. Ga vervolgens via de link naar de winkel, selecteer items voor het minimale aankoopbedrag en voer de code in op de afrekenpagina.

Nu weet je hoe Aliexpress coupons werken en hoe je het product met de grootste korting kiest.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 opmerkingen
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tags:

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!