Cum să eliminați cardul Aliexpress în 2024

Procesul de ștergere a unui card din contul AliExpress este destul de simplu și nu va dura mult timp. În versiunea actuală a platformei, se poate face în câteva clicuri. Iată instrucțiunile actualizate pas cu pas pentru 2024 despre cum să eliminați cardul AliExpress în siguranță și eficient. Rețineți că metodele de plată de pe site-ul web și aplicația mobilă nu sunt sincronizate – dacă ștergeți un card legat de ambele versiuni de Aliexpress de pe site, acesta va rămâne în aplicația mobilă.

Cum să eliminați cardul Aliexpress legat de pe site-ul web

1. Mergeți la aliexpress.com;

2. Treceți cursorul peste pictograma de profil și selectați secțiunea “Plată”;

Cum să eliminați cardul Aliexpress site-ul web

3. Selectați cartela pe care doriți să o dezlipiți, concentrându-vă asupra numărului. Apăsați cele trei puncte și apoi “Remove”;

Cum să eliminați cardul Aliexpress

4. Confirmați acțiunea făcând clic pe “OK”;

5. Gata – datele de plată sunt dezlegate de profilul dvs. de pe site. Ați reușit să eliminați cardurile bancare de pe Aliexpress.

Cum să dezlipești un card de pe Aliexpress în aplicația mobilă

1. Mergeți la profilul dvs;

2. În secțiunea “Servicii”, selectați subsecțiunea “Portofel”;

3. Selectați cardul pe care doriți să îl dezlegați, în funcție de număr. Apăsați cele trei puncte și apoi “Delete”;

4. Confirmați acțiunea făcând clic pe “Delete”;

5. Gata – detaliile dvs. de plată sunt dezlegate de profilul dvs. din aplicația mobilă Aliexpress. Ați reușit să vă ștergeți datele bancare.

De ce să ștergeți detaliile cardului din Aliexpress

Ștergerea detaliilor bancare de pe site-ul AliExpress poate avea o varietate de motive, reflectând preferințele personale ale unui utilizator, schimbări în situația financiară sau dorința de a oferi o securitate suplimentară. Iată o listă cuprinzătoare a posibilelor motive pentru care cumpărătorii se întreabă cum să elimine un card de pe Aliexpress:

Modificări ale informațiilor personale

Securitate și confidențialitate

Planificare și gestionare financiară

Motive tehnice

Motive personale și emoționale

Circumstanțe juridice

Aceste motive reflectă varietatea de situații și circumstanțe pe care le pot întâlni utilizatorii AliExpress. Este important să rețineți că eliminarea unui card cu un anumit număr de pe AliExpress este un proces simplu care vă poate ajuta să vă controlați mai bine finanțele, să vă păstrați informațiile personale în siguranță și să vă adaptați la circumstanțele de viață în schimbare.

Eliminarea detaliilor din contul AliExpress este un proces simplu care vă poate ajuta să preluați controlul asupra detaliilor de plată și să vă păstrați în siguranță tranzacțiile financiare online. Acum știți cum să eliminați cardul AliExpress.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.
Abonează-te la
Notificare de
guest
0 comentarii
Inline Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Etichete:

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!