11.11 müük AliExpressil: Tõde novembri müügi allahindluste kohta

11.11 on kuupäev, mida paljud ostjad üle maailma ootavad pikisilmi. See on päev, mil AliExpress, suurim veebipõhine ostuplatvorm, korraldab ühe aasta suurima müügi. Mis on 11.11 AliExpressil müük, miks on see nii populaarne ja kas sel perioodil saab tõesti teha kulutõhusaid oste? Saame teada!

“Singlite päeva” ajalugu

“Singlite päeva” ajalugu algas Hiinas 1990. aastatel. 11. november valiti kuupäevaks, et tähistada vallalisi inimesi, sest numbrid 11.11 sarnanevad neljakohalise koodiga, mida Hiinas kasutatakse üksilduse tähistamiseks (1 tähistab ühte). Aja jooksul on pühast saanud ülemaailmne sündmus.

Müük 11.11 AliExpressil või ülemaailmne ostupäev

AliExpress kui Hiina ettevõte on võtnud selle traditsiooni ja muutnud 11.11 hämmastavate allahindluste ja müügi päevaks. Seda sündmust nimetatakse AliExpressil ka “ülemaailmseks ostupäevaks”. Sel päeval saavad ostjad leida tooteid uskumatult madalate hindadega ja saada täiendavaid allahindlusi, kasutades teoreetiliselt kuponge. Tegelikkuses osutub aga enamik allahindlusi võltsinguteks. Mõnikord sunnivad müüjad ostjaid isegi meeldiva toote eest üle maksma.

Millal algab Aliexpressil 11.11 müük 2024. aastal?

Nagu kõik Hiina turu suursündmused, toimub ka AliExpressi novembrikuu müük kahes etapis – soojendus ja müük ise.

– 08.11-10.11 – soojendus

– 11.11-17.11 – müük

Eduka ostlemise saladused müügi ajal 11.11

Ettevaatust võltsitud allahindluste eest

Kahjuks on suured allahindlused jaemüüjatele täiendav põhjus, et saada ostjatelt kasu. Kasutades põnevust ära, näitavad mõned kauplused ebareaalset “enne allahindlust” hinda. Nad võivad muuta tootekaardil olevaid hindu nii, nagu nad heaks arvavad. Nagu näiteks selle aku puhul. Väidetavalt maksis see varem 202,03 eurot, kuid nüüd on sellel 38% soodustus.

Kui aga installida tasuta AliHelper brauseripikendus ja minna “Hinnamuutus AliExpressi” sektsiooni, siis märkate, et hind ei ole tõusnud üle 125,25 euro.

11.11 müük AliExpressil

Kui te satute sarnase võltsallahindluse peale, kuid soovite osta toodet odavamalt, isegi hiljem, samas “Hinnamuutuse” sektsioonis, klõpsake nupule “+ Vaata hinda”. Kui hind langeb, saate teate.

Planeerige oma ostud ette

Koostage nimekiri toodetest, millest olete huvitatud, ja jälgige neid enne müüki.

Kasutage kuponge

Otsige sooduskuponge ja aktiveerige need enne tellimuse esitamist. Meil on sektsioon kehtivate Aliexpressi kupongidega. Selles jaotises saate sorteerida kupongid tootetüübi, allahindluse summa ja tellimuse koguhinna järgi. Samuti filtreerida kuu järgi, nii et näete sooduskuponge spetsiaalselt novembrikuu kohta. Samuti saate otsida konkreetsete jaemüüjate või üksikute toodete järgi. Aliexpressi allahindluskoodi nägemiseks klõpsake oranžile nupule, mis asub teid huvitava pakkumise vastas. Seejärel lihtsalt kopeerige kood ja rakendage seda kassas. Kupongide andmebaasi uuendatakse regulaarselt, et tagada ainult kehtivad ja asjakohased allahindlused.

11.11 müük AliExpressil sooduskoodid

Võrdle hindu

Võrdle erinevate jaemüüjate hindu, et leida parimad pakkumised. Ärge unustage, et odavamate pakkumiste puhul on sageli ka tasuline saatmine. Seega kontrollige seda punkti enne toote ostukorvi lisamist või filtreerige otsingu ajal välja tasuta saatmisega tooted.

Miks on novembrikuu müük Aliexpressil nii populaarne?

Ülemaailmne sündmus

Kuna AliExpress tarnib üle kogu maailma, tõmbab see novembrikuu üritus ligi ostjate tähelepanu igast maailma nurgast. Paljud ootavad seda päeva, et teha soodsaid oste.

Muljetavaldavad allahindlused

Sel päeval võivad paljude toodete allahindlused olla oluliselt suuremad kui muul ajal aastas. AliHelperit kasutades saate leida tõelised. Kuid igal juhul on need tõenäoliselt madalamad kui jaemüüja poolt väidetud.

Lai valik tooteid

AliExpress pakub juurdepääsu laiale tootevalikule, alates riietest ja jalatsitest kuni elektroonika ja majapidamistarbedeni.

Tasuta kohaletoimetamine

Paljud müüjad pakuvad 11. novembril toimuva Aliexpressi müügi ajal tasuta saatmist, mis muudab ostlemise veelgi atraktiivsemaks.

Eripakkumised

Sellel päeval saate lisahindlusi, kasutades kuponge ja osaledes erinevates kampaaniates. Ärge unustage novembris ka cashbacki!

Tellige meie uudiskiri

Tellige AliExpressi uudiskiri, et saada teateid eelseisvate kampaaniate ja allahindluste kohta novembris.

Aliexpressil 11.11 müük on võimalus säästa raha ja teha huvitavaid oste. Õige planeerimise ja strateegia abil saate nautida seda ülemaailmset üritust ja osta tooteid soodsate hindadega. Siiski peaksite olema valmis selleks, et võib-olla on kõik müügi ajal meelepärased esemed veelgi kallimad kui tavaliselt. Seega tasub hoolikalt kontrollida AliExpressi 11.11. jooksvaid allahindlusi, kontrollida müügikalendrit ja tellida teateid valitud toodete hinnaalanduste kohta.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.
Telli
Teavitage
guest
0 kommentaarid
Inline tagasiside
Vaata kõiki kommentaare

Sildid: , , ,

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!