De 11.11 uitverkoop op AliExpress: De waarheid over de kortingen in de november uitverkoop

11.11 is een datum waar veel shoppers over de hele wereld reikhalzend naar uitkijken. Het is de dag waarop AliExpress, het grootste online winkelplatform, een van de grootste uitverkopen van het jaar houdt. Wat is de 11.11 uitverkoop op AliExpress, waarom is het zo populair en kun je echt voordelige aankopen doen tijdens deze periode? We zoeken het uit!

De geschiedenis van “Singles’ Day

De geschiedenis van “Singles’ Day” begon in China in de jaren 1990. 11 november werd gekozen als datum om alleenstaanden te vieren omdat de cijfers 11.11 lijken op de viercijferige code die in China wordt gebruikt om eenzaamheid aan te duiden (1 staat voor één). Na verloop van tijd is de feestdag een wereldwijd evenement geworden.

11.11 uitverkoop op AliExpress of Wereldwinkel Dag

AliExpress, een Chinees bedrijf, heeft deze traditie overgenomen en 11.11 veranderd in een dag met geweldige kortingen en uitverkoop. Het evenement wordt op AliExpress ook wel ‘Global Shopping Day’ genoemd. Op deze dag kunnen shoppers producten vinden tegen ongelooflijk lage prijzen en in theorie extra kortingen krijgen door coupons te gebruiken. In de praktijk blijken de meeste kortingen echter nep te zijn. Soms dwingen verkopers shoppers zelfs om te veel te betalen voor een artikel dat ze leuk vinden.

Wanneer begint de 11.11 uitverkoop op AliExpress in 2024?

Zoals alle grote evenementen op de Chinese markt, verloopt de novemberuitverkoop op AliExpress in twee fasen – de warming-up en de uitverkoop zelf.

– 08.11-10.11 – warming-up

– 11.11-17.11 – uitverkoop

Geheimen van succesvol winkelen tijdens de uitverkoop 11.11

Pas op voor nepkortingen

Helaas zijn grote uitverkopen een extra reden voor winkeliers om te profiteren van het winkelend publiek. Sommige winkels profiteren van de opwinding en geven een onrealistische prijs ‘vóór korting’ weer. Ze kunnen de prijzen op de productkaart naar eigen inzicht aanpassen. Zoals bijvoorbeeld in het geval van deze camera. Deze kostte naar verluidt eerst €202,89 en heeft nu een royale korting van 38%.

Als je echter de gratis browserextensie AliHelper installeert en naar de sectie ‘Prijswijziging AliExpress‘ gaat, zul je zien dat de prijs niet boven de €125,79 is gestegen.

11.11 uitverkoop AliExpress

Als je een vergelijkbare nepkorting tegenkomt, maar het artikel toch goedkoper wilt kopen, zelfs later, klik dan in dezelfde “Prijswijziging” sectie op de “+ Bekijk prijs” knop, als de prijs daalt, ontvang je een melding.

Plan je aankopen van tevoren

Maak een lijst met producten waarin je geïnteresseerd bent en houd ze bij in de aanloop naar de uitverkoop.

Gebruik coupons

Ga op zoek naar kortingsbonnen en activeer deze voordat je je bestelling plaatst. We hebben een sectie met geldige Aliexpress coupons. In dit gedeelte van de site kun je coupons sorteren op producttype, kortingsbedrag en totale bestelprijs. Je kunt ook filteren op maand, zodat je kortingsbonnen specifiek voor november kunt zien. Je kunt ook zoeken op specifieke retailers of individuele producten. Om een kortingscode op Aliexpress te zien, klik je op de oranje knop tegenover de aanbieding waarin je geïnteresseerd bent. Kopieer vervolgens eenvoudig de code en pas deze toe bij het afrekenen. De coupon database wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat alleen geldige en relevante kortingen beschikbaar zijn.

11.11 uitverkoop AliExpress coupons

Prijzen vergelijken

Vergelijk prijzen van verschillende retailers om de beste deals te vinden. Vergeet niet dat goedkopere aanbiedingen vaak gepaard gaan met betaalde verzending. Controleer dit punt dus voordat je het product aan je winkelmandje toevoegt of filter producten met gratis verzending uit tijdens het zoeken.

Waarom is de November sale op Aliexpress zo populair?

Een wereldwijd evenement

Omdat AliExpress over de hele wereld verzendt, trekt dit november evenement de aandacht van shoppers uit alle hoeken van de wereld. Velen kijken uit naar deze dag om voordelige aankopen te doen.

Indrukwekkende kortingen

Op deze dag kunnen de kortingen op veel producten aanzienlijk hoger zijn dan op andere momenten van het jaar. Met AliHelper kun je de echte kortingen vinden. Maar in ieder geval zijn ze waarschijnlijk lager dan de kortingen die de winkelier claimt.

Een breed scala aan producten

AliExpress biedt toegang tot een breed scala aan producten, van kleding en schoeisel tot elektronica en huishoudelijke artikelen.

Gratis verzending

Veel verkopers bieden gratis verzending aan tijdens de Aliexpress sale op 11 november, waardoor shoppen nog aantrekkelijker wordt.

Speciale aanbiedingen

Je kunt op deze dag extra korting krijgen door coupons te gebruiken en deel te nemen aan verschillende promoties. Vergeet ook niet om cashback te krijgen op november!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AliExpress om meldingen te ontvangen over aankomende promoties en kortingen in november.

De Aliexpress 11.11 sale is een kans om geld te besparen en interessante aankopen te doen. Met de juiste planning en strategie kun je genieten van dit wereldwijde evenement en producten kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Je moet er echter op voorbereid zijn dat de artikelen die je leuk vindt tijdens de uitverkoop misschien nog wel duurder zijn dan normaal. Het is dus de moeite waard om de huidige kortingen op AliExpress 11.11 zorgvuldig te controleren, de verkoopkalender te checken en je in te schrijven voor meldingen over prijsverlagingen op geselecteerde producten.

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 opmerkingen
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tags: , , ,

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!