Cum funcționează cupoanele Aliexpress

În ciuda faptului că Aliexpress este considerat un magazin online ieftin, cumpărătorii caută modalități de a obține o reducere suplimentară. Cupoanele și codurile promoționale sunt una dintre oportunitățile de a reduce costul unei comenzi. Cu toate acestea, nu este ușor să obțineți o reducere chiar la ceea ce ați dori să cumpărați. În acest articol vă vom spune cum funcționează cupoanele Aliexpress și cum să beneficiați de ele exact pe produsul dorit. Și, de asemenea, vă oferim un link către baza de date curentă a ofertelor de reduceri.

Avantajele vitrinei de cupoane AliHelper

Începeți cumpărăturile prin căutarea unui cod promoțional! Am colectat mai mult de 14000 de cupoane valabile AliExpress pentru dvs.

Cum funcționează cupoanele Aliexpress

Cum funcționează cupoanele Aliexpress pentru un anumit produs

1. Dacă știți exact ce doriți, utilizați funcția de căutare. În caseta de căutare, introduceți numele articolului pe care doriți să îl achiziționați;

2. Veți vedea un rezultat al căutării de oferte de reduceri pentru interogarea dvs. Pentru confort, veți putea utiliza filtrul de preț al produsului. Tot aici veți vedea cercuri cu rating pe fotografii. Acestea pot fi roșii, portocalii sau verzi. Această funcție este similară cu cea a extensiei noastre de browser AliHelper, care arată credibilitatea vânzătorului în funcție de 5 criterii obiective agregate. Roșu înseamnă că ar trebui să comandați de la vânzător cu prudență, după ce ați studiat recenziile în prealabil. Portocaliu indică defecte minore. Iar verdele indică o bună reputație a magazinului de pe Aliexpress. Dacă doriți să cunoașteți ratingul detaliat al vânzătorului, accesați cardul unuia dintre produsele sale, după ce ați instalat în prealabil extensia gratuită AliHelper;

3. Faceți clic pe butonul portocaliu “Cod promoțional” din dreptul produsului care vă place;

4. Copiați codul de reducere făcând clic pe pictograma dreptunghi dublu de lângă acesta și faceți clic pe butonul “Mergeți la produs”;

5. Se va deschide cardul produsului selectat pe Aliexpress. Adăugați-l în coș sau mergeți direct la checkout;

6. Pe pagina de checkout, introduceți codul promoțional copiat în câmpul special și faceți clic pe “Apply”.

Cum funcționează cupoanele Aliexpress checkout

Căutați coduri promoționale Aliexpress în funcție de categorie

Dacă doriți să cumpărați mai multe produse strâns legate între ele (de exemplu, nu numai un tricou, ci îmbrăcăminte pentru femei în general; nu numai un telefon, ci și accesorii pentru acesta) sau nu v-ați decis încă pe deplin asupra alegerii dvs., o căutare de cupoane după categorie vă va conveni.

Cum funcționează cupoanele Aliexpress

Acolo veți găsi coduri promoționale de la magazinele Aliexpress care vând articole care se încadrează în categoria respectivă. Mai întâi vin vânzătorii cu un rating ridicat, apoi – cu un rating mediu, etc. De asemenea, categoriile sunt filtrate în funcție de valoarea reducerii, valoarea achiziției și lună.

Pentru a beneficia de o ofertă de reducere, faceți clic pe butonul “Cod promoțional” și copiați-l. Apoi accesați magazinul prin intermediul linkului, selectați articolele pentru suma minimă de achiziție și introduceți codul pe pagina de checkout.

Acum știți cum funcționează cupoanele Aliexpress și cum să alegeți produsul cu cea mai mare reducere.

Maria Kolman
Marketer online și autor cu 10 ani de experiență. Cumpărător regulat pe AliExpress din 2015, am făcut peste 350 de comenzi și am câștigat 23 de dispute cu vânzătorii. Studiez nuanțele cumpărăturilor și vânzărilor pe piața chineză, împărtășesc informațiile și știrile actuale. Ajut cumpărătorii AliExpress să găsească oferte avantajoase și să câștige dispute. Răspund la întrebări în comentarii.
Abonează-te la
Notificare de
guest
0 comentarii
Inline Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Etichete:

Rubrici: Despre cumpărăturile pe AliExpress, Ghid AliHelper - blog despre cumpărături pe AliExpress
Copiat!