Aliexpress’te Satışlar Kasım 2024

Kasım ayı AliExpress’teki satışlar açısından en önemli aydır, çünkü bu dönemde ünlü Bekarlar Günü, 11.11 ve Kara Cuma gerçekleşir. Bu makalede, bu süre zarfında en uygun ürünleri nasıl bulacağınızı anlatacağız. Aliexpress’te Satışlar Kasım 2024:

1. Dünya Alışveriş Günü – 11.11 indirimi AliExpress

2. Kara Cuma

Распродажи Алиэкспресс ноябрь 2023

Gerçek indirimleri bulmak, paketleri tek bir pencerede takip etmek ve AliExpress fiyat geçmişini görüntülemek için ücretsiz tarayıcı uzantısı AliHelper’ı kullanın.

Aliexpress için geçerli kuponlar

Aliexpress indirim kuponları Kasim – bu bölümde indirim kuponlarını ürün kategorisine, indirim tutarına ve satın alma fiyatına göre filtreleyebilirsiniz. Ayrıca teklifleri tek tek satıcılara ve hatta belirli ürünlerin adlarına göre de arayabilirsiniz! Aliexpress’te bir indirim kodu görüntülemek için, istediğiniz teklifin karşısındaki düğmeye tıklayın. Kodu kopyalayın ve ödeme sırasında uygulayın. Kupon bilgileri, güncel ve geçerli indirimlere erişim sağlamak için düzenli olarak güncellenir.

Diğer popüler satışlar

Aliexpress Satış Takvimi 2024

Kasım ayında Aliexpress’ten ne alınır?

Sıcak tutan giysiler

Kasım ayında dolabınızı şık kıyafetlerle güncelleyebilirsiniz. Sıcak tutan kışlık ceket ve montlardan modaya uygun kazak ve aksesuarlara kadar. Yaklaşan soğuk havalara şık bir şekilde hazırlanmak için çok çeşitli şık montlar, kaz tüyü ceketler ve rahat atkılar arasından seçiminizi yapın.

Evde rahatlayın

Alışverişinizi sadece kıyafetle sınırlamayın. Aliexpress, sıradan çevrenizi rahat bir alana dönüştürebilecek çeşitli ev ve yaşam tarzı ürünleri sunar. Evinizi LED ışıklarla renklendirin, şık dekor aksesuarlarıyla süsleyin. Ve aile toplantıları ve tatiller için sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratın.

Tatil için hazırlık

Aileniz ve arkadaşlarınız için hediyeler almayı unutmayın. Aliexpress’te her yaş ve zevke uygun çok sayıda orijinal hediye bulabilirsiniz. Yaratıcı oyuncaklar ve aletlerden benzersiz mobilyalar ve aksesuarlara kadar. Kasım ayı, yaklaşan tatillere hazırlanmaya başlamak için harika bir zaman. Ve tüm sevdikleriniz için mükemmel hediyeleri seçmek için.

Bu nedenle, bu Kasım ayında Aliexpress ‘teki çeşitli teklifler ve benzersiz ürünler dünyasına dalma fırsatını kaçırmayın ve bu ayı neşe, güncellemeler ve özel sürprizlerle dolu bir döneme dönüştürün. Aliexpress’te Satışlar Kasım 2024 hakkında bilmeniz gereken her şey.

Keyifli ve kazançlı bir alışveriş deneyimi dileriz!

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.
Abone Olun
Bildir
guest
0 yorumlar
Inline Geri Bildirimleri
Tüm yorumları görüntüle

Etiketler: , ,

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!