Aliexpress’te Satışlar Şubat 2024

Noel ve yılbaşından sonra alışverişe olan ilgi ve yetenek doğal olarak düşer. Bunu fark eden birçok mağaza büyük satışlar düzenliyor. Böyle bir eğilim Aliexpress’i atlamadı. Buna ek olarak, Çin’de Yeni Yıl 2024’te 10 Şubat’ta gelecek, bu nedenle pazar yeri, geleneksel Kasım satışlarını bile geride bırakacak süre ve kapsamda bir kampanya düzenliyor. İşte Aliexpress’te Satışlar Şubat 2024 detayları:

Ve en büyük, gerçek indirimleri bulmak için fiyat geçmişine bakmaya değer. Bu yalnızca ücretsiz bir üçüncü taraf uzantısı kullanıldığında mümkündür. Örneğin, AliHelper.

Şubat ayında Aliexpress’ten satın alabilecekleriniz

Распродажи на Алиэкспресс в феврале

Sevgililer Günü Hediyeleri

Şubat ayı aşk ayıdır ve birçok insan Sevgililer Günü hediyeleri aramaktadır. AliExpress geniş bir yelpazede uygun ürünler sunuyor:

Sıcak tutan kışlık giysiler

Şubat ayı genellikle yılın en soğuk ayıdır, bu nedenle sıcak tutan giysi ve aksesuarlar her zaman talep görmektedir:

Kış aktiviteleri için ürünler

Kış sporları ve açık hava etkinlikleri hayranları da kendileri için bir şeyler bulacaktır:


Fitness ve Sağlık

Formda kalmak ve sağlığa özen göstermek önemli yönlerdir:

Ev ve El Sanatları

Herkes kışın dışarıda vakit geçirmeyi sevmediğinden, şimdi evi rahat aksesuarlar, sevimli tabaklar, çelenkler, sıcak ekoseler ve dekoratif yastıklarla dekore etmek hala geçerli. Ve ayrıca iğne işi yapmak.

AliExpress Şubat ayında mevsime ve tatil günlerine uygun pek çok alışveriş seçeneği sunuyor. Sevgililer Günü hediyelerinden kışlık kıyafetlere ve spor ekipmanlarına kadar herkes kendine göre bir şeyler bulacak, kış günlerini daha parlak ve rahat hale getirecek. Artık Aliexpress’te Satışlar Şubat 2024, hakkında her şeyi biliyorsunuz.

Maria Kolman
10 yıllık deneyime sahip internet pazarlamacısı ve yazar. 2015'ten bu yana düzenli AliExpress alıcısıyım, 350'den fazla sipariş verdim ve satıcılarla 23 anlaşmazlık kazandım. Çin pazar yerindeki alışveriş ve satış nüanslarını inceliyorum, elde ettiğim bilgileri ve güncel haberleri paylaşıyorum. AliExpress alıcılarının avantajlı teklifler bulmasına ve anlaşmazlıkları kazanmasına yardımcı oluyorum. Yorumlardaki soruları yanıtlıyorum.

Etiketler: ,

Başlıklar: AliExpress'te alışveriş hakkında, AliHelper Rehber - AliExpress'te alışveriş hakkında blog
Kopyalandı!