Kuidas Aliexpressi kupongid töötavad

Vaatamata sellele, et Aliexpressi peetakse odavaks veebipoeks, otsivad ostjad võimalusi, kuidas saada lisahinnaga. Kupongid ja sooduskoodid on üks võimalus tellimuse maksumuse vähendamiseks. Siiski ei ole lihtne saada allahindlust just sellele, mida soovite osta. Selles artiklis räägime teile, kuidas Aliexpressi kupongid töötavad ja kuidas neist täpselt soovitud toote puhul kasu saada. Ja anname ka lingi praegusele sooduspakkumiste andmebaasile.

AliHelper kupongide näitusetabeli eelised

Alustage oma ostlemist sooduskoodi otsimisega! Oleme kogunud teie jaoks rohkem kui 13000 kehtivat AliExpressi kupongi.

Kuidas Aliexpressi kupongid töötavad

Kuidas Aliexpressi kupongid konkreetse toote jaoks töötavad

1. Kui teate täpselt, mida soovite, kasutage otsingufunktsiooni. Sisestage otsingukasti selle toote nimi, mida soovite osta;

2. Näete oma päringu jaoks sooduspakkumiste otsingutulemust. Mugavuse huvides saate kasutada toote hinnafiltrit. Ka siin näete fotodel ringe koos hinnanguga. Need võivad olla punased, oranžid või rohelised. See funktsioon on sarnane meie brauseripikenduse AliHelperiga, mis näitab müüja usaldusväärsust 5 objektiivse kriteeriumi järgi kokku. Punane tähendab, et te peaksite müüjalt ettevaatlikult tellima, olles eelnevalt tutvunud hinnangutega. Oranž tähistab väiksemaid puudusi. Ja roheline näitab poe head mainet Aliexpressil. Kui soovite teada saada müüja üksikasjalikku hinnangut, minge ühe tema toote kaardile, olles eelnevalt paigaldanud tasuta laienduse AliHelper;

3. Klõpsake meeldiva toote kõrval oranžile nupule “Sooduskood”;

4. Kopeeri allahindluskood, klõpsates selle kõrval oleval topelt ristkülikukujul ja vajuta nupule “Minu toote juurde”;

5. Aliexpressi valitud toote kaart avaneb. Lisage see ostukorvi või minge otse kassasse;

6. Kassaleheküljel sisestage kopeeritud sooduskood eriväljale ja klõpsake “Apply”.

Kuidas Aliexpressi kupongid töötavad sisestage

Otsige Aliexpressi sooduskoode kategooria järgi

Kui soovite osta mitmeid omavahel tihedalt seotud tooteid (näiteks mitte ainult T-särki, vaid naisterõivaid üldiselt; mitte ainult telefoni, vaid ka selle tarvikuid) või ei ole veel täielikult otsustanud oma valikut, sobib teile kupongide otsimine kategooriate kaupa.

Kuidas Aliexpressi kupongid töötavad

Sealt leiad sooduskoodid Aliexpressi poodidest, mis müüvad sellesse kategooriasse kuuluvaid esemeid. Kõigepealt tulevad kõrge reitinguga müüjad, siis – keskmise reitinguga jne. Kategooriaid filtreeritakse ka allahindluse summa, ostusumma ja kuu järgi.

Sooduspakkumise kasutamiseks klõpsake nupule “Sooduskood” ja kopeerige see. Seejärel minge lingi kaudu kauplusesse, valige minimaalse ostusumma ulatuses esemed ja sisestage kood kassalehel.

Nüüd teate, kuidas Aliexpressi kupongid toimivad ja kuidas valida suurima allahindlusega toode.

Maria Kolman
Internetiturundaja ja autor 10-aastase kogemusega. Püsiklient AliExpressis alates 2015. aastast, olen teinud üle 350 tellimuse ja võitnud 23 vaidlust müüjatega. Uurin Hiina turuplatsi ostude ja müükide nüansse, jagan saadud teavet ja uudiseid. Aitan AliExpressi ostjaid leidma soodsaid pakkumisi ja vaidlusi võitma. Vastan kommentaarides küsimustele.
Telli
Teavitage
guest
0 kommentaarid
Inline tagasiside
Vaata kõiki kommentaare

Sildid:

Rubriigid: AliHelper Guide - blogi AliExpressi ostude kohta, Ostude tegemisest AliExpressil
Скопировано!